Mesajlar yazdın, üst üste aramalar yaptın fakat partnerine ulaşamadın bir türlü. Ondan kuşku mu duyarsın? Başına birşeyler gelmiş olmasından tereddüte mi kapılırsın?

#UlaşamayanlarUlaşılmayanlar☎️📞📞

Mesajlar yazdın, üst üste aramalar yaptın fakat partnerine ulaşamadın bir türlü. Ondan kuşku mu duyarsın? Başına birşeyler gelmiş olmasından tereddüte mi kapılırsın?

#UlaşamayanlarUlaşılmayanlar☎️📞📞

Merhaba,
Allah korusun yaşamak istemiyorum!
Şüphe etmem, sevdiğime güvenirim. Şüphe kuşku kötüdür. Kurt gibi kemirir insanı...
İnsan yanındakine kalbindekine güvenmelidir!
Aşkıma ulaşmaya çalışırım, evine giderim iş yerine giderim varsa akranları arar sorarım niye şüphe edeyim ki!
Valla benim partnerim olacak kişi uzun bir flört dönemi ve sağlam bir güven sınavından geçeceği için sevgili döneminde benim aklıma pek bir şey gelmez.
Aklıma kötü olarak ilk şarjı bitmesi, telefon bozulması gelir. İlerleyen saatlerde "acaba başına bir şey mi geldi?" diye bir sorgulatırım. Aradan gün geçtiyse evine giderim arkadaşlarına sorarım "kesin benim karıya araba çarptı" vs diye hastaneye polise giderim ortalığı velveleye veririm ama ayrılık gelmez aklıma
Erkekler ediselenir kizlar iki türlü düşünür acaba başına birsemi geldi ve aynı anda şunuda düşünür bu gene ne poglar yiyor ulaşamıyorum diye
Valla ben ne halt yiyor acaba derim🤣🤣
😂😂😂
Teşekürler 🍀🍀
Rica ederim:)
Başına bir şey gelmesi üzerine binbir türlü seneryo kurarım. Üretkenlik işte ne zaman ortaya çıkacağı belli olmuyor. Malum meşhur hikaye, Dostoyevski kumar borcunu kapatmak için yazmış kitapları ya. Hayat 😄
Ayyy, valla ben de senin gibi şöyle bir afallırım ilk başta. 😅 Derim ki "Acaba başına bir şey mi geldi?" Ama sonra içimdeki Sherlock Holmes uyanır: "Bir dakika ya, ne iş çeviriyorsun sen?" Tam bir gerilim filminin başrolü oluyorum resmen. 🚨 Ama genelde telefonu şarjda unutmuş oluyor ya da uyuyakalıyor, drama yapmamıza gerek kalmıyor. Kendi kendimizi coşturuyoruz işte. 😜💔
Cevap
24Cevap
Başına bişey geldiğini düşünür aklımı yitiririm.
Bu sevgili ise kesin başkasına kaçmış oluyor dhhd
😂😂👍🏻
İki kelime yaz, ölmezsin. Djjf
Yerine göre yazıyorum ve ölmedim yaşıyorum sevgili @ourangmedan😄😄👍🏻
Ok bye
🙋🏻♀️🙋🏻♀️
Ehehe
Hemen hemen aklımıza gelen belli 😂
Çoğu kisinin aklına ne nane yiyor diye gelir bencede. Hayati tehlike düşünenler epey iyi niyetli ya da biz fesatız bayağı😂😂
👍🏻😂😂
Ben sevgilimi çok merak ederdim tabi ki de
Başına bir şey mi geldi acaba diye endişelenirim. 😱
Ben kim bilir ne çeviriyor ahahah😂🤣
Sevgilime ya da eşime uzun süre ulaşamadığımda önce endişelenirim. Başına bir şey gelmiş olabileceğinden ya da bir sorun yaşıyor olabileceğinden korkarım. Aynı zamanda, belki de sadece meşgul olduğunu ya da telefonunun şarjının bittiğini de düşünürüm. Ancak, bu belirsizlik ve bekleyiş süreci gerçekten zorlayıcı olur. İçten içe sabırsızlanır ve bir an önce haber almayı umarım. Uzun süre haber alamamak, insanın kafasında birçok senaryo üretmesine neden oluyor ve bu durum beni huzursuz eder.
Eşimin başına bir iş geldiğini düşünmüyorum ama telefonu açmadığında sinir oluyorum çünkü ben aradığımda önemli bir şey söylemek için aramışımdır. Ve bunu sık sık yapar. Evde olduğu halde telefonu bir yere koyar ararım ararım ulaşamam önemli bir dakikada. Ama diğer zamanlar sürekli telefon elindedir beni darlamak için 15-20 dakikada bir arar durur. Ama kesinlikle ben önemli bir anda aradığım zaman ulaşamam. Bazen bana inat yaptığını düşünüyorum.
Başına bir şey geldiğini düşünürüm ve meraktan ölürüm
Ya ne diyosun sevgilimin evde olduğunu bildiğime rağmen 1 saat haber alamayınca ya ağlıyorum ya ablasına kardeşine yazıyorum gerçekten kafayı yiyorum... Bende galiba OKB var çünkü AİLEM için bu duyguyu daha çok yaşıyorum ve kendimi bitiriyorum çok zor gerçekten... Sevgilimin ya da sevdiğim birinin dışarda olduğunu bilsem ve telefonlara bakmasa kalbimde çarpıntı oluyor bayilacak gibi oluyorum sürekli arayıp duruyorum... Anksiyete bozukluğum var zaten, çok kötü bir durum ya deliricem
Aaa serçe gibi pır pır eder yüreğin tatlı şey:(
Psikolojik destek alman şart mulaka. Evet anksiyete belirtileri dediklerin😌
Çok kötü oluyorum gerçekten sevdiğim birisi dışarı çıkınca eve gelene kadar arayıp duruyorum kötü şeyler düşünüyorum anksiyetem tutuyor helede telefonu açmayınca kendimi nasıl sakinleştirsem diyorum ellerim ayaklarım titriyor çok kötü ya ilaç kullanıyordum bıraktım kendi kafama göre ama başka sebeplerden dolayı kendime zarar veriyordum intihar falan ediyordum bileklerimi kesmek hoşuma gidiyordu falan o zaman bu sorunlar yoktu bıraktıktan sonra daha çok olmaya başladı sevdiğim insanlar hiç dışarı çıksın istemiyorum ama ben çıkabilirim diye düşünüyorum bana ne olursa olsun onlar çıkmasın istiyorum buda imkansız işleri oluyor offff gezerken bile gezmek bana çok zor geliyor aklım onlarda...
Rica ederim canım. Bir de bunu şöyle aşabilirsin. Mesela o an çevrende birisi dışarıda bunu biliyorsun o an başka işle meşgul ol seni aramasını ya da o kişinin gelmesini bekleme. Elin boşken daha çok aklına gelir senden uzaktaki insan. Sağlam psikolojide de var bu💜
Rica ederim tatlı şey🌼
Umarım araba çarpmıştır, tır ya da ne bileyim tren çarpmıştır. Ama sevgilime ulaşamamam için illa ona bir şey çarpmalı.
Ahaha çok şekersin😂😂
Başına bir şey geldiğini düşünürüm yani yoksa başına gelecekleri bildiği için cevaplaması lazım 😀
🤣🤣
Sevgilim olacak yakışıklı buna dikkat eder. İşi varsa bunu önceden söyler. Güven vermek çok önemli.
Evet haber vermesi gerek👍🏻
Endişe ederek sevgilimin/eşimin yanına giderim. Hemen şüpheye kapılmam. Onun için endişelenirim. İlişkimiz için değil.
İnsani açıdan doğru👌🏻
Selam, ben sevgilime/eşime sonsuz güvenirim. Başına bir şey gelmesinden korkarım, çevredeki herkesi ararım onun tanıdığı herkese ulaşırım... Polise de giderim, zaten ben çok tanıdık birisiyim, bu yüzden sevgilimi de çok kişi benden dolayı tanır. Hemen bulunur.
basina bir sey mi geldi diye dusunurum cunku diger turlu mutlaka ulasirdi bana herhalde
Gizli iş ceviriyorsa sessiz sedasız olur o genelde.🤣🤣
Tatlı iyimser fikirlisin🌸🌸
tesekkur ederim balim ama yapmaz ya oyle demee 😂
Ahahah ya tatlı şey🤣🤣🌸
🥹🥹
Başına bir şey geldi diye endişelenirim. İlişki içerisine girdiğime inandığımda yakın çevresinden mutlaka birisinin numarasını veya ona ulaşabileceğim bir şeyi alırım almak isterim. Özellikle uzak mesafe ilişkisiyse mutlaka olması gerekir.
Sevgilime 2 saat kadar ulaşamadığım da kafamda kurmadığım senoryo kalmıyor. İş yoğunluğundan telefona bakamıyor çoğu zaman.
Endişe duyarım hiçbir şey yokken lakin ilişkimizde aksaklık varsa okey derim giden gitmiştir derim
Aklıma bir şey gelmez ama endişe ederim başına bir iş mi geldi diye
Konuşmak istemiyor, İlişkimizi bitirmeye karar vermiş diye düşünürüm.
Başına bir şey geldiğini düşünür tanıdıkları arkadaş çevresini ararım
Namazdadır derim cemaatin ortasında telefon ettim diye içim içimi yer. Sonra utanç içinde telefonu bırakıp battaniyeye sarılırım.
İyi mi diye merak ederim
Kesin beni boynuzluyordur diye düşünürüm.😃
Aynı ben🤣👍🏻
🤣🤣
Öldü herhalde😂
🤣🤣👍🏻
🤣
Bir süre beklerim. Şarjı bitmiş olabilir ya da uygun değildir. Ancak uzun sürerse bilmiyorum. Geldiğinde sorguya çekerim :)))
Hangi cehennemde acaba derim🤗🤭
😄😄
Kesin ölmüştür diyorum
Habersiz bırakana başka akla ne gelir doğru😀😀
Herşeyi düşünürüm valla, başına bir şey gelmiş olabilir, başka bir şey olabilir...
Hiçbir şey müsait olunca döner
Gün boyu ama diyelimki ulaşamadın. Burada bir kaç saat mesele değil ki:)
Çok iletişime geçmem zaten o sırada yokluğunu hissedeceğimi sanmıyorum
Başına bir şey gelmesinden korkarım
Başına bir iş gelmesinden endişe ederim.
Başına bir şey gelmiş diye düşünürüm
Ölmüştür diur düşünüyorum
Mutlaka bir işi vardır
Bişey oldu diye düşünür deli olurum🥺
Başına kötü bir şey mi geldi diye düşünürüm
Aklımda deli sorular oluşuyor.
İşi vardır diyorum ama çok merak ediyorum
Başına bişey mi gekdi diye çok korkarım
Başına bir şey geldi diye düşünürüm
Ohh be yasasin yeni prenses deriz
Başına bir şey geldiğini düşünürüm ilk
Başına bir şey geldiğini düşünürüm