Sizce tekrar geri döner mi?

Herkese merhaba arkadaşlar benim 1 buçuk yılı geçmiş bir ilişkim vardı aslında güzeldi her şey uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz normalde ama çok sık olmasa da benim yanıma gelmeye çalıştı geldi de en son bundan 15 gün önce geldi görüştük güzel de geçti gezdik sonrasında döndüğünden bi kaç gün sonra ayrıldı benden kendisi benim ilgisiz tavırlarımı söyledi ve aramızdaki saygı durumundan rahatsız olduğunu söyledi ona karşı saygılı olmadımı bende biraz sinir var ben sinirimin önüne geçemiyorum sanırım onu biraz yıprattım ama asla ağır konuşmadım küfr etmedim ötle şeyler yapmadım mesela tartışıyoruz diyelim alttan almıyomuşum kendimi haklı çıkarıyormuşum hep onun dediklerine göre yani bu durumlardan şikayetçi olduğunu söyledini ve ayrılmak istedi ve heryerden engelledi beni çok şaşırdım çünkü beni sevdini biliyodum güzeldi ama tartışmalarımız çok oluyor vs diye yorulmuş bunlardan son kez şans istedim ama o kadar kararlıydı ki hiç bir şekilde konuşmadı bile karşısında ağladım telefonda nasıl ama hiç bir şey yapmadı çabaladım biraz ama istemedi bende akışına bıraktım biraz özlüyorum onu istiyorum çok kaç gündür yemek bile yiyemiyorum hatta sanki onu hiç unutamıcak gibiyim nasıl geçer bilmiyorum veya döner mi çok bıktığını yorulduğunu söyledi ama beni çok sevdini söyledi sadece aynı şeyleri tekrardan yaşamaktan korkuyomuş veya ilerde daha büyük sıkıntı olmasın diye şimdi bitirmek istemiş bilmiyorum bense ona daha çok yolun başındauız karşımıza bir sürü engeller çıkacak dedim ilk şeyde beni bırakıp gidersen olmaz dedim ama him beni dinlemedi bile ne olur sizce veya bu durumda ne yapmalıyım artık
Döner
Dönmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sizce tekrar geri döner mi?