AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Anne baba sevgisi görmemiş kadınlar olgun erkekleri severler. Aşktan çok şefkate ihtiyaçları vardır. Bende senin gibiyim.. umarım benim kadar yaralı değilsindir😔
Senin kadar yaralı mıyım bilemem elbet ❤️ 15 yaşlarımda biri taratfından tacize uğramıştım en büyük travmam oldu ve asla unutamadım. Unutamam da sonra hayatıma bir adam girdi 19 yaşımda tanıdım benden 10 yaş büyüktü ama başladı kendisi savcıydı tam 4 sene beraberdik. Ama yine bitti bir şekilde ve şu an başkası ile evleneceği haberini aldım. Savcıdan sonra bu adam ile tanıştım. Bana o kötülüğü yapan kişi benimle yaşıttı belki de onun yüzünden yaşıtlarım itici geliyor.
Şimdi neden kafanın yandığı anlaşıldı
@lifespark nedenmiş
Yazmışsın ya yukarda
@lifespark hangi birisi travmam peki
Sana bir dizi önereyim: sandık kokusu.
Orada da dedesi yasinda annesinin sevgilisini ayartan kız, sonrasinda adamın tuzağına düşüyor. Örneğin borç yikmis üstüne kizin.
Yaaaniii demek istediiim güvenme fazla s. car ağzına...
Gerçekten eğer ona güveniyorsan ve bence onu bazi testlere gecirmelisin sonuçta bir hayat kolay değil. Ve ben ile eşim arasında da 10 yıl var hiç bir sorun yaşamıyoruz gayet ideal çiftlerin diyebilirim 🙂
Adama helal olsun iyi av olmuş keşke benimde küçük sevgilim olsa illaki kendimden küçük istiyorum bende
Bu illa iyi bisey degil
İyiyi kötüyü kim belirliyor?
Baska bi adamda gelip senin kiz kardesin hakkinda boyle dusunseydi bunlari deseydo
Zaten öyle adam evlenmiş boşanmış bir çocuğu var 22 yaşında üvey kız kardeşim adam 30-33 yaş arasında kaçırarak evlendi ben kimsenin hayatına karismiyorum öbür üvey kız kardesimde büyük birisiyle evlendi Beni ilgilendirmez bende küçük istiyorum artık
Miden nasıl kaldırıyor bu durumu? Kızı senden bir yaş küçük olacak iş değil
Aşk saygı duyulası bir duygu ona hiçbir lafım yok ancak bu yaş farkı normal değil. Böyle bir ilişki iki taraf içinde yıkıcı olabilir. Sağlıklı bir şekilde öyle ya da böyle bir sonuca bağlanmalı
İnsan yaşlı birine erkek arkadaş derken utanır ya lwföwğdöwidm
Pişkinliğin bu kadarı ahahhaha
@zürazhr kendine bak
@soran sg la uc6be karı
Böcek
Ananın adı mı memnun oldum öyleyse
Böcek diyenin de @mı zift gibi aq
Ananın qmı mı zift gibi
Seninki zift gibi (soran) tokmakçı zamparan söylemiş :D
@zürazhr hahahah valla ben daha 23 yaşında taze bir çıtırım :) anan 50 lerine gelmiştir
Patlatan patlatana seni aq eskortu
He he taze çıtır
Yav he he
Neden sevgili oldun ki bu kadar büyük biriyle
Dede şeyi tatlı mı geliyor. Tövbe estağfurullah 😂😂
Parası tatlı geliyordur
Parası var diye birlikteyse acınası durum. Baban yaşında deden yaşındaki herif insan onun nefesinden iğrenir be. Nefesinden iğrenir derken dokunuyor ya sana illaki dokunuyordur dokunmasa seninle işi ne? Bulmuş çıtır kızı seviyor. Büyük konuşmayı sevmem ama ben senin yaptığını yapamam bunu yapanın kendine saygısı yoktur net
Katılıyorum 👍🏻
ama o sana bağlanmıyor. Erkekler kendilerinden çok genç kadınları ego tatmini için kullanır ve genç oldukları için onlarla beraber olurlar
Canım bu @istavritliasure yorumunu görmek istemiyorum yap sil şunu şunları bi azalt Abaza görmek istemiyorum artık
Abaza Sana Benzer Ben senin gibileri muhattap almam kendin yorumuma katıldın Defol git
Abaza senin gibi @исмаил gt ananlara derler sorularından da belliki hep cnsellikle alakalı sorular yazık o kafana
Kör gözlü Benim iki tane sorum var O da zaten anlayarak okusaydın cinsellikle alakalı bir şey yok diyorum ya varoş cahilsin hiçbir şeyden anlamıyorsun Git kendi çapındaki insanlarla kendi yaşındaki insanlarla muhattap ol
Lan angt sana soru sayısını söyleyen oldu mu kör diyorsun kafadan kontak varoş kelimesini dilinden düşürmeyen yaşlı mork birde soruda neden erkeklere sapkın gözüyle bakılıyor hey yarabbim sorduğu soruya bak
La madem yaşıtınla muhattap olucan niye cevap veriyon yaşlı dayı
Millete sapık sapık yorum yapmayacaksın arkadaş anana bacınada ben yazayım numarasını verde madem hoş bir şey
Hesabın muhtemelen az sonra donacak ve kapanacak bu ettiğin hakaretlerden ötürü birde sansürlemeden atıyorsun vay dayı vay
Bi kere yazdıklarında bi anlam yok naptılar okutmadılar mı seni
Sana ne derdi tasası sana mı düştü Hesabı önemseyen Kim Sen de cehalet hat safhada olduğu için senin için önemli olur hesap kapanıp kapanmaması Benim için değil Sen şimdi geldiğin gibi yandan yandan bir defol git işine bak
La banane ne olursan ol beter ol ben sadece bilgi veriyorum tanımam etmem sen git kahvehaneye çay iç anca hadi sadece işin o zaten ahahah
Ya bilgi veriyormuş ya Senin bilgin ne ki bana bilgi veriyorsun senin bildiklerini Ben unuttum
Bence çevrendeki erkeklere bak daha genç daha yakışıklı olanına illaki biri ilgini çeker cekmiyorsa aşk zaten evlen gitsin
Adam artık yaşlanmış tabi bağlanicak sana haha
Ne güzel dedin 😂 moruk yaşlanmış bu taptaze vücut diye seviyor. Bu slk ise sanıyor ki aşık oluyor 😂 ben de o kadar yaşlı olsam 20lik çıtırı aşığım diye hayatımda tutarım. 😂
@mayisgly ya bir soru sorduk iyi ki ne çok battı herkese
Sen o şekilde görmeye devam et. Ben de onun yerinde olsam her gün seni mikmek için aşığım derim. Senin taptaze bedenine dokunmak gibisi olmaz ki. 60a merdiven dayamış bir adam olsam gerçekten düşünüyorum benim için dünyadaki en büyük şans genç bir kızı zikmek olur. Bana istediğin kadar kız. Hatta küfür et umrumda bile değil. Ben sana gerçekleri söylüyorum. Senden küçük sevgilinden büyük bir çift tanıdım. Yaşlı moruk 17 yaşındaki kızı zikti zikti bıraktı. Kızın altına en son araba çekmişti. Ama ne araba. Para da önemli değil o yaş için. Çünkü moruklar için ev arabadan daha önemli bir şey var. Genç kız zikmek. Adam meğer o 17lik kız dışında 23 yaşında birini daha zikiyormuş. Anladın mı moruklama başlayınca aşk ne anlama geliyor. Kafana dank etsin diye söylüyorum. İstersen küfür et umrumda bile değil.
@mayisgly evet bir noktada haklısın farkındayım da her şeyin ama napabilirim adamdan aşırı hoşlantıyı geçtim seviyorum yanında heyecanlanıyorum falan
Kesin çözüm veriyorum sana. Bu aşamada başka bir erkekle olmanı tavsiye ediyorum. Eğer senin için ayrılmak çok zor ise git başka bir erkekle seks yap. Evet zor gelcek belki ama bunu yaptıktan sonra kendinden tiksincen. Sonra şu anki sevgilinden tiksincen. Sonra aryaa giren bu tiksinme seni ilişkinden soğutacak. İstersen aldat. Ama yap bir şekilde. İster ayrıldıktan önce ya da sonra biriyle ol. Ama yap. Eğer mantığın ayrilman gerektiğini söylüyorsa ve acı çekmek istemiyorsan bunu yap. Sana garanti veriyorum ayrılık daha kolay geçecek ve büyük bir zarardan döneceksin. Yaşın benden küçük galiba. Sana bir abla olarak tavsiye veriyorum. Hayat maalesef çok acı. Kendini sev ve ilerde pişman olma şimdi dön bu zarardan. 30 yaş farkla ilişki olmaz evlilik olmaz. 2 senen zaten gitmiş. Kendi hayatını çiz. Kendi denginde birini bul.
@mayisgly haklısınız teşekkür ederim 🙏
Rica ediyorum bol şans 🌸
acıların depreminde uyanmak istemiyorsan ayrılmalısın
Ya kardeşim bı git aq buna bildiğin pedofolli denir.
Hiç iyi olmuyor sonu emin ol, hele kızı seni istemiyorsa b*k olur gider ilişkiniz. Yani yaş farkı zaten bi yerden sonra kuşak çatışmasına döner. Veya başka sorunşar çıkmaya başlar.
Hayatın boyunca üzüleceğine, bitirip bir kaç gün üzülmen daha mantıklı olacaktır..
Bizene ailen düşünsün
Sen mal mısın bana gel yaşlı adam ile ne yapacaksın zengin ise o ayrı
İleriyi düşününce hiç güzel bir sonu yok sen dahada gençleşeceksin o dahada yaşlanacak
Adam Arap zenginlerden se kafaya takma evlen gitsin
Sonun ya Esra Erol ya Müge Anlı olacak.
Ne edersen kendine edersin teyze
Teyze :) 23 yaşında çıtır teyze
Herkeste kendine çıtır diyor teyze
Ne kadar güzel bi aşk yaa 🤮🤮
Yaprak dökümü ali rıza ve sedef gibi covid 🤪
@lavinya08 ahahhahaha aman sinsi Sedef
He valla 😅
bence tutlulu bır ask bu
ozdelden bır sey srabılmıyım
Ne
ozelnden yazarmsınız bır sey sorcaktım
Lan babamla aynı yaşta manyak mısın kızım sen
Aynısı bendede var ama tek fark benimki daha önce hiç evlenmemiş çocuğu falan yok ama yinede aileme söylesem kabul etmezler
Nereden buldunuz birbirinizi
İş yerinde
Anladım hâlâ aynı yerde miisniz peki sorun olmuyırmu? Cinsellik bar mı
Aynı yerde değiliz ben farklı şirkete geçtim o zaten Kanada asıllı bir şirketin CEO su bir yandan homeoffıce işler yapıyor
Anladım. Cinsellik var mı? Hayırlısı ama çok büyük sıkıntı yani
Güzelde parası var tabi
Ne alaka para
Yaaa değilmi ne alaka
Banane parasından
Var ama değilmi
İş insanı ama para vermiyor ki bana ne alaka yani neden alayım para ondan
Para vermesine gerek yok güzel yerlerde yemek yiyorsunuz hediyeler alıyor belki altına bi arabada çekmiştir seni tatile de göndermiştir
Araba harici hepsini yaptık evet akşam lüks yerlere yemeğe gidiyoruz İphone hediye aldı, pırlanta kolye aldı ama bunları ben istemedim geçen yaz tekne kiralayıp Yunan adalarına götürdü.
Yani sen istemedin evet ama o aldığı için sürdürüyorsun seni suçlamıyorum bende bulsam elli yaşında zengin bi kadın bende parasını yeri.. pardon sevgisini isterim bağlanırım :)
Bunlar bir yana seviyorum kişiliği çok düzgün sakin efendi biri
Allah akıl fikir versin
yapcak bişey yok bağlanıyorsan
baban yasindaki adam utanmiyor musun
Son durumunuz nedir?
30 yaş çok fazla bir yaş olmaz bence
Karar senin hayat senin
Bağlanma sonun olur kendini ateşe atma
Sonu yok. Çıkmaz sokak misali.
Kendini nasıl yakıştırıyorsun anlamıyorum
Para🤑🤑🤑
27 37 seklndeydik ayrildik
ayrilirsiniz sonu yok baska
Sonu b.. olur o yüzden hayatını kurtar
Parası aşkı tazelEmiştir
Sevdim seni yapacak bir şey yok anı yaşa
Hemen ver durma zaten kalp krizinden gidecektir
Eğer bir gelecek görüyorsanız evlenin
Ne geleceği adamın bi kaç yıl ömrü kalmış
@zürazhr o zaman duygularını bir kenara bırakıp yoluna devam etmeli
İş kaç seneye cenazesine gidersin takma kafana
bir süre sonra sıkılır senden
nereye kadar giderse gitsin mutluluğun yaşı yoktur
Sonunda üzülen sen olacaksın
Gayetgüzel olmuş.. devam et
Baba sorunların var galiba
Evet
Bol bol ver kalp krizinden gidebilir her an
Sonuç ne oldu merak ettim
Hâlâ sevgiliyiz
Mutlu iseniz sorun yoktur diye umuyorum
Cinsellik var mı peki
Evet
K bakma ama adam çıtır kız bulmuş mutlu sen sonra ortada kalcan
Neden ortada kalayım
Napcak kuma mı alçak seni
Evli değil
Boşanmış mı nedem evlenmiyorzunuz o zaman
Yaş farkından insanlara nasıl açıklayalım
Onu adamla yatmadan düşünseydin keşke
Pişman değilim
O zaman iyi baya seninki
Evet çok iyi gençlere taş çıkartır
Kaç posta art arda
Sizin işiniz bol bol seks okur başka ne olacak
Ne alaka
Boşanmayacağına göre, sende onunla evlenemezsin bu durumda öyle olur
Evli değil bekar
Dul diyecektin sanırım, istese baban verecek mi seni
Asla vermez o da istemez zaten utanır kızıyla yaşıtız
Eee bı durumda benim dediğime geliyorsun, hiç mi yapmadınız peki
Neyi
Seksi neyi olacak
Sorum bu değildi
Sorun o olmayabilir ama yaptığınız ya da yapacağınız bu sonuçta
Evet yaptık yapıyoruz
Aynısını bende yaptım çünkü biliyorum, zamanla ayrılırsınız çok bağlanma
Neden ayrılırız ki benden aşırı memnun
Zamanla başkalarına da bakmaya başladı, o yüzden biraz daha geçsin sende bırakırsın, kaç sene oldu, aslında mes. yazsan daha iyi olurdu ama sen bilirsin tabii
Yazdım size istek attım
Babamla aramda bile 30 yaşran daha az var
Akil nerde kaldiysa artik
Sugardady
Yoo
Yapacak bir şey yok
Bende Marilyn Monroe yum memnun oldum awk