Arkadaşlar merhaba danışabileceğim başka bir yer aklıma gelmedi açıkcası özet geçeyim biz eşimle 10 senedir beraberiz 7 senelik de evliyiz yani o 18 ben 16 yaşındaydım tanıştık ve işte devam etti ama şu an bana soguk gibi ve bugun merak ettigini söyledi yani baya bekar hayatı tek nerde sabah orada akşam belki kadınlarla beraber olma bilmiyorum merak ediyorum dedi ama senin bana geri asla dönmeyeceğinide biliyorum dedi yani ne istediğini tam olarak bil sonra devam et dedim senin beni düşündüğün sevdigin kadar kimse sevmicek bunu biliyorum ama senin degerini bilmiyorum givi geliyor dedi istediğin gibi bir eş degilim sanki diğer insanları görsem senin kıymetini anlıcakmışım gibi falan dedi benim ondan başka elini tuttugum kimse olmadı açıkcası ve ya boşanalım ya da sen bilirsin dedim yani bu ne demek ben anlayamıyorum ne istiyor ne olsun istiyor kafam aşırı karıştı
Eşim bekarlığı merak ediyor?
Güncellemeler
1 yıl
Tesekkürler arkadaşlar sorun en azından bende degilmiş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu bende de oldu ama aldatmadim
Insan icinde bi yerlerde biseyler farkli tenler istiyor ama asla senden ayrilmak istemiyor ama disardaki ozgurlugu de ozluyor karisik ya ayni ben
Aynen oda öyle diyor hem aldatamam asla diyor hem merak ediyorum diyor garip yani
Yasamak isteyip yasayamadiklarimiz icimizde kaliyor
Peki ne istiyorsun tam olarak yani ayrılmalımıyım yoksa devammı ettireyim anlamıyorum ki 😬
Ya iste aslinda baskalariyla takilmak gununu gun etmek seks istiyor insan ama ondan da korkar
En sonunda geri doner gereksizmis diye ama insan bi istiyor
Bosanilacak bisey degil kopek gibi pisman olur
Fantezileri arttirin seks fantezileri kurun farkli yerlerde sevisin tatile gidin vs
Ben her bku yiyieceğim diyip senin tepkini ölçüyor
Buda bir ihtimal tabi 🥹
O yaşta evlenen çocuktan başka ne bekliyordun kanka
Hadi ama bende ufaktım ve kaybederse çok pişman olacak nasıl anlatacağımı bilmiyorum bu düşündüklerinin boş olduğunu ;(
Erken evlendiği için pişman erkekler biraz maymun iştahlı çocuk var mi
Var 4 yasında
Erkekler çocuk gibi çabuk sıkılıyor
Arkadaş çevresinde gününü gün eden bekarlar varsa onları kıskanıyordur
Var birileri etrafında bekar diyorum evlendikleri anda hanımcılıga geçicekler böyle ömür mü geçer farklı yani biraz ayrı kalmalıyız falan diyo ok dedim çık evden o zaman gelme 😬
Bazen ara vermek iyidir ayrı durmak
Başka kişilerle olmak değil kastim
Bazı şeyleri daha iyi görürüz
O seni kaybetmiyecefinden emin o yüzden rahat
Ona boşandıktan sonra olacaklardan bahset kafası alır
Mesala boşanmak sen evlenmeye etmişin de
Çocuk ne olacak de gencim evlenmek istersem
Üvey babamı çocuğumuza bakacak de anlar dank eder
Sen üzme kendini anlaya biliyorum seni büyük ihtimalle yaşıtlarinin hayatına özeniyor zamanla geçecektir bu durum
Hayatınız da heyecan yok. Rutini bozun
Evet gerçekten heyecan yok iş ev sürekli birde çocuk olunca ekstra rutin oldu maalesef haklı olabilirsiniz
Saçmalamış bildiğin
Ne istediğini bilmiyor ve bende anlayamıyorum artık belki erkekler anlar diye düşündüm valla saçmalık
Valla anlıyacak durum yok eşime şakasına bile desem ciktirgit der suratima bakmaz bidaha
İşte ben çalışan ve ona çok laf etmeyen kendi halinde bırakmaya calısan biriyim karışmam işe giderim gelirim evi toplarım onu düşünürüm falan üzülmesin kırılmasın içinde kalmasın gerçekten söyle saglam birine denk gelse anlicak degerime de iş işten geçicek 😅
Cidden cok sabırlısin ama seni kullanmasına izin verme tavrını koy biraz ezilme iyi de bende biraz bekar takılayım semde takıl falan de
Onada yok diyor ben takılamam asla yani dedimki o zaman bende gideyim birileryle senle ben eşit degiliz diyor
Yok öyle dünya desene istersen yazablirsiniz özelden