Aklım çok karışık yardımcı olabilir misiniz?

Disarida dörtlü takıldığımiz bir arksdas grubumuz var ve cok yakiniz eskinden daha yakin hissediyordum ama simdi sogudum gibi hissediyorum o kizlsrdan 2 si cok yakin ve digeriyle biz cok yakiniz bu 2li kizlar benim telefonumdan hesaplarina girdiler biri hemen sifreyi degistirmis ama digeri degistirmedi bende silmedim bir gun gruota kavga cikti bende ne konuşuyorlar acaba doye o kizin hesabina girdik arkamizdsn konusmus ama basit seyler cok takmadim ama bu yakin oldugum kiza onlar hakkindaki fikrimi soyledim o kiz herkesin ondan hoşlandığını, çok güzel oldugunu dusunuyor ve hafif kilolu oldugum icin surekli bana obez obez diyip duruyor iste her fikrime karsi cikiyor ve kendini hep hakli goruyor gecen bir olay cikti birine birsey diyecektim bana cok karsi cikti iste deme ayip olur farkli gun baska cok sacma bir olay cikti bende ona bunu derim dedi benim lafimin aynisini dedimki bizim olay buyuktu ama bu sacma hayir buda aynı falan yapti herkes ondan hoslaniyor herkes ona asik her fikrime karsi geliyor ben genelde tek takilmayi seven, yabani ve soguk biriyim o genelde erkeklerle cok iyi anlasan biridir ve arkamdan konustugunu düşünüyorum yakın arkadasi degilim ama sürekli bizde kalir bende onlarda oaranin lafi gecemz aramizda ama hel dalga geciyor fikirlerimi umursamiyor hep haksizmisim gibi davraniyor bunlari soyleyince abartiyorsun diyip siyriliyor sizce ne yapmaliyim yardim edin

Aklım çok karışık yardımcı olabilir misiniz?