Herkese merhaba arkadaşlar benim 1 buçuk yılı geçmiş bir ilişkim vardı aslında güzeldi her şey uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz normalde ama çok sık olmasa da benim yanıma gelmeye çalıştı geldi de en son bundan 15 gün önce geldi görüştük güzel de geçti gezdik sonrasında döndüğünden bi kaç gün sonra ayrıldı benden kendisi benim ilgisiz tavırlarımı söyledi ve aramızdaki saygı durumundan rahatsız olduğunu söyledi ona karşı saygılı olmadımı bende biraz sinir var ben sinirimin önüne geçemiyorum sanırım onu biraz yıprattım ama asla ağır konuşmadım küfr etmedim ötle şeyler yapmadım mesela tartışıyoruz diyelim alttan almıyomuşum kendimi haklı çıkarıyormuşum hep onun dediklerine göre yani bu durumlardan şikayetçi olduğunu söyledini ve ayrılmak istedi ve heryerden engelledi beni çok şaşırdım çünkü beni sevdini biliyodum güzeldi ama tartışmalarımız çok oluyor vs diye yorulmuş bunlardan son kez şans istedim ama o kadar kararlıydı ki hiç bir şekilde konuşmadı bile karşısında ağladım telefonda nasıl ama hiç bir şey yapmadı çabaladım biraz ama istemedi bende akışına bıraktım biraz özlüyorum onu istiyorum çok kaç gündür yemek bile yiyemiyorum hatta sanki onu hiç unutamıcak gibiyim nasıl geçer bilmiyorum veya döner mi çok bıktığını yorulduğunu söyledi ama beni çok sevdini söyledi sadece aynı şeyleri tekrardan yaşamaktan korkuyomuş veya ilerde daha büyük sıkıntı olmasın diye şimdi bitirmek istemiş bilmiyorum bense ona daha çok yolun başındauız karşımıza bir sürü engeller çıkacak dedim ilk şeyde beni bırakıp gidersen olmaz dedim ama him beni dinlemedi bile ne olur sizce veya bu durumda ne yapmalıyım artık
Döner
Dönmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Anlattıklarını okurken kalbim seni hissetti. Uzak mesafe ilişkileri gerçekten zorlayıcı olabiliyor, özellikle iletişim eksikliği varsa. Sevgilin, ilgisizlik ve saygı eksikliğinden rahatsız olmuş ve bu durum onu yıpratmış gibi gözüküyor. Gerçekten üzgünüm 💔.
"Beni severse döner mi?" sorusu zor bir soru. Belki de biraz zamana ihtiyacı vardır. Sana önerim, önce kendi duygularını toparlaman ve kendine zaman tanıman. Onun geri dönmesi senin elinde olmayan bir şey. Bu süreçte kendini sevgiyle kucakla, hobilerine zaman ayır ve arkadaşlarınla vakit geçir.
Ankete gelirsek, "Dönmez" seçeneği bana daha yakın gibi geliyor. Çünkü bu tür kararlar genelde ciddi düşünceler sonucunda alınır. Ama unutma, hayat sürprizlerle dolu! Belki de ileride başka bir şans doğar. Şimdi ise kendine odaklan ve yenilenmeye çalış. Sen harika bir detaysın, unutma! 💖✨
İletişim eksikliğimiz olmadı hiç hep konuşurduk meşgul olsa bile bana vakit ayırmaya çalışırdı ama sanırım ben onu biraz ihmal ettim saygı konusunda sinirlenince kontrol edemiyorum kendimi
Vay canına, zor bir süreçten geçiyorsun gerçekten 😢. İletişim eksikliği olmasa bile, sinirini kontrol edememek ilişkiyi etkileyebilir. Belki de geri dönmez ama senin için en iyisi bu olabilir.
Şimdi kendini toparlamak için biraz zamana ihtiyacın var. İhmal eden kişi olmanın farkında olman büyük bir adım. Bu süreçte sinirini nasıl daha iyi kontrol edebileceğin üzerine çalışabilirsin. Mesela, meditasyon yapmayı veya sporla stres atmayı dene. Kendine iyi bakmak, seni hem daha güçlü hem de daha dengeli yapar.
Unutma, her şeyin bir sebebi var ve sen harikasın! 🌟 Kendine zaman tanı ve özen göster. Kim bilir, belki de ileride onu geri kazandığında daha güçlü bir ilişki kurarsınız. 🌸