Düğüne 100 gün kaldı. Bi dahaki ay evi uerleştirmeye başlayacagiz ve çok stresli çabuk sinirleniyor bana tahammülü azaldi gece gunduz çalışıyor. Sorumu süper soru seçer misiniz lütfen?
Nişanlımla Kasımın ilk haftası evleniyoruz yoğun çalışıyor sık konuşmuyoruz aldattığini düşünüyorum. Aldatiliyor olabilir miyim?
Bir şeyi sürekli düşünüyorsan onun gerçek olma ihtimali yüksektir durduk yere için kurt düşmesini de anlıyorum hissetmesen böyle düşünmezdin ama bir yandan günahını almakta istemem doğrusu
Açıkçası böyle bir durumda bir varsayımla hareket etmek tehlikeli olabilir. İnsanlar stres altında bazen farklı davranabiliyor. Evlilik hazırlıkları ve yoğun iş temposu nedeniyle böyle bir şey yaşıyor olabilir. Aranızdaki iletişimi artırmaya çalışmak en iyisi 🥰. Birkaç tatlı jest, küçük sürprizler belki de aranızdaki tansiyonu düşürür ve ilişkinizi canlandırır. Düğün öncesi hepimiz biraz gerilebiliriz, kendine ve ona biraz zaman ver. 💖💍
Konuşmaya çalış bir derdi sıkıntısı mı var bu durumun seni üzdüğünü böyle olmak istemediğini anlat bir şey varsa her zaman seninle konuşup paylaşabileceğini vs onu özlediğini onunla zaman geçirmek istediğini söyle
Normalde her haftasonu bulusurduk bide ama işte sabahladigi için bu pazar buluşmadik ve sadece sabah konuştuk onda da akrabasına kahvaltiya gittiler ve beni cagirmadi üstüne eve gidip akşama kadar uyudu
Başka adam yok mu da sürekli seninki sabahlıyor işte bundan emin misin peki kim kimi sürekli sabahlatıyor yani neden beni çağırmadın beraber giderdik demedin mi peki sadece pazar günleri mi görüşüyorsunuz tüm hafta boyunca
Ne iş yapıyorlar da bu kadar hayatsızlar ben onu anlamadım şimdiden böyle yapmaya başladıysa evlenince ne olacak? Aynı şehirde haftada bir iki haftada bir görüşme mi olur ya çok az ne paylaşabiliyorsunuz siz bu görüşmeyle görücü usulü falan mı normal mi ilişkiniz
Kusura bakma ama bu adam seninle zaman geçirmek istemiyor evlenmeye nasıl karar verdiniz siz çok merak ettim evlenince de işten eve gelip uyuyacak sen de tüm gün onu bekleyecek gibisin
3 sene oldu ilişkimiz ilk zamanlar böyle değildi çok konustugumuz için işini kaybetti hatta bide biraz ailesi kızıyor işlerini çok konusmaktan hep aksatiyorsun diye.
Mesele çalışmak değil herkes çalışıyor ama senin karşındaki adam dediğine göre resmen hayatsız sana değer verip zaman ayırmıyor bile istemiyor evlenince de böyle olacaksa ne anlayacaksın ki o evlilikten bunları adam akıllı konuşman lazım düğünden önce
İşte canım bunu konuşman lazım evleneceğim diyorsun yazık değil mi sana ya böyle isteksiz devam ederse aynı hayatı paylaşıp aynı yatağa gireceksin bu adamla
İletişim olmadan ilişki yürümez ki kim olsa kafasında kurar bu adam neden bana böyle davranıyor diye açık açık konuş bunu net bir dille şimdi böyleyse evlenince ne yapacağız ben senin yüzünü göremeyecek miyim de
Uyardı ama beni evliliğe 3 ay kaldığı için biraz yoğun çalışıcam fazla vakit geciremeyecegiz yanlışa çekme trip atma bana diye evlenince de hayatımızda düzenli bi cinsel hayatimiz olacagi için sabırsızlanıyor zaten o günler için düzeleceğini düşünüyorum.
Aslinda boyle yapmasi ileride olucagina dair bir isaret. Ben olsam oyle algilar duzelme falan beklemez ayrilirdim. Duzeldim dese nolucak bir kac ay kopruyu gecene kadar duzelmis gibi yapacak. Kopruyu gecincede kim tutacakki onu. Evlenmis artik
Bunu algılayabilmek lazım işte kim inanır sabah akşam işte sabahlayana hadi diyelim oldu seven adam bir şekilde zaman yaratır çaba gösterir bu adam resmen görmek istemiyor evlenince fazlasıyla göreceğim zaten diye heralde o zaman da eve uğrarsa…
Yok daha neler kuruntu yapiyorsun Bence net bir bilgin şüphen yoksa adamin günahını alma derim ya da açık açık sor ki hic bir erkek aldattigini itiraf etmez
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlımla Kasımın ilk haftası evleniyoruz yoğun çalışıyor sık konuşmuyoruz aldattığini düşünüyorum. Aldatiliyor olabilir miyim?