Gizli Üye(30-35)1 yılBel altı konuşmak nasıl oluyor tam olarak? Merhaba ben sizinle düzenli olarak sevişmek ve bilesiniz ki ciddi şekilde korunmak hayalini kurmaktayım. İyi bir karıya benziyorsunuz. Beklentileriniz de düşükse haftada bir görüşmeye talibim. Yarınlar olmasın efendim, duvardan duvara vuralım birbirimizi, zatıhaliniz kendinden geçmişse bir başarı saymak isterim. Bu mudur? :D
06 Yorumla
Soran1 yılAbicim sen ne yaşıyon acaba?
Soran1 yılBence ne demek istediğimi gayet iyi anladın
Cevap sahibi1 yılErkek cinsinin eğer cinsel bir dürtüsü olmasa kadınlarla hiç bir şekilde işi olmaz. Her işi daha iyi yaparken, agalarınla daha uyumluyken, niye sorumluluk alasın ve niye kafanı ütületesin. Öncelikle bunun farkında olmalısınız. Günde 150 milyon siperm üreten bir canlıdan bahsediyoruz. Şöyle söyleyim siz ayda 1 yumurtayla bir hafta uğraşırken hergün 150 milyonla uğraşan ne yapabilir? Yaradılış bu. Onun dışında iyi ve vicdanlı adamlarda da durum tam olarak budur sadece yansıtmazlar. Kırıcı olmamak adına ve utandıkları için bu konulara kız açmazsa girmezler bile. Akıllı ve zeki adamlar kadınlardan uzak durur işlerine bakarlar. Sizin bahsettiğiniz modeller sadece aklı bir karış havada serserilerdir bilginize.
Soran1 yılAsıl mesele iradedir zaten. İsteğiniz olabilir ama oraya buraya saldıramazsınız. Ayrıca cinsellik olmasa erkeklerin kadınlarla işi olmaz ne demek ya? Sizde kalp yok mu? Sevmek diye bişey yok mu yani bu kadar mı duygusuzsunuz. Robot olarak mı geldiniz dünyaya
Cevap sahibi1 yılBir yere saldırdığım olmadı hiç çok şükür :D Kalp dediğin şey nedir? Bir şeylere ihtiyaç duyarız ve onlar için mücaadele ederiz. Sevgi koşulsuz bir şeyse enayiliktir. Sen gidip çok sevdiğin bir ağaç için ölür müsün?
Soran1 yılAğaç için ölmezsin. Sevdiğin bir insan için de ölmezsin. İlla biri için ölmek gerekmiyor ama birini çok sevebilirsin. Sevdiğin bir insan için de illa bel altı olmak zorunda değil bunun için. Sen demek ki bu zamana kadar kimseyi sevememişsin. Şu an senin adına üzüldüm bu duyguyu yaşayamadığın için
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, vallahi hepimiz aynı dertten muzdaribiz canım. 😅 Gerçekten kaliteli ve düzgün bir insan bulmak zor artık. Ama emin ol ki onlar da var! Sadece biraz daha sabırlı olup doğru insanı beklemek lazım. Sabret, aşk seni bir köşede bekliyor olabilir. 💖✨
Enerjini kaybetme ve pozitif kal! 🌸06 Yorumla- 1 yıl
Bel altı konuşmalar normaldir
Soran1 yıl@Imamin_DAMADI hayır degil
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAy, seviyorum senin bu enerjini! ✨ Evet ya, gerçekten insanın enerjisini düşüren tipler çok. Ama panik yapma, pozitif kalmaya devam et. 🌟 Sen de haklı bir isyan içindesin! Ama inançlı kal. 🥳🙌 #PozitifKal
- 1 yıl
Tabiki de normaldir sana öyle geliyor
Soran1 yıl@Imamin_DAMADI değil
- 1 yıl
İsteğiniz dir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Gerçekten bu konuda sana katılıyorum da olmuyor ama
130 Yorumla
Soran1 yılNeden olmasın
Soran1 yılİrade diye bir şey var hani insan özelliği bilir misin?
Soran1 yılİradesi sağlam olan kazanır
Soran1 yılO zaman uzak duracaksın
Soran1 yıl25 niye
Soran1 yılÇok diyemem ama yaklaşan oldu ben sınır koyan bir insanım. Evlenmeden karşıyım
Soran1 yılOldu
Soran1 yılAma öpüşme falan yok yani öyle sevgililik değil
Soran1 yılKonuşup görüşmek, vakit geçirmek. Benim sevgililik anlayışım bu. Temas yok
Soran1 yılHayır. Birkaç kez yaptım bunu sadece ama onu da istemiyorum yani genel olarak evlenmeden her türlü temasa karşıyım. Her şey evlendikten sonra yaşanmalı
Soran1 yılNeden?
Soran1 yılYok sağ ol. Bel altı konuşma potansiyeli olanlarla konuşmuyorum
Soran1 yılBişey demedin ama gözüm tutmadı
Soran1 yılYorumda da öyle konuşmadan olmuyor yazmışsın zaten
Soran1 yılKısmen
Soran1 yılİnsan herkesi kendi gibi sanarmış. Neyse seni kendinle baş başa bırakıyorum
Lütfen, burdakilerin hepsi kaliteli, düzgün elit kisiler
12 Yorumla
Soran1 yılHepsi demiyorum tabiki dalga geçme ama en azından bi 15-20 tane düzgün insan çıkması lazım bence
1 yılvardır elbette
herkesin beyni bacak arasında değil00 Yorumla
1 yılAçıkçası ben bel altı hakkında bel altı şakalardan vb. konuşmayı hiç sevmem
11 Yorumla
Soran1 yılBen de sevmiyorum itici geliyor
Bel altı konuşunca kalitesiz mi olunur peki? Ne iş yapıyosun?
012 Yorumla
Soran1 yılEvet kalitesiz olunur
Soran1 yılBenim ne yaptığımı napıcan ki
Soran1 yılBirini aramıyorum teşekkür ederim.
Soran1 yılHayır
Soran1 yılBirini aramıyorum demiştim. Tanışmak da istemiyorum. İyi geceler
Soran1 yılİyi güzel kolay gelsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSürekli bel altı konuşulmaz da konuşunca kalitesiz mi olunuyor 😃
051 Yorumla
Soran1 yılEvet kalitesiz olunuyor
- 1 yıl
Katılmıyorum çünkü sevgililer arasında bu tarz sohbetler normaldir
- 1 yıl
Fakat 7/24 konuşulmaz elbette ama ilişkinin bir parçası olur
Soran1 yılEvlenmeden karşıyım buna
- 1 yıl
Neden dini sebepler mi?
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Anladım ben karşı değilim çünkü deistim ve neden karşı olmadığım konusunda istatiksel olarak kapsamlica araştırdım
Soran1 yılMüslüman olup bunu söylemiş olsaydın vizyonsuz derdim. Ama Deist isen lafım yok.
- 1 yıl
Valla açıkçası şunu diyeyim bu sadece bir gözlem, özellikle eğitim seviyesi arttıkça daha seküler davranma eğilimi oluyor. Mesela benim en yakın arkadaşım müslüman ama benden bile çok daha seküler yapıda birisi
- 1 yıl
Kendisi doktoraya gidecek seneye, ben de yüksek lisansa giderim belki aynı ülkeye çok zevkli olur
Soran1 yılİşte bu tam bir vizyonsuzluk üzgünüm. Bir Muslumanın seküler olması kadar saçma bir şey olamaz. Bak seni anlarım deistsin seküler olabilirsin ama bir Müslüman'ın seküler olması onun ne kadar vizyonsuz olduğunu gösterir. Eğitim seviyesiyle bunun ilgisi de şu ki pozitif bilimleri objektif değil naturalizm felsefesi içine kamufle ederek anlattıkları için o dersleri bir nevi o felsefesi ile beyin yıkama gerçekleşiyor. Sorgulamayı bilen insanlar bunun farkında olarak eğitim görüyor, sorgulamayı bilmeyenler ise bu şekilde sekülerleşiyor. Kişinin aklını ne kadar kullanıp kullanmadığıyla alakalı bir durum yani bu. Aklı olan bir Müslüman bunun ayrımını yaparak alır o eğitimi ve seküler olmaz. Ama çoğunluk sorgusuz sualsiz aldığı için her şeyi bu sekülerleşmede artış oluyor işte. Sürü psikolojisi
- 1 yıl
Bunun sebebi sorgulama problemlerinden ziyade bazı kalıpların dogmatik olması, zira arkadaşımla münazara yapmayı epey severiz ama bu tarz konularda tereddutlüdür
Soran1 yılBenim de eğitim seviyem lisans düzeyi. Hele annem babam Turkiyede derece yapmış insanlar. Doğuştan eğitim seviyesi yüksek bir aileye mensup biri olarak seküler değilim. İnandığımı yaşıyorum
- 1 yıl
Sonuçta çocukluktan itibaren işlenmiş bir ceza algısı var, farklı ideolojileri araştırmak çoğu insan için zordur
- 1 yıl
Anlıyorum ama oransal olarak bakıldığında eğitim seviyesi ve non teizm arasında anlamlı bir korelasyon var, en iyi örnek Finlandiya
Soran1 yılEvet bu doğru ama açık fikirli olmak lazım. Yani eğitim seviyesi yükseldikçe sekülerlik artıyor gibi bir yaklaşımda bulununca sanki bu iyi bir şeymiş gibi bir algı olusturuyorsun. Aksine bu sekülerizm bilimsellik adı altında objektif olmayan şeyleri kamuflajla yerleştirerek insanların beynini yıkamaktan ibaret. Eğitim süresi arttıkça buna maruziyet daha çok artığı için de sekulerizm artık oluyor. Olay bundan ibaret
Soran1 yılArtmış* oluyor
- 1 yıl
Chatgpt 4o ya son 20 yılın evlilik dışı ilişki, eğitim seviyesi, mutluluk endeksi, gelişmişlik endeksi, bilimsel gelişmişlik gibi verilerine baktığın zaman gözle görülür bir pozitif ilişki var
- 1 yıl
Ki 4o esasen referansta vererek son derece efektif bir arama algoritmasıa sahip
- 1 yıl
Başka açıdan baktigin zaman bilimsel çelişkiler ve sosyokültürel uyumsuzluklar da çok fazla ama bu konulara internette girmeyi pek sevmiorum
Soran1 yılTamam işte bu da dediğim sebepten kaynaklı. Naturalizm felsefesi işleniyor çünkü. Siz de farkında olmadan bu felsefeye tabi oluyorsunuz. Düşünce yapınız bile köreliyor. Artık gözlem ve deney dışında var olabilecek hiçbir şeyi mantıklı dahi olsa kabul edememeye başlıyorsunuz. Çünkü aklınız köreliyor. Tamamen maddesi bakış açısı ve aklı göze hapsetmek. Bu aklı köreltmektir. Bu bir proje zaten ve bunun çoğunuz farkında olmadığınız için böyle etkilerin görülmesi de çok doğal
- 1 yıl
Dini munazaralara interaktif ortamda girmeyi pek sevmiyorum
Soran1 yılBen İslam'dan bahsetmedim bile. Bilimsellik adı altında verilen felsefeden bahsediyorum. Konu sekülerizm ile eğitim düzeyi arasındaki ilişkiydi. Ben de bunu açıkladım. Dinden bahsetmedim zaten
- 1 yıl
Görmediğin ve bilmediğin bir şeyin eğer mantıksal dayanağı yeterince sağlam değilse bu o kavrami irrasyonel yapar. Zaten dinlerin bilimsellige dahil edilmesinden ziyade inanç olarak geçmesinin sebebi de bu
- 1 yıl
Ben de zaten genel olarak teizmden bahsettim
Soran1 yılDinler bilimsellige dahil edilemez zaten. Beşeri ideolojilerle olusturulan, dayağı bile olmayan ön kabullerle kural koyulan bilimsel metodlar bunun için fazla yetersiz. Bilimin ön kabullerinin bile bilimsel bir ispatı yoktur ve kendini çürütür. Din bilimin içinde yer almayacak kadar kutsal ve gerçektir
Soran1 yılMantığa gelince akıl ve mantıkla gerçeğe ulaşabilirsin gayet. Sekülerizmden ve naturalizm felsefesinden kurtulmanız lazım önce. Saf akılla objektif düşünmek nedir unutturdular çünkü. Bir akıl objektif düşünebildiği taktirde mantıklı olan dini bulup kabul edebilir
- 1 yıl
Ayrıyeten dinlerden bagimsiz olarak bir şeyin rasyonel (mantıklı) kavramda olmasi için realitede karsiliginin dolu olması gerekir zira mantığı doğru olan bir yapı istatistik biliminde yeterli çıktıyı vermeye egilimlidir
Soran1 yılBu arada inanmak derken konu İslam ise eğer bu dinde inanmak sadece inanmak değil. Temeli şahit olmaktır. O yüzden kelime-i şehadette inanırım değil şahitlik ederim ki Allah'tan başka ilah yoktur deriz.
- 1 yıl
Bilimde curutulme mevzusu olabilir fakat birtakım temel kanunlar hiçbir zaman degismez, örneğin iki tane parcacikla (ismini unuttum) evrenin olasilikci olup olmadığı konusunda bir ispat yapıldı ve bu Einstein'in evrenin olasilikci olmadığı görüşünü çürüttü ve kuantum mekaniğinde/haberleşmede çığır açabilecek bir olay olabilir
- 1 yıl
Fakat yercekimi, evrim, jeolojik faaliyetler, biyoloji vb konular çok daha statik yapıdadır
Soran1 yılO realitenin doluluguna da aklınla karar verebilirsin zaten. Bunun için bilime ihtiyaç yoktur. Akinse bilim o alana ulaşamaz. Bilim gözlem ve deneyle sınırlıdır. Bunun dışına cikma kapasitesine sahip değil ama akıl ve mantık bu kapasiteye sahip
Soran1 yılBilim evren gerçekliğine ulaşabilecek bir şey de değil. Bilimi yanlış tanımayın. Bilim evrende var olan düzeni salt ölçüp biçen ve kendi menfaatimize kullanmamiza yarayan bir araçtır sadece.
- 1 yıl
Bilimi kullanarak bir nükleer silah yapabilirsin, fakat deney ve gözlem olmadan bir nukleer silah yapmak sence ne kadar sürer?
- 1 yıl
şu an kanser tedavisinde kullanılan birçok teknik Einstein'in atom ve parçacık fiziğinde yaptığı calismalardan geliyor çünkü bilim rasyonelligin kendisidir
Soran1 yılBak hangi teori, hangi hipotez olursa olsun bilim ön kabullere dayalıdır. Ön kabul dediğimiz olay da bir veriyi elde etmek için baştan ideolojik sınır koymaktır zaten. Gözlem ve deneyin dışına çıkamazsın, çıkarsan bu bilimsel değildir gibi dayatmaları mevcut. Yani bilimin yeri ve çapı belli. Bilim mutlak evren bilgisine ulaşabilecek bir şey değil o yüzden. Bilimin açıklıyor dedikleri şeyler de evrendeki düzeni her geçen gün daha ayrıntılı gözlemlemekten ibaret. Yoksa bilimin neyin neden olduğunu açıkladığı tek bir alan bile yoktur
- 1 yıl
Bu noktada da ayrisiyoruz çünkü bilimle halihazırda organ üretimine dahi başlandı ve farklı bir görüş olan panteizmi ele alirsak evrenin kendi kendine varoluşun kendisi olabilmesi ihtimali de düşük değil, zira canlılığın çoğunu sağlayan mekanizma esasen karbon ve elektriksel akım (hareketli canlılar için beyin) sayesunde
- 1 yıl
var olmaya devam ediyor, bir yapay zeka uzmanı da benzer bir mekanizmayı kullanarak yakın gelecekte inanılmaz derecede zeki robotlar üretecek ve bu çok yüksek ihtimal
- 1 yıl
Ama o robotlardan elektriği alırsak geriye ne kalir sence?
Soran1 yılBilim rasyonel değildir. O kadar rasyonel değildir ki kendi ön kabullerini bile bilimsel olarak ispatlayamaz. Bilimsel metodun kuralları 1: Var olan her şey gözlemlenebilir ve deneylenebilir olmalıdır. (Bu metod evrende gözlemlenemeyen şeylerin var olma "ihtimalini" dâhi reddeder. Fakat bununla ilgili bilimsel bir ispatı yoktur ve kendini çürütür.)
Metod 2: Evrende her şey neden-sonuç ilişkisine bağlıdır. (Belki de evrendeki olaylar birbirinden bağımsız olarak hareket ediyor nereden biliyoruz? Belki bu ilahi bir gücün sıralama koymasından ibaret. Neden-sonuç ilişkisinin zorunlu olduguna dair bana 1 tane mantıklı sebep söyle. Bulamazsın. Bu da sadece dogma bir ön kabulden ibaret :)- 1 yıl
Bilim dediğimiz olgu çoğu şeyi açıklar ve inanılmaz derecede güçlüdür, en basitinden bu cevabı bile Nicola Tesla'dan çözümü uygulamış muhendis ekibine kadar bilimle az veya çok uğraşan insanlar tasarladı
- 1 yıl
Çok basit çünkü evren doğrudan neden sonuç ilişkisine dayalidir, aksini ispatlayabilen varsa zaten milyonlarca dolar ödül kazanır 🤷
Soran1 yılBilimsellik ile yeni teknolojiler üretiliyor olması bilimsel metodun doğruluğunu aklamaz ki. Bu şeye benziyor bir telefonu çekiç olarak kullanıp tahtaya çivi çakmak gibi :) dersin ki benim metodum bu ve çalışıyor. Çivi çakarak yeni masa sandalyeler üretiyorum. Metodum çalışıyor dersin ve gülünç duruma düşersin mesela. Çünkü o telefonun içindeki kapasitenin varlığına o metod ile hiçbir zaman asla ulaşamazsın. İnternet, görüntülü konuşma, ağ bağlantıları, mesajlaşma ve daha bir çok özellikte hiçbir zaman haberin bile olmaz. Çünkü sen metodunla telefonu çekiç olarak tanımladın ve baştan böyle bir ön kabul yaptın. Sınırladın artık bitti orası. Demek istediğimi anlatabildim mi
- 1 yıl
Hatta olasılık ve istatistik kullanan mekanizmalardaki hata oranları bile self-taught mekanizmasında olur ve dususlerini ayarlayan back-propagation benzeri integralle çalışan karmaşık mekanizmalara sahiptir
- 1 yıl
Türev ve integralle**
Soran1 yılBilim bu şekilde evreni 3 boyutlu uzay zamanın içine hapsediyor. Hadi 4 boyut de, kuantum de vs. fark etmez. Sonuçta bir şekilde sınırlandırıyor ve bunun dışına çıkamıyorsun. Çıkarsan bu bilimsel degil gerekçesiyle dalga geçiliyor. Tam bir trajikomik aslında bu durum
Soran1 yılSen yazdıklarımı hiç okumuyorsun anlaşılan. Boş ver öyleyse boşuna yazmiyim. İyi akşamlar
- 1 yıl
Açıkçası pek anlatamadin çekiç örneği cok alakasız oldu 🤷 Gelişmiş ülkeleri refah, doğa, teknoloji ve mutluluk içinde yasatan; medeniyet olarak üst düzeyde tutan bir yapıdan bahsediyoruz
Soran1 yılİşte benzetme yaptım. Senin medeniyet dedigin şey telefonu çekiç sanıp o şekilde kullanmaktan ibaret aslında. Bunu büyük film zannederken asıl büyük filmi göremiyor oluşunuz.
- 1 yıl
Okuyorum onlara istinaden dedim zaten de inanç meselesi saygı duyarım, saygı çerçevesinde güzel bir münazara oldu. İyi akşamlar
Soran1 yılPeki. İyi akşamlar
Buradaki herkes çok elit
10 Yorumla
1 yılBen varım ama burada bel altı konuşmaktan keyif alıyorum , yine de karşımdaki partnerin potansiyeline bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKarşımdaki kişi konuşur ise konuşurum.
Eğer normal konuşur ve bilgi sahibi olmak istiyorsa da en doğal ve gerçekci bilgiyi vermeye çalışırım.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe konuşucan teyze mat ilgilnmen felsefe ilgilenmen yaratcılık içeren şeylerle ilgilenmen ne kadı seni pohpohlamak mi o zaman yok ben almim
03 Yorumla
Soran1 yılNe teyzesi be amcam yaşındasın. Hadi ordan! Aydın bir insanım. Felsefe de konuşurum, psikoloji de, siyaset de. Herkes sen mi?
Cevap sahibi1 yılÇemkirme bana ben hassas bir insanım teyze dememe sinirlenmen felsefe ile ne kadar haşirneşir olduğunu gösteriyor
Soran1 yılAynen ben de senin insanlık düzeyini gördüm. Hadi uza şimdi
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Elbette vardır
14 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
Soran1 yılSağ ol
1 yılBurdan bulamazsin. Reel çevrende yok mu?
13 Yorumla
Soran1 yılBulmak için sormadım
- 1 yıl
Ha tamam. Sorunun cevabı: pek az. Özellikle sosyal medyada pek az
Soran1 yılAnladım..
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılVar da yemek yiyeceğim
18 Yorumla
Soran1 yılYemek ne alaka şimdi
- 1 yıl
Yemek hazır olursa kaçarım onu diyorum :D
Soran1 yılTamam yorumunu yaptın zaten gidebilirsin
- 1 yıl
Henüz hazır değil :D
Soran1 yılTamam
Soran1 yılBen ne yapabilirim peki?
- 1 yıl
Ne konuşmak istediğini buraya yaz anonim anonim konuşalım
Soran1 yılKonuşacak bişey yok ki
Tabiki de var. Neden olmasin.
11 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Ben de bunu anlamiyorum sevismek istemeyecegin bi adamla niye sevgili olmak istiyorsun ki arkadas ol ya da olan arkadaslarinla konus
02 Yorumla
Soran1 yılNe alaka ya
Soran1 yılİnsan seviyeli bir şekilde goruşemez mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılçok şükür düzgün biriyim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. nerede akıl fikir seks herkes aklını bozmuş
10 Yorumla
1 yılStokta yok efendim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBuyrun. Biri benimi cagirdi?
10 Yorumla
1 yılVar ama burada fazla yok onlardan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
1 yılVardır mutlaka herkes aynı değil ki
10 Yorumla Yok be anacım kalmadı elimizde
10 YorumlaBu sitede yok bulamazsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılStoklarımızda maalesef kalmadı.
10 Yorumla
1 yılYok.
11 Yorumla
Soran1 yılNeden olmasın ya
1 yılNerede?
11 Yorumla
Soran1 yılHer yerde
1 yılBulmak zor ya ben hariç
111 Yorumla
Soran1 yılSen konuşmuyorsun yani öyle mi
- 1 yıl
Hayır konuşmuyorum
Soran1 yılÖyleyse bir nimetsin. Allah karşına senin gibi birini çıkarsın
- 1 yıl
Nimet olduğumu söylemedim ki amin Allah hepimizin gönlüne göre versin
Soran1 yılSen değil ben söyledim. Bizim gibi insanların sayısı çok azaldı çünkü. Üzülüyorum gerçekten
- 1 yıl
Üzülme be iyi insanlar azda olsa vardır
Soran1 yılAz var işte az olmamıza üzülüyorum
- 1 yıl
Sohbet edebiliriz istersen
Soran1 yılArkadaş olarak olursa olur
- 1 yıl
Tabi oluruz
- 1 yıl
Takip atarsın
1 yılMaalesef konu illa ki yine geliyor oraya
14 Yorumla
Soran1 yılGelmemeli
- 1 yıl
Ateş ve barut diyelim 🤷🏻♂️ 3 yıldan fazladır bir kızla konuşuyordum hiç cinsellik konusu geçmedi aramız da bir yıldan uzun bir süreden sonra konusu açıldı yani istemesem de
Soran1 yılİşte 3 yıl konuşmican. 1 bilemedin 2 sene sonra evlenicen zaten. Yanlisi orada yapmissiniz
- 1 yıl
peki konuyu açan ben değilsem
1 yıldolu
15 Yorumla
Soran1 yılEmin misin
- 1 yıl
evet, çevremde dolu
Soran1 yılİnşallah. Keşke daha çok olsa. Ben göremiyorum çünkü
- 1 yıl
bulunduğun ortama göre de değişiyor
Soran1 yılHaklısın
Gizli Üye(25-29)1 yılVarsada burada pek bulunmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 1 yılOlanın sanki değerini biliyorsunuz gibi :D
01 Yorumla
Soran1 yılKendi adıma biliyorum tabiki. Başkalarını bilemem
1 yılMemeler ve dudaklarda yeter aslında :)
01 Yorumla
Soran1 yılDefol
1 yılYok bende biyerden sonra illaki oraya geliyor konu
09 Yorumla
Soran1 yılGelmesin işte niye geliyor
- 1 yıl
Bi şekilde geliyor bundan şikayetci değilim
Soran1 yılBen şikayetçiyim ama
- 1 yıl
O zaman seninle benden olmaz 🤦🏻♂️
Soran1 yılÖyle bir niyetim oldugunu nereden çıkardın ki
- 1 yıl
Niyetini okuduğumu nereden çıkardın
Soran1 yılNiye senle benden olmaz diyorsun o zaman ne alaka
- 1 yıl
Fikrimi söyledim sadece
Soran1 yılPeki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAşağı gitti az önxe
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılÇok nadir vardır.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVar ben varım tabi sende varsan
110 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNeden cevap vermiyorsun sadece beğenmekle yetindin sohbetim arkadaşlığım sarmazsa konuşmasın bir daha
Soran1 yılYaşın fazla büyük
Soran1 yılAyrıca birini aramıyorum zaten
Cevap sahibi1 yılSorun başka şey söylüyor sen başka şey söylüyorsun
Yaşım büyük onu anlarım da senin ne istediğin belli değil belli ki
Soran1 yılKaliteli insan yok mu diye sordum sadece. Bu burada birini anladığım anlamına gelmiyor. Hangi kafada yaşıyorsunuz acaba
Cevap sahibi1 yılSen iyi olduktan sonra kaliteli olduktan sonra karşına da öyle biri çıkar
Yaşım fazla büyük demiştin gönlüne göre bulursun birini umarım
Soran1 yılİnşallah siz de. Teşekkürler
Cevap sahibi1 yılAmin teşekkür ederim iyi günler
Soran1 yılSize de iyi günler
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim
1 yılTam karşında
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 😂😂 var olmazmı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılMaalesef
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Bence yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılneden
10 Yorumla
1 yılSana yok
01 Yorumla
Soran1 yılKes
Gizli Üye(36-45)1 yılVar evet
10 Yorumla
1 yılVarrr
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılyokkkk
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Kalmamıştır
00 YorumlaHiç huyum değildir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Var knk
10 Yorumla
1 yılBen varım
10 Yorumla
1 yılVar niye olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılVarr
10 YorumlaÜxü üxü
00 Yorumla