Umursamamak. Umursamamak cidden en yıpratan şey, eğer cidden umursayıp ağlayıp, sinirlenip, ona gönderme vs. yaparsan bunun ona hiç bir zararı olmayacak düşünsene birini aldatıyorsun onun ağladığını, kendini yıprattığını, sana göndermeler yaptığını düşün az da olsa hoşuna gitmez mi? korkunç ama insan oğlu bu kadar yüzsüz olduğu için bir şey yapman onun hoşuna gidecek umursamazsan ayağına kapanacak duruma bile gelebilir içinden büyük bir canavar çıkıp ona zarar vermeyi çok istiyor biliyorum ama yapabileceğin ve ona zarar verebileceğin en büyük davranış onu umursamamak. çünkü bir şey yaparsan bi yerleri kalkacak ve kendini büyük görecek, çok korkunc bir şey yaparsan senin delirdiğini ya da ona aşırı bağlı olduğunu düşünecek. Mantıklı düşün.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAllah’a havale et. Benim eskiden konuştuğum kişi beni aldatmıştı ve eski nişanlısıyla nişanlandı. 1 2 ay sonra onunla ayrıldı. Sonra benden özür dileyip tekrar barışmak istedi ama ben izin vermedim o yüzden yaşadığını yaşamadan ölmez. O yüzden ona verebileceğin en iyi intikam kendini sevip hayatına devam etmek.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılOnun seviyesine düşmeden onun yaptığı bu şeref yoksunluğuna karşılık vermenin en iyi yolu, onu ifşa etmen olur.
Görsel veya sesli kanıt kullanma çünkü illegal. Aile, iş, okul fark etmez, adını çıkart. Kimse yanaşmasın, varlığı süresince lekeli kalsın 🙂01 Yorumla- 1 yıl
Bu takma hayatına devam et diyen zihniyettekiler, dünyanın bu günkü haline gelmesine sebep olanlar işte.
- Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
1 yılSosyal medya manipülasyonu yapabilirsin. Birden fazla hesap oluştur ve bir şekilde çevresini sen onu mahvedecek bir noktaya yönelt.
Sahte bir ikili oyun yapabilirsin. Onun yakın çevresinden bir iş arkadaşı veya başka birisiyle çık. O sırada bu aldatan pisivenkin ortaya çıkmaması gereken sırlarını alttan alttan yay ya da o çıktığın yakın kişiye senin hakkında böyle şeyler söylüyordu oysa alakan yokmuş gibi bir şeyler diyebilirsin.
Bunlar sadece öneri ndjdnjd00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aldatılmak gerçekten çok zor bir durum, anlıyorum seni. Ama intikam almak yıpratıcı olabilir. Bence en iyi intikam, güçlü ve mutlu olduğunu göstermek 💪😊. Kendine odaklan, yeni hobiler bul, arkadaşlarınla daha çok vakit geçir, hayatının tadını çıkar! Hem böylece o da ne kaybettiğini anlamış olur 😉.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılen güzel intikam onu hayatından silmen ve affetmendir.
21 Yorumla
Soran1 yılGönderme yapmam doğru mu sence? İntikam almaktan vazgeçtim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılElinde kanıtların varsa ve kesin eminsen intikam almaya çalışma, uğraşma veya göndermeler yapma, hayatına bak, sonuçta sana büyük bir yanlış yapmış ve seni kandırmış dimi? Böyle birine neden gönderme yapasin veya kafa yorasın ki? Bırak iki yüzlü haliyle mutlu olsun.
Haa ortada yalan falan yoksa ne yapıyorsan yap :)) ama dediğin gibi bir şey varsa her zaman kötü hatırla ve ileriye bakarak kendine tecrübe edin, story vs benzeri yerlerde laf atma, tamamiyle normalde nasılsa o şekilde takıl üzerine almak istiyorsa da kendi bilir, sende bıraktığı izi ömrün boyunca unutma tabi ki, ama sakin intikam peşine düşme şal gitsin ilişki zaten çoktan bitmiş sadece yalanlarla devam etmiş farkına var artık bunun.34 Yorumla- 1 yıl
Sende bıraktığı son kötü iz olacaktı eksik gelmiş çok pardon.
Soran1 yılEvet çok göndermeye yapıyorum durmalıyim bende yoluma bakmalıyım haklısın bencede
- 1 yıl
En iyisi bu önüne bakmaktan başka çaren yok zaten, umarım bundan sonra kötüler değilde iyiler çıkar karşına.
İyi günler.
Soran1 yılTeşekkür ederim tavsiyeleri uygulayacağım iyi günler :)
1 yılBuradakilere kulak asma, şayet burada yazılan çizilenleri yaparsan hiçbir farkın kalmaz, karaterini ucuzlatırsın.
Duygusal durumunun doğal bir süreç olduğunu kabullen. Aldatma eylemi senden dolayı değil karşı tarafın önce kendine saygısızlığının, güvensizliğinin ve kendini kabullenememesinin dışavurumu olduğunu düşün.
Hayatının normal akışına devam etmeye çalış ne kadar zor olsada..
Sen normal hayatına devam edince o zaten bakacak hiçbir değişim yok, üzülmüyor, ağlamıyor, bağırmıyor, nispet yapmıyor.
Demek ki hiçbir değerim yokmuş diye düşünecek ve kendini dünyanın en değersiz varlığı olarak hissedecek. Sen alabileceğin en büyük intikamı o zaman almış olacaksın.
Yeterki sana döndüğünde, kapına k. pek olduğunda yaşadıklarını, hissettiklerini unutma. Ve asla olumlu cevap verme.
Tanışmadan önce herhangi biri nasılsa öyle davranmaya devam et..43 Yorumla- 1 yıl
Aldatan değil aldatılansın ve bu durumu umursamamak karşıya verilecek en büyük ceza hele de hayatına gerçekten biri girerse karşıda ki kişi kendi kendini yer... en büyük değersizleştirme o işte aslında sen bir hiçmişsin mesajı
- 1 yıl
Desteklediğin için teşekkürler @forrestman
- 1 yıl
rica ederim
Aynı şeyi yaparsan veya kötülük yaparsan onun vicdanını rahatlatacaksın diyecek ki haa onun da benden bir farkı yok. Ayrıca hayatına mis gibi devam etmen hayatına yeni birini alman en büyük intikamım olacaktır.
30 Yorumla
1 yılİntikam mı almak istiyorsun. En güzel tüyoyu veriyorum. Kendine yatırım yapmak, bedenine yatırım yapmak, neşeli olmak, mutlu olmak, arkadaşlarınla vakit geçirmek, onu düşünmeyi bırakmak ve mutlu olduğun her şeyi yapmaya çalışmak. Onsuz mutlu olmayı öğrenmek. Güzelleşmek, bakım yapmak, gezmek, eğlenmek. Tamamen kendine odaklanmak.
20 Yorumla
1 yılSuçlu ile suçlu olmak çok yanlış, bize çocukken "O camdan atlasa, sende mi camdan atlayacaksın?" derlerdi. En iyi intikam onu tamamen umursamamak ve onunla görüşmemek. Gönderme falan yapma o kıt kafa onu anlamaz bile. Ve bir tavsiye de aşka falan küsme. Çünkü genelde bu durumda aşka küsüp ileride bekâr kalınca pişman oluyorlar. Yaşın kaç bilmiyorum ama daha gençsen benim gibi bunu yapma. Geçmiş olsun, umarım seni seveni ve seninde onu sevdiğin bir ilişki bulursun.
10 Yorumla
1 yılSeninle yaşadığı şeyleri unutamayıp geri gelmesi güzel hissettiriyor ama içinde kalan her türlü duyguyu sıfırladıktan sonra gelse de çok bir şey farketmiyor. Eğer sana duyduğu özlemden geri gelen biri yoksa karşında onun için intikam için bile olsa kılını kıpırdatma derim. Zerre haketmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılAynısını yaparsan ondan bir farkın kalmaz hala birlikte misiniz?
110 Yorumla
Soran1 yılPeki intikam yerine gönderme falan yapsam nasıl olur
- 1 yıl
Takmaz aklı olsa zaten aldatmaz
Soran1 yılO zaman hiçbir şey yapmadan hayatıma bakmak en iyisi :)
- 1 yıl
Pişman olsa bile affetme sakın
- 1 yıl
o zaman da karşındakinin poposunu kaldırırsın ne kadar umursamaz davranırsan ne kadar neşeli görünürsen o kadar erkil enerjisini kırarsın. kadınlar umursama sa hiç bir erkek aldatma ile yüzleşemez
- 1 yıl
@offffffoffffff sen kimsiniz
- 1 yıl
@offffffoffffff eski hesabını nereden bileyim senin
- 1 yıl
@offffffoffffff Hayır
- 1 yıl
@offffffoffffff neymiş acil olan acaba
- 1 yıl
@offffffoffffff Saçmalama
1 yılİyiye yatmak çok vicdan sızlatabiliyor yani olsun hata bendeymiştir daha iyi biri olacağım falan tarzı yazklaşımlar pişman olup özür dileyen kişiyi daha da vicdan azabına sokar yanii bizdeki duruma göre öneriler verebiliriz
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİntikam sonu kötü biten bir eylemdir sonuçları senin için daha ağır olabilir aldattıysa ayrıl hemen tüm bağını kopart uzaklaş yeni ve mutlu bir hayat kur haklıyken haksız duruma düşersin daha çok yıpranırsın insanların her iki tarafa bakış açısı farklı olur ona erkek aldattı derler sana onunda zaten içinde varmış meyilli derler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEn büyük tepki tepkisizliktir... karşıdaki insan bir beklenti içinde ve sen de onun beklentilerini karşılarsan tatmin olacak içi rahat bir şekilde yoluna devam edecek sen kudururken o mutlu mutlu gezecek o yüzden bir süre bekle öfken dinsin sonra da yoluna bak mutlu olacaksın güven bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen seneler önce öğrendim hiç bisey yapmadım sadece Allah uzun ömür versin demiştim. Sonra çok barışmak istedi kabul etmedim. Benden ayrıldı (iki kişiyi idare edemedi galiba akskjd) ben de zaten soğumuştum son zamanlarda. Ama 4-5 ay aldatmış beni. Ben ayrıldıktan sonra tesadüfen kizla bunun ortak instagram hesabını buldum sonra itiraf etmek zorunda kaldı. Benden ayrılmadan önce de kızın adi geçmişti bi ama sonra saka yaptim falan demişti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı. bu mümkün değil. sana çok değer verseydi aldatmazdı ve sana değer vermeyen birini incitmen çok zor.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aldatıldım lafı kendini haklı çıkartmak için uydurulmuştur, kimse kimseyi aldatamaz her şey herkesin gözü önünde olup biter. Senin başkası ile yatasın var demek ki bahaneye ihtiyacın varmış bulmuşsun...
06 Yorumla- 1 yıl
olabilir aldatabilir boşluğuna gelmiştir belki ( aynı o kadın gibi konuşmuşsun yani boş yapmışsın kardeş )
1 yılOnu umursamamak ve bir daha asla affetmeyeceğini onu hissettirerek hayatina devam etmek en iyi intikamdır sen onun inadına bir şeyler yaptıkça o beni daha hâlâ umursuyor diye daha fazla havalara girecektir yol ver hayatına devam et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yıleee sende aldatacaksın vicdanın rahatlayacak öylemi? Aslında karşı tarafın vicdanınız rahatlatacaksın...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOnun seviyesine inme, en iyi intikam unutmaktır çünkü unutursan beynindeki ona yönelik ödül mekanizmasını yıkarsın.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılHayatına mutlu devam etmen ona en büyük intikam.
Ona öfke beslemek, intikam hayalleri kurmak egosunu beslemektir. Hayatına onsuz bir başkasıyla devam et.
00 Yorumla
1 yılLisedeyken (2 sene önce) sevgilimle yakın arkadaşımı merdivenlerin arkasında öpüşürken yakalamıştım. Videoların çekip tüm okul, arkadaş gruplarına atmıştım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İntikam mı? Bu bana biraz acizlik gibi geliyor şahsen. Tamam zor zamanlardan geçiyorsun, hala sinirin geçmiş için soğumuş değil ama sensizlik en büyük ceza olur zaten ona. Umursama yani.
00 YorumlaAllah'a burak o herşeyi yerinde zamanida yapar birinden intikam almak istiyormuş için başka birini hayatına alma sakın senin basın yanar bol bol ya kudüs zikri çek ben de hep onu cekiyorum işim rast gidiyor gönlüm daralmiyor kim ne yaparsa kendine yapar her daim hayırlısı de sabret
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. Önemseme işine bak yoksa olan her türlü sana olur yok şununla bununla yatıp kalkıp triplerine hiç girme erkeğin adı kolay kolay çıkmaz ama seninki anında çıkar yayılır gider ona göre hareket et
00 YorumlaÖyle bir hayat yasayacaksın kii. Bak senin hayatımdan çıkmanı bekliyordum senden sonra cok daha iyiyim her anlamda diyeceksin😂 erkolar kaybettiklerine ağlasınlar gönderme durum falan uğraşma bunlarla
00 YorumlaEn iyi intikam intikam almamaktır
tekrardan çiçekler açsın yüreğinde gül sev sevil bak ozaman intikamın en büyüğünü almış olursun.
Kendini küçültme.00 Yorumla
1 yılintikam almak istiyorsan bir şey yapmana gerek yok hayatına devam edeceksin mutlu olacaksın bu ona en büyük intikam olur beni sklemiyor der zoruna gider sana geri döner sen yine ikinci bı tekmeyi vurursun Allah'ını şaşırır intikam için uğraşmaya bile degmezler ha illa ugrascam diyorsan dotunu kaldırmaktan başka bı halta yaramaz haberin olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBirisinden alabileceğin yegane intikam onun varlığını yok saymaktır
30 Yorumla
1 yılEn büyük intikam yok sayıp kaale almamak bence yarına kalsa da yanına kalmaz elbet
12 Yorumla- 1 yıl
Hadi ya 😅
- 1 yıl
Nereye hadi 😅
1 yılFazla film izleme, herkes aldatıldığında intikam alsaydı oooo. Senin sevgilin aldatmış zoruna gidiyor, evlenenler ne yapsın kasmayın bu kadar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılUmursama bos ver gitsin intikam boş insanların işi kendine odaklan geleceğinin daha güzel olması için uğraş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılİsra suresi 84. ayette geçen "De ki: Herkes, kendi mizaç ve meşrebine göre iş yapar.
21 Yorumla- 1 yıl
Emin ol senin hiç bir şey yapmana gerek yok
O karşılığını fazlasıyla alacağından şüphen olmasın.
1 yılEn güzel intikam yok saymaktır. Olan olmuş zaten...
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
1 yılHiç bişe yapma dünya onun etrafında dönmediğini göster mutlu olman onu delirtir zaten o kimki üzülüyorsun onun için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvliysen boşarsın ya da sende aldatırsın bekarsan kimsenin umrunda olmaz. zaten sevgisi bitmiş aldatmış o yüzden. hic. bir şey yapamazsin
00 Yorumla Bul bir arkadaşını onun. sonra goruntulu ara. görsün sizi. öyle olmaz böyle olur de. asla unutamaz seneler geçse bile
00 Yorumla
1 yılZaten böyle bir şey olduysa er ya da geç aldattığı için pişman olacak ve ilahi adalet yani sen kendine bak kıskandırmaya falan çalışma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılNeden intikam için enerji sarfedesin değer mi? Bak yoluna hayat daha güzel insanlar çıkaracak karşına
00 Yorumla Merhabalar
Başıma hiç gelmedi ama düşünmesi bile çok korkunç Allah yaşatmasın böyle bir şeyi kimseye00 Yorumlaİntikam almaya çalışsan işler daha kötüye gidebilir ve sürekli aynı kişiyle etkileşim halinde olursun bence yapma:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılHayatına bak mesela spora başla kendinle ilgilen arkadaşlarınla gez sanki hiç hayatına girmemiş gibi devam et.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılEn yakın arkadaşıyla ya da en sağlam hasmı ile seviş ve gönder fotoğrafını :))
10 Yorumla
1 yılNe kadar mutlu olduğunu göster ona. Onsuz birseyler yapabildiğini görmesi çıldırtır.
10 Yorumla
1 yılSenin ondan farkın kalırmış yapma allahın dan bulsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Mutlu olman ve yok sayman lazım en büyük intikam budur aksi seni mutsuz eder.
10 Yorumla
1 yılTek yolu var. Önüne bak, kendine zaman ayir. Daha iyi ol.
10 Yorumla
1 yılVarsa sevmediği hoşlanmadığı insanlar onlarla takıl
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Intikam almak yerine ilahi adalete teslim et ve hayatından çıkar. İlahi adalet yerini bulur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBeni sevdiğim aldattı. Ondan ayrılmadan ben de onu aldattım. Ayrıldık. Ona söyledim. Yıllar geçti unutamadı 😃
Hala arada ulaşıp küfür ediyor 😂😂26 Yorumlazaman çok degerli, bırak ne hali varsa görsün sen önüne bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence sessiz kalman ona verebileceğin en büyük ders olur tepkisiz kal hiç olmamış gibi davran hayatına girmemiş gibi hareket et bak nasıl pişman oluyor gör
00 Yorumla
1 yılAldatmamıştır yanlış anlaşılmıştır hemen Aklına bir şey takıldı yazdın buraya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılO senden iyisini bulamazsa zaten pişman olur bir şey yapmana gerek yok ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. uğraştığına değmez. belki umrunda olmayacak adamın sende intikam almak için kendinden taviz vermek zorunda kalacaksın. değmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. İntikam alma hayatına mutlu bir şekilde devam et en güzel intikamı almış olursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok kolay :) hayatına devam edecek, mutlu ve başarılı bir kadın olacaksın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. aldatmicaksin once yol vericeksin sonra duzgun birini bulucksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Öyle bir insan için en iyi intikam yoluna bakmak ve mutlu olmak
00 Yorumla
1 yılTek bir soru soracağım. Arkadaş cevreniz ortak mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılDüşmanı falan varsa sevmediği onla olmakta güzel bi çözüm olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. onun yakın arkadaşınla birlikte olun.. Bu sefer o yesin kafayı..
04 Yorumla- 1 yıl
Hahahah en mantıklı yorum
- 1 yıl
@gelmemeyegidenyalnız kış günü soğuk klozete oturmuş gibi zıplatırsınız adamı sinirden şaşmaz yani :)))
- 1 yıl
Hshshsjd zaten en fenası o değilmi en yakın arkadaşıyla çıkmak
- 1 yıl
@gelmemeyegidenyalnız sinirden bir ay şeyi kalkmayacağı kesin hımm şeyi mutluluk çubuğu:)))))))))))) Bu da demekki çok mutsuz olacak.. Kötüsün biliyon mu :P
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılKendini yıpratırsin biraz sakinleş sakın kafa ile düşün.
00 Yorumla - Devamını Gör (137)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat