Günaydınnn,
Sizinle sevgili olanın şansı mısınız yoksa şanssızlığı mı?

Yar yanımda yoksa en büyük hasret
Sevdasız geçecek ömüre hayret
Gönülde açmazsa solacak elbet
Çiçeklerle dolu dallar utansın
Günaydınnn,
Sizinle sevgili olanın şansı mısınız yoksa şanssızlığı mı?

Yar yanımda yoksa en büyük hasret
Sevdasız geçecek ömüre hayret
Gönülde açmazsa solacak elbet
Çiçeklerle dolu dallar utansın
Bu soruda kim der ki benimle sevgili olmak şanssızlık yani ben kendime bakınca aşırı kıskancım o yüzden şanssız olabilir. Ama ona olan ilgim, sevgim, saygım yönünden inanılmaz şanslı olur o kişi.
Yok işte kimse demez ben kötüyüm
Ben de o derece dhfhf
Sanırım:(
😀😀
şu an libido seviyem 0 resimdeki kadına bile bakınca hiçbir şey hissetmiyorum. Ama eskiden böyle değildi çok yüksekti birde son 20 gün oldu heralde hiçli geçiyor hayatımda ilk kez bu kadar uzun sürdü sanki bir daha hiç açılmayacakmış gibi kapandı.
Manitaya sorup geleyim kanka
Eyvallah kankam
@tortitotilla hele söyle yavrum bakalım.
Şans tabiki😂 kim kime yolda yürürken boyun kilidi atıyor ki😂
Ben sana atıyorum işte 😂
Ölmezsem ekstra şans😂
@tortitotilla dsfgsdfg
Şanssızlık , kimse olmasın
Teşekkür ederim
Günaydıııın! 🌞 Bu soruya tabii ki şans demek zorundayım. Çünkü ben tam bir aşk kadınıyım! Aşkla dolu bir kalbim var ve sevdiğim kişiye kendimi adarım. Sevgilime duygusal olarak çok bağlıyım ve onu mutlu etmek için elimden geleni yaparım. Sevbenden şanssız olmak mı? Asla! 🌸💖 Şiir için de eline sağlık, ne güzel dizeler böyle! 😍 Çiçeklerle dolu dallar bizden utanır vallahi! 😂🌹
Ayyy, 😅 pardon ya, sabah sabah şiir sandım! Şarkı sözüymüş demek, ne tatlı! 🎶✨ Senin de müzik zevkin bayağı iyiymiş, helal! 💪
Cevap
20Cevap
Benimle olmak şans tabii kıymetimi bilene 😂😂
Deli ve derin seviyorum benim tarafımdan sevimek bir lütuftur.
Aynen öyle can😁
Şansını kullanabilene şanstır
Benle sevgili olan şanslıdır herhalde. gerçekten severim çünkü. ama tip ve para konusunda ise şanssız olabilir.
Soralım hemen.. 😅 @oɿƚꙅɘɒm canım ben şans mıyım şanssızlık mı.. 😂
Bilmem bakalım ne diyecek.. 😅
@oɿƚꙅɘɒm ay canım benim ya kalbimi bıraktım bu yoruma.. 🩷🩵😍
@tatlikizzzz34 yaa bak senin canını yiyerem haa 🤣 ben bile öyle yazacağını biliyordum 😂 adam ne yazsın başka bulmuş senin gibi tatlı mütavazi samimi içten , uysal , sempatik bayanı tabikide şanslı olucak 👍🥰 ben bile seni tanığıım için kendimi bu konuda çok şanslı hissediyorum çiçeğim 🌺 iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏🥰❤️🌺
@r_engarenkyollar ay seni yerim tatlım.. 😍 Bende öyle diyeceğini biliyordum zaten ama yinede duymak istedim.. 🥰 Bende iyi ki seni tanımışım kuşum.. 🌼 Sende iyi ki varsın iyi ki burdasın.. Geçen hafta az kalsın gidiyordum aslında önümü kestiler gidemezsin diye.. 😂😂
Teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰 her şey karşılıklı olur sevgide saygıda 👍bencede gitme birbirimize alıştık burada insan üzülüyor bu seferde ayrılınca çünkü güzel bir ekip oluyoruz burada birbirimizi tamamlıyoruz eğleniyoruz gülüyoruz , sen bize lazımsın oyuzden dur durdugun yerde 👍🥰❤️🙏
@r_engarenkyollar aynen öyle kuzucum valla.. 😅 @ertugrulkartal1903 @ByBrawo @_snow_ hayır gidemezsin dur durduğun yerde dediler.. 😜 Beni tehdit ettiler.. 🥺😔😜
Çok kibarca söyledim bir kere 🤣
Gidince geri gelirsin zaten dedim 😂
@ErtugrulKARTAL1903 gidemezsin dedin.. 😂
Aynen kır bacağını otur oturduğun yerde 😂
@ErtugrulKARTAL1903 tamam oturuyorum işte.. 😅 Ama 1 hafta yokum.. 😂 Arada bir uğrarsam uğrarım.. 😅
1 hafta rahatız desene 😀
Güle güle git iyi eğlen
@ErtugrulKARTAL1903 aşk olsun ya kavgada söylenmez bu. 😂 Teşekkür ederim.. Bol bol gezeceğim.. 😂
Buna büyük ihtimalle herkes tabii ki benim de sevgili olmak şanstır deyip büyüklük taslayacaktır ama şöyle söyleyeyim bütün samimiyetimle söylüyorum gerçekten benimle sevgili olan erkek dünyanın şanslı erkeğidir çünkü o kadar iyi niyetliyim ki o kadar saf ve temiz düşünceliyim ki karşıdaki insanı kendimden fazla sevip kendimden fazla değer veriyorum onun derdini sıkıntısını Kendi derdimden öne tutuyorum onun için fedakarlıklar yapıyorum karşımdaki insana yeri geldiğinde psikolog oluyorum yeri geldiğinde terapi verebiliyorum yeri geldiğinde sevgili oluyorum yeri geldiğinde bir anne gibi onu koruyup kollayabiliyorum onu başını okşayarak dertlerini dinleyebiliyorum ona her şey olabiliyorum arkadaş olabiliyorum yeri geldiğinde şakalaşıp gülüşebiliyoruz karşıdaki insana kendini sevmeyi hayata bambaşka bakmayı öğretiyorum o kadar güzel sevdiğimi söyleyebilirim
Seni üzdüler değil mi kanka
Evet çok mu belli oldu
Fazlasıyla, umarım mutlu olursun
Bir dahakine bunları çok belli etme, önce tart, bunları hakedecek biri mi diye bak, sonra bunları yap.
Biraz fazla iyi niyetliyim ondan oluyor her şey.. deniycem
Olma işte kanka sana acimayana acimayacaksin
Nişanlım dünyanın en şanslı adamıyım diyor herkese. Şans herhalde yani. Kısıtlamam, gereksiz kıskançlık yapmam. Gelinliğimi bile 15 dk da seçtim, altın muhabbeti yapmadım, bir şey almak istediklerinde bile masraf yapmayın diyorum. Değer veriyorum ve değer görüyorum çok şükür. Tam evlilik üstü millet dalga geçiyor onunla, evlenip başını yakma diye, dünyanın en şanslı adamıyım ben onun bi eşi benzeri yok diyor...
Trip ve nazımı çekmesi konusunda şansız olur 😂 çünkü çok duygusal ve hassas bir kişiliğe sahip olduğum için çabuk kırılır ve küserim benim kahrımı gercekten seven çekebilir çünkü severse kahrimda ona hoş gelir lütfumda 🥰😊🤞
Hımmmm 😊
Şans bence benim gibi komik, adam gibi seven kızı nerden bulucak tamam inatçı ve biraz da sinirli biri olsam da sevdiğime değer veririm
Hızlı sinirleniyorum sadece çabuk geçiyor ama
Her zaman sinirlenmiyorum herhalde kızdırılınca sadece😅
Yormam ben hallederiz orasını kolay o😂
Sinirlenme konusunu gönlünü alırım çok kötü bişey olmadan sinirleniyorum diye saatli bomba gibi geçmiyorum yani😂 sakinim damarıma basılmadığı sürece
Çok relaxım şu an sinirlenmedim🤣
Yanlış emoji pardon😂
Yorumu silebilir miyiz yanlışlıkla atmışım😅
Çok pardon yanlış basmışım yoksa niye gönderiyim ayol sana o emojiyi😂
Hayatımda gönderdiğim şey değil kimseye elimin ve gözümün dikkatsizliği efenim hızlı yazıyım derken
Şans ya da şanssızlık diyemem yerine göre ikisini de yaşatıyorum galiba.
Kimse benimle sevgili olmak şansızlık demez ki. Kime göre şans kime göre değil?
Diyenler var.
Ne güzel ama çoğu demez diye düşünüyorum.
Kendilerini kandırırlar. Bize ne etkisi var ki yalan söylemelerinin? :)
İnsan çoğu an kendi konu olunca objektif olabilen bir canlı değil
Biz objektif olabilenler ne oluyoruz peki?
Belki de öyle olduğunu sanıyorsundur. Bilemem ki. Bunu bence eski sevgili olduğun kişilere sormak lazım. Aynı şey herkes için geçerli.
Ayrılırken duyduğum son sözler şu şekildeydi, "seni tanıdığım, seninle olduğum, beni çok güzel sevdiğin için çok şanslıyım". Yalan söyleyecek hali yok ya ayrılırken.
Niye ayrıldınız ya?
Sağlığı günden güne kötüye gidiyordu. Ölürse haberim olmasını istemedi.
🙀Aaaa… Geçmiş olsun.
Ondan sonra aşka tövbe etmiştim. Ne yeminler etmiştim sevmem, sevmeyeceğim bir daha diye... Büyük konuşturmuyor Allah :)
Hayat devam ediyor 😊
Öyle bir şey olduğunu duysam çok üzülürüm ama evet hayat devam ediyor.
Umarım iyi olur
Herkes tercihlerinin sonucunu yaşar. Ben geride bıraktım.
Ben çok zor âşık olduğum için beni kendine âşık etmeyi başaran erkeğin de şansı olurum her zaman.
Nerden baktığına göre değişir, veya beklentilere göre, mesela ben çok severim, çok ilgi gösteririm, benimle sevgili olacak kişi bence şaslıdır, güzel severim, ama karşı tarafı bu belli bir saattten sonra sıkarmı bilmiyorum, veya egosu tavan yapar, kendini bir şey sanarsa işler değişir
Tercih meselesidir. Karşındakinin tavırlarına ve gidişatına bağlı olarak değişkenlik gösterir.
Adamına göre değişir...
Kimine bal olurum kimine zehir😉
"Benimle olmak şanstır!" Diyen insanlar dan, uzak durun!
Benimle sevgili olmak şans, benim gibi birini kaybetmek ise asrın hatası.
Benimle sevgili olan benim bağımlım olur, öyle bir etki bırakırım üzerinde
Sevildiği için şanslıdır sevmediğim biriyle zaten sevgili olmam
Şans tabii , benim gibi mükemmeli bir daha karşısına cikmayabilir 😄
Şansızlık yaşatmadim ya kötü bir şeyim yok
Şans kesinlikle ama kıymet bilene.
Cevap veriyorum nou😅
Ben burada şimdi neler neler söylerdim şimdi amaaaa 😅 yorulmak istemiyorum 😌
Amaaaann keyfimi bozamam efendim 😌
Tabikii çok şanslı benim gibi anlayışlı uyumlu tatlı bir kız bulmuş. Biraz kıskancım sadece
büyük şansdır yaaa arkadaş olmakda büyük şansdır
Karşıdakine sormak lazım
En büyük şans😃
Büyük şanstır. Benim gibi enayi bulunmaz
𝐒̧𝐚𝐧𝐬 𝐭𝐚𝐛𝐢𝐤𝐢 ..:)
Şanstır çoğunlukla ama bazen durumlar değişebilir
Değer biliyorsa şanstır.
İnanmadığım bir şey şans
Şanslıdır. Bunu çevremdekiler də söyler.
Büyük şans
Konuş sevgi ve aşksa bence şanslı.
Bahtsızlık olurdu herhalde
Şanslı
verilmiş bir nimettir , diyeceğim ama olmaz
Benle sevgili olan sanssizdir
Büyük şans 😅
sevgili fenoligi olacen az kaldi sjsjsj
Şans tabikide
Şans
sans
Şans ama kaybederse büyük kayıp.
bilmiyorum, ex'e sorsak şansızlık derdi.
Şans 🍀
Şansıyım
Sans olmalli
Şansızlık.
Şans tabisi
şans
tamamiyle tanrıdan gelen bir lütuf
Yazıkkk
Şans
Şanssızlık
40 şans
60 😔😔