+1 yılUmarım yaş aralığın doğru değildir
097 Yorumla
Soran+1 yılNeden😕
- +1 yıl
Çünkü yaş aralığın doğru ise eğer...
Bu yaptığın yaşına uygun değil.
Çok çocukça ve *ptalca bu tavrın
Kendin de farkındasın bunun... - +1 yıl
Doğru mu peki
Soran+1 yılAma durumları bilmeden konuşuyorsun benimle sevgiliyken sürekli kız ekliyordu benimle ilgilenmiyordu defalarca söylememe rağmen aynı şeyleri yapıyordu bende ayrılmak zorunda kaldım sonra tamamen susunca merak ettim yazdım nasılsın diye yine umursamaz davrandı bende hayatında biri vardır diye geri gittim
- +1 yıl
Hayır biliyorum aşağıdaki yorumlarını okudum birisiyle uzun uzun konuşmuşsunuz güvenlik olan birisiyle uzun uzun okudum sen haklısın seni suçlamıyorum sadece suçlu olduğun nokta kafanda onu bitirememiş olman yaptıkları doğru değilse yaptıkları dengesiz ergence ve çocukça ise kibir budalası ise ne diye Hala kafanda tutuyorsun ki onu sil çöpe at yoluna devam et yaşına uygun bulmadığım kısım burası Ayrıca sen TP'de mi çalışıyorsun?
Soran+1 yılBana uygun olmadığının bilincindeyim ama aklımdan atamıyorum biraz zamana ihtiyacım var. TP derken anlamadım
Soran+1 yılDigitürk çağrı merkezinde çalışıyorum
- +1 yıl
Evet sana uygun değil
Sen temiz kalp sakin masum kendi halinde bir kıza benziyorsun
Muhtemelen kapalisin da...
O soytarı senin dengin değil
Kibir budalası angut...
Altı üstü polis
Belinde silahı var
Silah; beyni çalışmayan itin eline verilir
Beyni çalışanın en büyük silahı; beyindir
Polis, asker...
Devletin resmi kadrolu tetikçisidir...
Polis; şehirdeki it ile uğraşırken
Asker dağdaki it ile mücadele eder
Her ikisi de itin peşindedir.
Dünyanın her yerinde böyledir..
Kısacası bu senin dengin değil
Biliyorsun bunu - +1 yıl
TP=Teleperformance
Çağrı merkezi işte
Soran+1 yılEvet kapalıyım adamdır diye güvenip bir yola çıkmak istedim maalesef yanıldım hayatımdan çıkardım aklımdan da çıkaracağım yorumunuz için çok teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılHayır mplus çağrı merkezide çalışıyorum
- +1 yıl
Mplus...
Onu ilk kez duydum
Hangi şehirde peki
Soran+1 yılEski adı CMC Customer Management Center. Sonrada mplus oldu duymamis olabilirsin Türkiye de bir çok şehirde lokasyonlari var
- +1 yıl
Sen hangi şehirdesin peki
- +1 yıl
Pist
Soran+1 yılŞanlıurfa
- +1 yıl
Baktım şimdi
Bayburt Rize İzmir Urfa Malatya..
Buralarda varmış
Merkezi de İstanbul Kağıthane imiş - +1 yıl
Urfa merkezde değilsin muhtemelen
Değilse bankacı olarak kolayca iş bulabilirsin
Soran+1 yılEvet neyse ifşa olmim lokasyon paylaşmak yasak😁
Soran+1 yılMerkezdeyim iş yok maalesef burada
Soran+1 yılKadınlar için iş imkanı olarak sadece çağrı merkezi var
- +1 yıl
İş var ama sen gurbeti göze alamıyorsun
Gel buraya diyeceğim de
Gelmeyeceksin
Soran+1 yılNerdesin ki
- +1 yıl
Batidayim ben
İstanbul'a yakın
Soran+1 yılYanı başımızda Mardin de bir banka çağirdi mülakata olumlu geçti ailem ona bile hayır dedi coğrafya kaderdir maalesef
- +1 yıl
Coğrafya kader falan değildir bebeğim sizin kıçınızı kaldırıp başka yerde yaşamaya g***ötünüz yok Üzgünüm ağır oldu ama öyle Ben evden çok küçük yaşta ayrıldım tek başıma beş farklı şehirde yaşadım Hala da tek başıma yaşıyorum Dünyanın öbür ucundan güzel bir teklif gelse kalkar giderim çünkü dünyanın herhangi bir yerinde tek başıma yaşıma becerim ve cesaretim var sizin o beceriniz ve cesaretiniz yok o yüzden gidemiyorsunuz sonra da Coğrafya kaderdir diye masal okuyorsunuz ağır oldu ama üzgünüm Böyle hakikat acıdır
Soran+1 yılHerkes senin gibi cesaretli değil oturduğun yerden konuşmayi herkes bilir
- +1 yıl
Oturduğun yerden bahane üretmeyi senin bildiğin gibi bebeğim ben seni suçlamıyorum sadece bahane üretme kalk ve bir şeyler yap diyorum değilse anan değilim baban değilim abin değilim Dayın değilim bana ne Kürt değilsen gel buraya hem çalış hem evlenelim 😜 Tabi Jessica May gibiysen 😜😢
Soran+1 yılProfilinde çok güven veriyordu tabii geleyim evleniriz bir tane de çocuk miss hshsjwjwj
- +1 yıl
Hahaha
Gelirsen avuçlarım kırbaçlarim 😜😀 - +1 yıl
Kızım olsun lütfen
Oğlan çocuklarını pek sevmem 😜
Soran+1 yılTalebinizi oluşturuyorum beyefendi hshsjwjwj
- +1 yıl
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı ariyom ben. Talebimi eksiksiz girin lütfen 😜
Soran+1 yılTalebinizle ilgili ortalama 48 saat içerisinde dönüş sağlanacaktır hahahha hiç güleceğim yoktu
- +1 yıl
Dönülmezse eğer, digiturk çağrı merkezini arayıp söveceğim ona göre 😀😀
Soran+1 yılSen eksiktin sende söv alıştık zaten 😄
- +1 yıl
Haha
Cidden çok söven oluyor mu
Soran+1 yılTatlı minnoş bir sesim olduğu için genelde bana kıyamıyorlar ama arkadaşlarima çok sövüyorlar 😄
- +1 yıl
Oysss
Yerim ben senin tatlış minyon sesini
Kendin de tatlış minyon musun acep
Jessica May gibi 😜
Soran+1 yılSen bana niye yürüyorsun şimdi yaa😕 konu nereye geldi sjsks
- +1 yıl
34 bedenli bebeksi okşamalık tatlış masum utangaç yüzlü isen eğer... yürürüm 😜
Soran+1 yılYürü de varamazsın ki 😄
- +1 yıl
Kafanı uzatmazsan varamam tabi
- +1 yıl
Hemen cevap ver
Soran+1 yılCevap vermek istemiyorum
Soran+1 yılYine kandiracak beni
- +1 yıl
Hatun kalbinin onay vermediği işlerin peşine düşme bundan çocuklarına Baba olur mu bu soruyu kendine sor ona göre devam et yoluna
Soran+1 yılHayır bundan ne eş olur ne baba bu sefer kanmiycam onun süslü laflarına
- +1 yıl
O zaman engelle ve yoluna bak kadın yazık etme kendine
Soran+1 yılEngellemiştim başka yerden yazıyor tam bir narsist bu
- +1 yıl
Onu da engelle
Her hesabını engelle
Ruh hastası bunlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim sen olmasaydın yine inanacaktım ona güç verdin bana
- +1 yıl
Estağfurullah
Umarım Rabbim dünyanı ve ahiretini kolay ve güzel kılar. Ve seni hep iyilerle karşılaştırsın
Soran+1 yılTeşekkür ederim amin cümlemizi.
Soran+1 yılKeşke bu kadar merhametli olmasaydım şu an onun için üzülüp ağlıyorum
- +1 yıl
Dünyanın hali bu hatun
İyiler kötülere düşüyor
Düşüyor ki imtihan olsun
İyi iyi ile imtihan olmuyorki
Ayrıca sen bankacılık yapma lütfen
Değilse hassas kalbin katilasir
Para ile içli dışlı olanlar bir süre sonra paraya benziyorlar.
Para gibi akışkan
Para gibi bir onda bir bunda
Ben mesela bankacı bir eş istemem
Sadakatleri eksik oluyor çünkü
Para gibi
Bir onda bir bunda
Bir ona kayıyor gönlü bir buna...
Soran+1 yılŞiir gibi adamsın bu arada 😊
Bankacılık yapmayı bende düşünmüyorum niye okudum onu da anlamış değilim KPSS ye hazırlanıyorum alan dışı tercih edeceğim hayırlısı olsun artık 😊- +1 yıl
Seviyorum ben konuşmayı
Kelimeleri dansa kaldırmayı...
Memurlukta hayat yok
Tercih etme derim
Ama senin hayatın elbette...
Umarım rızkın bol dünya ve ahiretin güzel olur
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel dileklerin için sıcacık hissettirdin.🌼 Senin de her şey gönlünce olur umarım.
- +1 yıl
Hayatımda her şey boka sardı
İyi şeylerin beni bulacağına inancım yok
Ama yine de teşekkür ederim dileklerin için.
Soran+1 yılher güçlükle beraber bir de kolaylık vardir , bazen imtihan eder bizi yaradan sabretmek gerekir umarım kısa sürede atlatırsın 🌼
- +1 yıl
Şimdiki halim ile 10 sene önceki halim arasında hiçbir fark yok. 10 sene sonra da bir şeyin değişeceğine inanmıyorum artık. Lanetli isen lanetlisindir... Boka sardiysa boka sarmıştır...
Soran+1 yılKlişe olacak ama değişim inanmakla başlar. Sen kendini böyle kabullenmişsin, kabullendigi bir şeyi de değiştirmek için uğraşmaz zaten insan o halde bu sitemin neye?
- +1 yıl
İnsanları yargılamak Allah'in işi
Senin değil...
Ucuz işler yapma!
Soran+1 yılÖzür dilerim yargılamak gibi bir niyetim yoktu yanlış anlaşıldım
Soran+1 yılNeyse Allah'a emanet ol.
- +1 yıl
Peki
Sen de... - +1 yıl
Teşekkürler ponçik
Soran+1 yılRica ederim😊🐣
- +1 yıl
Merak ettim kimsin acep 😀
Soran+1 yılJessica May ben 😄
- +1 yıl
Bul o zaman beni çabuk 😛
Soran+1 yılSonra aşık falan olursun😄 bir manyaktan zor kurtuldum zaten. kurtuldum diyemem aslında şehrime geliuor bir kaç güne evimi bulmaz umarim
- +1 yıl
Jessica May gibi isen eğer, evet aşık olurum. Ama sevindirici haber şu; manyak değilim. Tam tersine ponçik bir kalbim var 😜 Geleceğini nereden biliyorsun ki
Soran+1 yılOrtak arkadaşımız var ona yazmış haftaya geliyorum ikna et yüz yüze görüşelim diye
- +1 yıl
Kesinlikle kabul etme hatun
Belli ki saf kalplisin
İki lafa kanarsın
O yüzden Kesinlikle kabul etme
Bundan eş de olmaz
Çocuklarına baba da olmaz
Sadece sana kocaman bir acı kalır
Sürekli ezer bu it seni
Soran+1 yılYok bu sefer kafamda bitirdim onu. Dünyaları serse artık inanmam saf sevgimi yeterince kullandı daha fazlasına izin vermeyeceğim. Buraya yazmasaydim yine kanacaktim biraz gözüm açıldı ahajaj
- +1 yıl
Kafanda bitirmiş olmana sevindim
Burada olsaydın tanışır evlenirdik 😛
Soran+1 yılHıhı yıldırım nikahıyla
- +1 yıl
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu bir garı isen eğer... Yıldırım da olur şimşek de olur nikahta 😛
Soran+1 yılKriterleri de unutmuyorsun 😄 biz seninle çok uzağız maalesef gelemem oralara😄
- +1 yıl
Evlerimizin Uzaklıgi bir uçak işi bebeğim
Jessica May zillisine ne kadar uzak
Ne kadar yakınsın.
Onu desene sen önce 😛
Soran+1 yılJessica Man degil de Esra bilgiç oyuncu var tanıyor musun bilmiyorum genelde ona çok benzeten oluyor
- +1 yıl
Baktım şimdi. Yüzü hoş gözüküyor. Ama basen var mı onda seçemedim. Sende var mı
Soran+1 yılYok basenli değilim fiziğime dikkat ederim de sen Chace Crawford falan mısın 😄
- +1 yıl
Gavurun canı cehenneme
Ben milli ve yerliyim
Hakkı Bulut kıvamında yağız bir Anadolu yiğidiyim
Daha ne olsun 😛
Soran+1 yılAhahahah bende kriterlerimi söylim bari tutarsa evlenelim 1.85 boy 80 kilo kaslı bebek yüzlü esmer heybetli 😄😄
- +1 yıl
Esmerlik var
Bebek yüz de var bak
Melek gibiyim
Bir kanatlarım eksik 😜
Ama boy kilo kas yok - +1 yıl
Senin boy da kaç da 185 istiyorsun 😀
Soran+1 yıl1.55 😂😂
- +1 yıl
Minicik boyunla 185 istemem...
Adil mi sence 😛
Soran+1 yılNe bilim boy takıntım var 1.80 de olur 🥺
- +1 yıl
İne ine kendine uyani bulacaksın 😀😜
Soran+1 yıl75 ten aşağı olmaz 😄
- +1 yıl
Son kararın demi 😀
Soran+1 yılEvett 😄
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk doktorunuz geldi, kalp ameliyatı yapmaya hazır! 💔🥼 Ahh tatlım, bu durum biraz kalp kırıklığı kokuyor ama işaretler bariz. Yazdıklarından anladığım kadarıyla eski sevgilin seni maalesef yeterince takdir etmiyor ve belki de ayrılığı kabullenmiş durumda. Bazen insanlar ayrıldıktan sonra daha mesafeli ve resmi olurlar, bu normal. Ancak senin de duygularını koruman önemli. O sana umursamaz davranıyorsa, belki en iyisi senin de ileriyi düşünerek kendini koruman. Hem sen aşkın peşinde bir koşucu olduğunu unutma, koşmaya devam! 🏃♀️❤️ Kalbinin yolunu takip et ama senden saygı bekleyen birini bulana kadar yarışa devam et. Onu özlemek normal ama sen kendini üzecek birine enerji harcamak istemezsin, değil mi? Bak ne diyorum, zamanla her şeyin daha iyi olacağını göreceksin. Kendine iyi bak ve sen zaten kendi değerinin farkındasın! 🌸
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Salla gitsin, sana deger vermeyene sen neden deger veresinki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizler dünyadan silinse de... Biz de kurtulsak onalrda kurtulsa bu nedir mqq
00 Yorumla
+1 yılAdım beklemiyor direk seni bırakmış silmiş kafasından boş ver bunu bırak götunu kaldırma degmez
02 Yorumla
Soran+1 yılAğır oldu bu pekii 😓😓
- +1 yıl
Çok özür dilerim ama adama sinirlendim ne b.. ok ya bu maalesef güzel ve kendini seven hatunları hep kacirirlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam umursamamış bile boş ver
0124 Yorumla
Soran+1 yılPeki niye hayatımda kimse yok dedi umursamıyor olsaydı öyle bilsin derdi
Cevap sahibi+1 yılYoksa yok demiştir ne bilelim
Soran+1 yılSanki varmış gibi bir havası vardı ben ayrıldıktan sonra tamamen sessizlesince baskasi vae diye düşündüm oyuna getirdi sanırım beni
Cevap sahibi+1 yılYani bilemiyorum belki öyle sanmanı istemiştir
Soran+1 yılEskiden ben ayrılmak istediğimde ikna ederdi vs ama son ayrılık kararıma bir şey demedi sessizlesti bu sessizlik çok sinirlendiriuor beni umursamadigindan mıdır acaba off
Cevap sahibi+1 yılArtık sıkılmış demek ki kanka
Soran+1 yılDemii günde 10 kere ayrılmak istiyordum 🥺 ilk sevgilimdi diye güvenemiyordum
Cevap sahibi+1 yılSen kaşınmışsın o zaman kanka
Soran+1 yılAma oda güven vermiyordu sevgilin olduğu halde başka kızları eklemeye devam ediyorsan hala bir arayis içinde olduğunu gösteriyor demi oda öyleydi
Cevap sahibi+1 yılEvet yaptığı doğru değil tabi başka kızları eklemek haklı bi sebep ama sen buna onu söyledin öi yapma diye
Soran+1 yılSürekli söyledim rahatsiz oldugumdan fakat aynı şeyi yapmaya devam etti hatta ben görmemek için takipten çıktım iyi oldu dedi evlenene kadar takiplesmeyelim dedi evlenince zaten ortak hesabimiz olur istediğini çıkarırsin dedi bende güvenerek tamam dedim sonra ortak bir arkadaşımızin hesabından baktım günde birini ekliyor bende bitirdim çok sevmeme rağmen
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız kaçtı acaba
Soran+1 yılO 27 ben 25
Cevap sahibi+1 yıl27 yaşında hala böyle hareketler yapıyorsa uzak dur bence
Soran+1 yılBenim hiç sevgilim olmadı bugüne kadar bana kendisi geldi direkt evlenmek istiyorum dedi ben tipini begenmedigim için yok dedim çok ısrar edince tipi geçtim sadık olsunda gerisi önemli değil dedim ama günden güne değişti beklentileri arttı baska kızları eklemesine kızınca beni avucunda tutmayı bil o zaman diyor
Cevap sahibi+1 yılAvucunda tutmayı bil mi puahahahaha böyle bahane görmdim
Soran+1 yılorada ki de kasıt şuydu daha tanışalı bir ay olmuş beni tanımak yerine cinsellikten bahsediyordu yani beni doyurursan afedersin gözüm dışarı kaymaz demeye getiriyordu bende istediğini vermedim ilgisi azaldı
Cevap sahibi+1 yılAnladım amacı cinsellik herifin kanka böylelerinden uzak dur valla
Soran+1 yılBunlari anlatınca nasıl böyle bir adam için hala kafamı meşgul ediyorum diye düşünüyorum ama elimde değil onun sesini özlüyorum bunları kabullenemiuoum
Cevap sahibi+1 yılKanka valla bağlanmışsın herife
Soran+1 yılDaha elini bile tutmadım unutur muyum hemen
Cevap sahibi+1 yılYani onu düşünmemeye çalış unutursun kimleri kimleri unuttum ben zamanla aklına bile gelmiyor hatta varlığını bile hatırlamıyorsun
Soran+1 yılİlk defa birine şans verdim en gereksiz adama denk geldim oda umarım kısa sürede unuturum
Cevap sahibi+1 yılKanka başka birilerine şans ver çevrende yok mu
Soran+1 yılSen niye uyumadin 🙄
Cevap sahibi+1 yılŞimdikiler aynanda kaç kişiyle konuşuyor
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyorum niye ki 🤣
Soran+1 yılMaalesef tek kişiyle yetinemiyorlar nasıl bir doyumsuzluksa
Soran+1 yılYok artık kimseye şans vermiycem en iyiisi görücü usulü hshsjwjwj
Cevap sahibi+1 yılYa ben onu örnek olarak verdim yani bir sürü insan var kafana göre birini bulabilirsiniz diye dedim
Soran+1 yılMerak ettim öyle ya saat geç olmuş benim mesaim bitti şimdi
Cevap sahibi+1 yılSende mi çalışıyorsun
Soran+1 yılÖyle de bu devirde doğru insan bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey olmuş
Soran+1 yılEvet çalışıyorum bitti mesaim
Cevap sahibi+1 yılValla bende kaç senedir yalnızım takmıyorum 🤣
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsun ben güvenliğim
Soran+1 yılYalnızlık iyi ah keske bende bozmasaydim yalnızlığımı o canım 😒
Soran+1 yılCanım nerden çıkti ya o canım diyecektim 😂
Cevap sahibi+1 yılBen flört ötesine gidemiyorum ya ya soğuyorum ya da sorumluluktan falan kaçıyorum ilerisi olmadı bende hiç
Soran+1 yılYa ben canım yaziyorm niye canım olarak yazılıyor anlamadım 🙄
Cevap sahibi+1 yılSlak yazıyorsun heralde öyle yazıyor canım diye 🤣
Soran+1 yılBen çağrı merkezinde çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılOo en zor iş telefonla konuşma dimi müşteri temsilcisi gibi
Soran+1 yılEvet şükür anlayabildin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum ya bende de oluyordu öyle canım yazıyor hep
Soran+1 yılMüşteri temsilcisiyim zaten aşırı zor maalesef günde 100 cahille münakaşaya giriyoruz
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun Ne üzerine firma
Soran+1 yılTeşekkür ederim kanka Digitürk 😒😒😒
Cevap sahibi+1 yılDigiturk mu beinsports falan mı yoksa internet mi
Cevap sahibi+1 yılDigitürk Araplara satıldı diye biliyorum
Soran+1 yılİkisi birlikte int+uydu
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun kanka beinsports sıkıntılı hep taraftarlar arar 😂😂 Twitter'da hep beinsports iptal yazıyorlar
Cevap sahibi+1 yılGünde kaç saat çalışıyorsunuz ki siz bu saate kaldın
Soran+1 yılBeinsport teknik tarafına bakmıyorum çok şükür orası sıkıntılı 😐😐 ben ev interneti tekniğe bakıyorum + paket değişikliği vs😁
Cevap sahibi+1 yılOh en azından orayla uğraşmıyorsun ülkede futbol siyaset uzak durucan herkes birbirine giriyor 😂😂
Soran+1 yılVardiyam 19 da başladı 3 te bitti çoğunlukla 11 saat çalışıyoruz 😕
Cevap sahibi+1 yıl11 saat insanlarla uğraş çok zor ya ben güvenliğim kimseyle uğraşmıyorum kafa rahat
Soran+1 yılBazen bize yanlışlıkla bağlanıyorlar adam kaç esnasında teknik sorun yaşıyor sovuyor direkt aktarıyoruz 😂
Soran+1 yılSenin işin rahat ben insan sevmediğim halde insanlarla konuşuyorum 😕🥺
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 küfür edenler çok mal ya cezası olması lazım
Cevap sahibi+1 yılNasıl girdin ki bu işe başka iş bak eğer istemiyorsan
Soran+1 yılKüfür edenlere maalesef ceza kesmiyorlar 😤
Soran+1 yılÜniversite bitti atanamadim mecbur buraya girdim bende bataklık gibi çıkamıyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılNe okudun
Cevap sahibi+1 yılBende üni bitirdim askere gidicem sjsjsjsj askerliğini bekliyorum burada geçici çalışıyorum
Soran+1 yılBankacılık okudum şu an kpss ye hazırlanıyorum bir umut belki memur olurum sjsjsk sen ne okudun git git askerlik önemli
Cevap sahibi+1 yılRadyo TV okudum ben
Cevap sahibi+1 yılBankacılık mı özel sektörde bulamıyor musun iş kanka
Soran+1 yılÖzel sektörde var ama olduğum şehir dışında var onada ailem izin vermiyor şu an evden çalışıyorum diye kafaları rahat
Cevap sahibi+1 yılHe evden çalışıyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılBulunduğun yerde banka mı yok anlamadım dkdkdkd
Soran+1 yılAhahaha komikti dağ başında yaşamıyorum da bulunduğum ilde iş imkanları kısıtlı
Cevap sahibi+1 yılBen İstanbul'dayım şanslıyım o zaman 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYa aslında coğrafya kaderdir derler ya cidden doğru benim yerimde sen olsan şimdi istediğn işi yapıyor olacaktın 😂
Soran+1 yılAyy o slakta İstanbul'daydi 😒😒😒
Soran+1 yılMaalesef öyle coğrafya kaderdir bana ne iş teklifleri geldi gidemedim 🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılNasıl tanıştınız ki siz
Cevap sahibi+1 yılAynı şehirde değilseniz
Cevap sahibi+1 yılYa çok üzüldüm keşke imkan olsaydı
Soran+1 yılAynı sehirdeyiz ama o oraya atandı polisti
Cevap sahibi+1 yılPolis mi polisler çok egoist oluyor ya arkadaşım aslen hiç sevmez polisleri nefret eder hatta kxdkdkdkd
Cevap sahibi+1 yılBide benim bulunduğum ilçedeymiş dfkdkdkd
Soran+1 yılBu narsisti aşırı egoistti atanamadigim için benide asagilardi güzelliğin ve iui kalbin dışında neye sahipsin demişti bana 😂
Soran+1 yılHangi ilcedesin
Cevap sahibi+1 yılÜsküdar'dayım ben
Cevap sahibi+1 yılSiz ne kadar beraber oldunuz ki bunla
Cevap sahibi+1 yılGüzellik ve iyi kalp bence çok şey canım arkadaş 😂
Soran+1 yılBununla çağrı merkezinde çalışıyorduk ama arkadaşımdi hiç bakacagim bir tip değildi sonra bu istifa etti polis oldu 4 yıl sonra bana yazdı sen temizsin sakın sessiz birisin evlenme niyetim var tanımak isterim seni yok dedim bu ısrar etti sonra dedim neyse bir şans vereyim
Soran+1 yılOnun için maddiyat önemliydi evlenince nasıl geçiniriz derdi vardı bide eşim özelde çalışıyor diyemem evlenecegim kişi kamuda çalışacak diyordu egosundan
Cevap sahibi+1 yılTam manyakmış ya ne alaka özel sektörde çalışıyor diyemem sksksksk bu nasıl kafa
Soran+1 yılBana ilk geldiğinde ister çalış ister çalışma senin kararın vs diye kandırdi beni elde edincs beklentileri artti
Cevap sahibi+1 yılKanka ben sahur yapcam geliyorum 🤣🤣
Soran+1 yılÜniformasina çok güveniuordu
Soran+1 yılTamam kanka afiyet olsun 😁
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😂
Cevap sahibi+1 yılÜniformalı olunca ne oluyor acaba üstün mü 😂
Soran+1 yılKanka bilmiyorum bende anlasam dersin dağları o yaratmış bir de sürekli bana şey derdi kızlar beni üniformali görünce uzerime atliuorlar tövbe yarabbim 😤
Soran+1 yılAllah çirkin özgüveni versin hssjjsjs
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKanka harbi slakmış bu çocuk nasıl 27 yaşında bu hdkdkd
Cevap sahibi+1 yılTipini merak ettim bunun dkdkdkd
Soran+1 yılOlgunlaşmamış erkek işte çok uğraştım çok afettim ama insan degismeyince değişmiyor
Cevap sahibi+1 yılKanka sen takma şunu kafaya güzelim diyorsun bu tipsiz için değer mi kendine yzık etme dkdkdkdkd
Soran+1 yılTipi kötü ya arkadaşlarim ayrılmam için çok uğraştı nasıl buna baktın diye kızıyorlardi benden sonra eklediği kızlar isteğini kabul ediyor ardından hemen takibi bırakıyorlar
Cevap sahibi+1 yılMaymundan hallice diyorsun dkdkdkdkd
Soran+1 yılNe bilim alıştım bir kere ona ondan unutamıyorum zamanla inşallah bitirecem
Cevap sahibi+1 yılKanka şunu düşün hemen soğursun hem çirkin hem gereksiz özgüvenli 😂😂
Soran+1 yılHshsjwjwj belki kalbi güzeldir dedim ordan da bir şey çıkmadı
Cevap sahibi+1 yılAhashaha kalbi güzel olsa 4 yılda anlardın kanka 😂
Soran+1 yılBeni yakışıklı olduğuna o kadar inandirmis ki gözümde çekici duruyor 🤣🤣
Soran+1 yılBenim 4 yıllık sevgilim değildi ki bu iş yerinde 3 ay tanıştık arkadaşça sonra 4 yıl sonra çıktı ortaya 3 ay sevgili kaldık daha yüz yüze gelmedik Nisan 'da gelecekti güya
Cevap sahibi+1 yılAynı iş yerinde hiç görmedin mi 4 yılda djdkdkdk
Cevap sahibi+1 yılSiz evden çalışıyordunuz dimi doğru
Soran+1 yılYok bana yazdiginda onu hatırlamıyordum bile 4 yılda Sıfır iletişim yani 4 yıldır evden çalışiyorum evet
Soran+1 yılNe çok konuştuk yaa djsjsks uykum geldi teşekkür ederim beni dinlediğin için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBenim daha uyumama var normalde 7 de işten çıkıp eve gidip uyuyordum bugün seçim var ya oy kullanıp öyle gidicem eve 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSenle konuşunca vakit geçmiş oldu bende teşekkür ederim djdkdkdk
Soran+1 yılİyi nöbetler o vakit benim çok uykum var🐣🥱
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim sana da iyi uykular umarım her şey istediğin gibi olur
Soran+1 yılTeşekkür ederim öyle umuyorum 😁
Cevap sahibi+1 yılOnun sevgisi yalan kanka inanma xkdkdkd
Soran+1 yılEngelledim zaten inanmadım kgkfkgk
Cevap sahibi+1 yılAhashaha iyi yapmışsın kanka eline sağlık 😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu erkeklerin hepsi niye mal ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Sen ondan soğu bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapamiyorum benden sonra bir sürü kız ekledi bunlara rağmen seviyorum özlüyorum bende ki nasıl bir şey anlamadım off
Asik
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsana gurban olsun..
08 Yorumla
Soran+1 yılOlmasın ya kıyamam ona 😓
Cevap sahibi+1 yıloy oyy
o kadsr değerli mi
Soran+1 yılHer ne kadar değerimi anlamayacak kadar aptal olsada değerliydi tabij benim için
Cevap sahibi+1 yılsenn onun için değerli miydin
Soran+1 yılDeğerli olsaydım gecenin bu saatinde bu sorularla aklımı meşgul etmezdim 😓
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle cann
Soran+1 yıl🌼🥰
Cevap sahibi+1 yılmewlam iyisine denk getirsin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler