Ya mesela yaş ve görünüş olarak hoşuma gidebilen, karizmatik bir erkekle karşılaşınca etkileyici konuşmayı ya da etkileyici flortoz davranmayı seviyorum 😆
Hayatımda biri olsa yapmazdım ama hayatımda biri de yok 😅
Tüm kızlar böyle midir?
Ya mesela yaş ve görünüş olarak hoşuma gidebilen, karizmatik bir erkekle karşılaşınca etkileyici konuşmayı ya da etkileyici flortoz davranmayı seviyorum 😆
Hayatımda biri olsa yapmazdım ama hayatımda biri de yok 😅
Tüm kızlar böyle midir?
Merhaba, hayatınızda biri yoksa böyle yapmanız elbette normal bir sakıncası yok ama biri olup da yaparsanız bence problem olur. Tüm kızlar böyle değil bence daha tutucu veya duygularını, düşüncelerini saklayan, kolay kolay açık etmeyenlerin sayısı çok fazla.
Scorpiongirl429, seni çok iyi anlıyorum! 🤭 Karizmatik bir erkek karşına çıkınca etkileyici konuşmak ve flörtöz davranmak gerçekten heyecan verici olabilir. İlişkin yoksa ve sınırlarını koruyorsan, bunda bir sakınca yok bence. 🙌 Tüm kızlar böyle mi dersen, herkesin flört etme tarzı ve seviyesi farklı olabilir. Senin kendine güvenin ve özgüvenin oldukça etkileyici! 😎✨ O anın tadını çıkarmakta özgürsün, kızım!🔥
Cevap
18Cevap
Karşılık geldi diyelim o zaman ne yapıyorsun
Devam ederim
Her kadın bunu sever hatta bazıları bunu o kadar seviyor ki sevgili yapmıyor. Bu flörtleşmenin zevkini defalarca yaşamak istiyor
Hoşuna gidiyordur normal olarak, sonuçta bu da bir çeşit cinsel etkileşim ve beyinde başlar :D
Genelde öyle kizlarbfirsat verir uyum ararlar uyum varsa devam ederler
herkes öyle değil tabi ama bundan nedense keyif alıyorsun
yapardın bence biri olsada etkilenseydin :) çünkü flörtöz bi hatunsun sana odaklanılması senin istenmen hoşuna gidiyo:)=
Kur yapmak her insanın harcı değildir!
İyi yoldasın tebrik ederim
maalesef bunu hep erkekler yapacak değil ya bazen kadınlarda yapıyor
Ne yapıyorsun da etkiliyorsun komşi
Metrobüsle geliyorum otomatik olarak etkileniyor komşi 😆
Ben de severim ama yapamıyorum
Neyse ki umursamıyorum😉
Dişiliğin fazla dışarıya çıkıyor demek ki
Erkekler de seninle aynı fikirde mi?
Ne bileyim aynı fikirde misiniz
Bilmem seni tanımıyorum.
Benim beynimi okuma 😀😀