İş gereği İzmir'e gitme muhabbeti vardı ve kesinleşti :( daha yeni konuşuyoruz istanbuldayız ikimizde fakat ben duygularımı ifade ettikçe sanki ters yapar soğuk yapar gibi davranmış sizce ne yapmalıyım?

İş gereği İzmir'e gitme muhabbeti vardı ve kesinleşti :( daha yeni konuşuyoruz istanbuldayız ikimizde fakat ben duygularımı ifade ettikçe sanki ters yapar soğuk yapar gibi davranmış sizce ne yapmalıyım?
Cevap
2Cevap
"Daha yeni konuşuyoruz" diyorsun
Çok bağlanmadan sende uzaklaş derim
Yoksa senin için daha zor olabilir...
Belliki bu çocuğun sorunları var psikolojisi bozuk senide sorunlarıyla meşgul ediyor hayatına böyle seni üzen kişileri almak zorunda değilsin seni mutlu edecek insanlar ile beraber ol
Birlikte mutluluğun tadını çıkaracak birini bul🥺
Sorunları olduğunu psikolojisinin bozuk olduğunu nasıl anladın o gün buluştuğumuzda çok eğlendik çok iyiydik bu İzmir'e gitme muhabbeti yüzünden böyle davranıyor
Ne bilim baksana hemen iki problemde pes etmiş sana trip atıyor, aslında benimkide böyle ama uzun ilişkide normal tabikide, siz daha yeni konuşmaya başladınız galiba, bilemedim yani hemen pes etmiş sorumluluk kaldıramıyor gibime geldi, Yinede senin için hayırlısı olsun diyelim🥹
Mesajda bana trip mi atıyor gideceği için ben ufaktan kaçar nede olsa yeni konuşuyoruz kafasına girip baştan savma mı yapıyor anlamadım
Gittikten sonra diyalog kesilir sanırım dimi?
Psikolojik olarak öyle düşünüyor olabilir, çünkü uzaktan ilişki olmicağını düşünüyor... Ve doğru olabilir uzaktan herkes ilişkiyi devam ettiremez çok zor olur her gün kavga trip bunlar insanı çok yıpratır ve yorar buda yorulmak istemiyor kısacası Trip atarak soğutmaya çalışıyor sende çok üstüne gitme yazdığı zaman bakarsın sen yazıp ısrarla konuşmak isteme seviyorsa zaten yazacak
Mantıklı düşünceler bunlar :) peki dedim sadece artık yazmamak en iyisi sanırım oysaki şu kaç günde çok ta sevmiştim..
İnsanlar böyledir iki günde bağlanırız birine... Ama erkenden gitmek en iyisidir, seni kendine bağladıktan sonra gitmesi çok koyar insana belkide o kişi hayatından bile vazgeçer o derece kötüdür, sen yine iyi kurtuldun belli etmiş ne güzel... Bunu yapamayan insanlar bile var yalandan seviyormuş gibi yapıp uzun aradan sonra terkedip aldatan insanlar var seninki yine iyi davranmış, anlat ona derdini içine atma uzaktan ilişkiyi devam ettiremiceğini düşünüyorsan ayrılabiliriz de🙂
Cevap bile yazmadı ki peki dedikten sonra aramadı bile yani benim artık susup oturmaktan başka çarem yok 😑😑
erkekleri umursamayinca degerli olursun
Evet haklısın..
Olay ne tam olarak 😄
Olay şu üç dört gündür konuşuyoruz iki kere buluştuk neyse iş gereği İzmir'e gitmesi gerekiyormuş Ogün üzülerek bahsetti bugün ise kesinleşti mesajları okudun mu soğuk gibi mi bna?
Senı ıplemıyor yol ver gıtsın
Bankacı misiniz
Hayır neden
Bilmem içimden geçti sordum. Bankacı kadınları çok fena arzulatici buluyorum da ben 😝
Yanii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım, bu durumlar zor olabiliyor :( Onun verdiği tepkilerden soğuk olduğunu değil de, belki de hızlı gelişen duygular karşısında biraz şaşırmış ya da zamana ihtiyaç duyuyor olabilir. Seni dinlemek istiyorsa, ona anlayış göster ve güçlü kal. İzmir'de olsa bile, aranızdaki mesafe aşkı bitirmez 💪❤️ İzmir'den selamlar ve bolca sevgiler! 🌞💕