Ne yapmam gerekiyor acil yardıma ihtiyacım var?

Acil tavsiyeye ihtiyacim var soruyu yeniden sordum çünkü bi kaç şey daha var. Ilk oncelikle esimle severek evlendik ve 7 aydir evliyiz 2 aylık hamileyim. Esimle cok kavga ediyoruz ben onunla sakin konusmaya calistigimda bile sinirleniyor herkes biliyor resmen kavga ettigimizi. Kolumdan itiyor yumruk vuruyor duvarlara. Diyorum ki kavga etmeyelim sakin konusup halledelim yok. Bir daha olmasin diyor boyle seyler iki gun sonra yine ayni. Sinirleri bozuk anliyorum da bende hamileyim boyle ustume gelinmez ki. Ailesiyle sorun yasamistik iste bugün geldi onlari hakli gordu bana bilip bilmeden konustu. Bana dediki aileni ara gelip seni alsin. Bende aradim. Sonra esim hic icki icmez ama gidip icmis sa*rhos uyuyo. Neyse uyandi Bugün eşim uyandiginda benimle tavirli konustu hic yuzume bile bakmadi gunaydin bile demedi. Ben sanirdim ki belki duzelir bugun ama hayir. Aileme eger burada yasayamadigimi artik biktigimi soylersem hemen beni alirlar burdan bugun icinde. Sizce soylemeli miyim? Bir yandan cocuga kiyamiyorum ama bir yandan da boyle mutsuz hayatima onu dahil etmek istemiyorum ben kendi mutsuzlugumla ona nasil sevgi vericem. Eger bosanirsam cocuk kalmayacak ama boyle de hic mutlu degilim..

Ne yapmam gerekiyor acil yardıma ihtiyacım var?