Bu Aldatmak mı sayılır ne yapmalıyım? ( biraz uzun yazacagım hersey dahil) ?

sevgilim ile 8 aydır çıkıyoruz. sevgilimin benle çıkmadan önce arkadaşına attıgı videoyu gördüm onların sınıftan olan cocuk hakkında çok iyi aşığım felan tarzı sonra baska videoda cocuk il değişti çok uzgunum demişti ( bunları veriyorum cunku anlatacagım olaylarla ilgili ) biz cıkmaya basladıktan 1. ayda ricaa ettim o cocukla takipleşiyordu çıkarırmısın zaten artık bagınız olamaz diye red etti konusmuyorum ama cıkarmak istemiyorum 1hafta zorladım sonunda sinirlendim ya onu cıkarırsın ya ayrılalım çıkarmak istemiyorum dedi bende takipten felan çıkardım 1gün sonra bana onu çıkarım barışalım yazdı affettim ondan sonra benle sevgiliyken ( benle cıkmaya basladıgı 4. gün) cektigi videoyu gordum cocukla özelligimizi karşılastırmıs beni yakısıklılık sıralamasında 3. sıraya koymuş bunu gördüm benim için cok kırıcıydı görmezden geldim 8. ayımızdayız ve bir şey keşf ettim arkadasının hesabına girerek çocugun hesabındaki storylere bakıyor staklıyordu bunu kanıtlayarak soyledim ilk red etti bilmiyorum tarzı konustu kanıtları gösterince bilmiyorum neden yaptıgımı bilmiyorum dedi aşırı sinirlendim o cocuga bunları soyleyecegim onunla git sevgili ol diye aşırı sinirlendim dediki yapma özür dilerim hatalıyım dedi sinirim 3 güne geçti üsütnden 3 hafta geçti ama hala düşünüyorum affetmek ile hatamı yaptım 8-9 ay çöp mü olacak o kadar şey yaşandı o kadar herşeyi bırakmayı göze alamadım

3 hafta geçmesine ragmen bu olanları kendime yediremiyorum aşırı guvensizlik sorunlarımda ortaya cıkıyor snapchat fotograflarına şifre de koymus asla sokmuyor cidden ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

(not şimdi ailem okul için il değişiyor kontrol etmem dahada zorlasacak farklı illerde olacagız)

Bu Aldatmak mı sayılır ne yapmalıyım? ( biraz uzun yazacagım hersey dahil) ?