Kafam biraz dolu ve karışık yardımcı olur musunuz?

Sevgilim ile 6. ayımıza az kaldı uzak mesafe iliskisi yaşıyoruz bu aralar nedense biraz uzak davranıyor gibi hissediyorum ben aile evindeyim o da öyle konuşurken çok isteksiz geliyor bazen eskisi gibi gelmiyor sorduğum zaman da hava sıcak evde rahat olamıyorum diyor bir de senesi uzadı morali bozuktu ama geçti diye düşündüm bunlar yüzünden de olabilir bir konu daha var küçük şeyleri bazen sorun haline getirebiliyorum yazdığı bir şeyi yanlış anlıyorum o öyle demek istemediğini söylüyor ama ben o ara kötü düşünüp canımı sıkıyor ona sinirleniyorum o da doğrusunu anlatıyor ama sen böyle yaptıkça ikimizi de üzüyorsun diyor laflarına dikkat edeceğini söyledi bende artık küçük şeyleri yanlış anlamayacağım ve sorun etmemeye çalışacağımı söyledim ama tartışmadan beri biraz uzak geliyor çok mu üzdüm onu acaba ilişkimiz ilk zamanlardaki gibi değil sanki öyle hissediyorum karışık yazmış olabilirim ama kafam gerçekten çok karışık
Güncellemeler
1 yıl
Birde evde sıkılıyor arada arkadaşları ile dışarı çıkıyor bir yerlere gidiyor ama onun dışında evde duruyor ona iyi geldiğimi söylüyor çalışmak istiyor işte bulamıyor
Kafam biraz dolu ve karışık yardımcı olur musunuz?