Erkeklerin ilgisini çekmeyi seviyorum neden?

Ben obezdim şimdi vücut ölçülerim omuz 106 bel 71 kalça 105. Kilomu olcmuyorum. Spor kıyafetlerimi giyip erkeklerin ilgisini toplamaya bayılıyorum garip bir şekilde ama mesela onlarla konuşmam veya bana olan ilgilerine yanıt vermem sadece bana bakmaları egonun tatmin ediyor. Ben sağlıksız bir psikolojide miyim sizce yoksa eskinin intikamını mi alıyorum kendimce? Eskiden yüzüme bakmazlardi şimdi de erkeklerin bana bakması eğer sadece fizigimle ilgileniyorlarsa ego tatmini aracı gibi. Hani benim karakterim kisiligimle ilgilenirse başka tabi. Kızların da bana hayranlıkla bakmaları benden motivasyon bulmaları çok hoşuma gidiyor onlara ego yapmıyorum onlara yardımcı olmak istiyorum ben çok zorbalandim çünkü
Güncellemeler
5 ay
Şimdi de akran zorbalığını engellemek için okul yaşını değiştireceklermis. Net şekilde bununla çözülmeyeceğini söyleyebilirim beni ve benim gibileri işiyle gücüyle kilosuyla tipiyle zorbalayıp rencide eden hep X kuşağıydi anam babam akrabamdi bir tane çoluk çocuk görmemişimdir. X kuşağını adam edemedik hepimiz de başka başka yerlerden zorbalık görmeye devam ediyoruz ama hayırlısı. Sağlam psikolojide sağlıkla kalın