Ben 23 o 52 yaşında 2 senedir beraberiz ve birbirimize her geçen gün daha çok bağlanıyoruz hep konuşuyoruz buluşuyoruz yaşı sorun etmiyorum artık ama evlenemeyiz kızı benden 1 yaş küçük. Ne olur bu son bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yaş farkı ilişkilerde bazen sorun olabilir ama en önemli olan şey, iki insanın birbirine olan sevgisi, saygısı ve uyumu bence Eğer birbirinize olan sevginiz güçlü ise yaş farkı bir engel olmamalı. Ama, evlilik konusundaki endişelerin de anlaşılır. İleride, bu ilişkinin geleceği hakkında daha net bir karar verebilmek için kendinle ve o kişiyle dürüst olman önemli. Sevgilinin kızıyla yaş farkı, gelecekte bazı zorluklar olur ama eğer ilişkiniz sağlam olursa, bu zorlukları birlikte geçmek mümkün olduğunu düşünüyorum. İlişkinizi sürdürmek istiyorsanız, her iki tarafın da fedakarlık yapması ve birbirine destek olması gerekecek.
Bence, ilişkinizin geleceği hakkında endişe duymak yerine şu anki durumunuzu değerlendirmeli ve birlikte mutlu olup olmayacağına bakmalısınız. Eğer birlikte mutlu olursanız, ilişkinizi sürdürmek için elinizden geleni yapın. Ama unutmayın, her ilişkinin kendine özgü ilerleme şekilleri vardır ve en önemli olan şey, sizin mutlu olmanız. Gelecekte ne olacağını kimse bilemez, ama sevgi ve saygı olduğu sürece her şeyin üstesinden gelmek mümkün. Biraz Duygu biraz da mantığı kullanın.
22 Yorumla
Soran1 yılMantık kalmadı bende tamamen aşk 💕
- 1 yıl
Anladım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılBen daha 1 sene önce senin yaşadığın bir durumu yaşadım. Tabii ben adamın yaşını 36 sanıyordum, ben 21'dim o zamanlar. Adam Alman'dı. İnternetten tanışmıştık. Benimle kimsenin ilgilenmediği kadar ilgileniyordu. Beraber gelecek hayalleri kuruyorduk. Evde çok huzursuzdum. Babam tarafından çocukluktan bile şiddet gördüm, annemin öfke problemleri vardı. Babam büyük bir kavganın ardından evden gitti. Annem maddi problemlerden dolayı depresyona girip sinir hastası oldu. Evde bir gün huzurlu günümüz yoktu, her gün kavga gürültü çıkıyordu. Benim de hayatımda yakın olduğum bir tek o adam vardı, benden kilometrelerce uzakta olmasına rağmen. Artık kilometreleri geride bırakmak istedim. Huzurlu bir ailem olsun istedim, beni seven değer veren biri olsun istedim. Adamın adından yaşadığı şehirden ve birkaç fotoğrafından başka bir bilgi elimde yoktu. Onun yanına Almanya'ya gittim. Fakat benim kimsesizliğimi kullanıp bana kötü şeyler yaşattı. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet uyguladı, istemediğim zamanlarda bile benimle ilişkiye girdi. Polis yardım etti hatta daha açıldı ama ben onu o kadar seviyordum ki kıyamadım ve şikayetçi olmadım. O da beni özlediğini her şeye rağmen beni istediğini söyledi. Ben de ondan korksam da onu sevdiğim için ve gidecek bir yerim yok diye kabul ettim. Sonra öğrendim ki yaşını da yalan söylemiş hem de 10 yaş birden. Asıl yaşı 46'ymış. Bunu da sorun etmedim ama beni dövmekten ve diğer şeylerden asla vazgeçmediği için en sonunda ayrılmak en mantıklı olanı dedim ve ayrıldım. Bazen birini sevdiğinde gözlerin kör olabiliyor, özellikle de o kişi seni mutlu ettiği ve iyi hissettirdiği zamanlar. Ama asla çok güvenip ona tamamen bağlanma. Kızı yaşındaki hatta ergenliği bile tam bitmemiş birine sevgili gözüyle bakan 52 yaşındaki bir insan zaten düşündüğün kadar iyi niyetli değildir. Umarım hakkında hayırlısı olur.
510 Yorumla
Soran1 yılÇok üzüldüm senin adına :(
Cevap sahibi1 yılBu arada yazmayı unuttum, adamın işi bile başka türlü bir şey çıkmıştı. Belki beni de o pis işlerine bulaştıracaktı. İnsanlara hayatta asla güven olmuyor.
- 1 yıl
Senin adina gercekten uzuldum kardeşim ama sende 21 yaşında nasıl sanaldan birine güvenip taa Almanya ya gittin
- 1 yıl
Pardon züra hanım nedmeek sen kendine üzül derken nedemek istediniz siz beni nerden tanıyorsunuz kin
Soran1 yıl@zürazhr ben bu adamı şirketten tanıdım CEO şirketin ve adı bilindik bir insan Google da aratınca kim olduğu çıkıyor. Ben isim veremem burada ama 2 senedir tanıyorum
Cevap sahibi1 yılBelki o şekilde tehlikeli olmayabilir ama bu asla kötü şeyler yapmayacağı anlamına gelmez. Birçok bilindik insandan neler duyuyoruz sonrasında. Belki gerçekten zararsız biridir bunu bilemeyiz ama sen yine de temkinli ol.
Soran1 yıl2 sene beraberdik tatile gittik gece kaldık beni kendisinden önce düşünür bana laf gelmesinden vs. Çekinir savunur korur yani defalarca kez ölçtüm bunu yapsa yapardı ama bu yapmayacağı anlamına sa gelmez. Akrabaları ile tanıştım yakın arkadaş çevresi ile de yani
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de öyle yaşlı bir erkek olsam kendimden o kadar küçük her kızı severdim. Düşünsene taptaze dipdiri bir vücut. İsterse dünyanın en çirkini olsun genç sonuçta. Yani 50 yaşında bur erkek olarak çirkin bile olsa genç bir kızı $ikmek kadar güzel bir şey olamaz. Yaşlı olan herkes genç biriyle $iki$mek ister. Bunun aşkla ilgisi yok. 55 yaşında bir kadına 25 yaşında erkek var. Toplum umrunda olmaz sırf onun genç vücuduyla $iki$mek için her şeyi yapar. Küçük kardeşim 34 40 50 yaşından sonra aşk diye bir şey yok. Sadece libido var. Sen aşık olacak kadar gençsin ama o kart moruk artık libido zamanını yaşıyor. Libido romantizm de getirir ama aşk yok. Yani ben burada kendisinden 20 yaş küçük birine hayır diyecek bir insan tanımıyorum. 40 yaşındaki 50 yaşındaki kadınlar da erkekler de ver 20likleriher gece seks uğruna aşığım ölüyorum der.
Zaten o yasa gelmiş bir adam için dünyada genç bir kadınla seks yapmaktan daha önemli ne olabilir? Sen olmasan başkası ona verse gider ona da aşık olur. Kendini com kaptırma. Hemen kendine genç bir çıtır bul. Taptaze bedenini moruklara ver diye mi ailen seni yetiştirdi. Iyyy zavallısın 😂😂93 Yorumla- 1 yıl
Hah ya nekadar haklı ve doğru Bi cevap verdin helal olsun 🤣🤣🤣
Biz okadar dil döktük bu yanlıştan dön diye ama nafile
Gizli Üye(25-29)1 yılSelam, yaş farkınız çok fazla evet. Biraz daha yakın olsaydı daha iyiydi. Baban yaşında diyebilirim ama aşık olmak farklı duygular içeriyor tabii ki. Yaşı büyük diye sevemezsin diyemeyiz. Zamana bırakıp unutmaya çalış, yani ileride sorun yaşamamak için bence kendin için unutmaya çalış. Üzülürsün sonra.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bence aşkın yaşı gerçekten çok umursanmamalı. Eğer mutluysanız ve birbirinize değdiğinizi hissediyorsanız, ne mutlu size! ❤️ Ama tabii ki, gelecekteki planlarınızı netleştirmenizde fayda var. Kızının yaşları yakın olabilir, bu bazen sıkıntı yaratabilir, ama iletişim her şeyi çözer 🌟. İlişkide en önemli şey, ikinizin de ne istediğini açıkça konuşmanız ve geleceğe dair beklentilerinizi paylaşmanız. Sonuçta mutluluk önemli! ✨
43 Yorumla- 1 yıl
Saçmalamışsın
- 1 yıl
kız dedeyle mi çıksın
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
77Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, daha denginiz gibi birini de bulabilirsiniz yani o yaştaki biriyle olmaz bence sağlıklı bir ilişki yani babanız yaşındaki biriyle böyle bir ilişkiyi sonlandırma konuusunda daha kararlı bir duruş sergilemeye çalışmanızı tavsiye ederim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSonunuz seviyorsaniz olur ama işin içinde bir çıkar ilişkisi olursa sıkıntı olur sonu güzel bitmiyor öyle kişilerin söyleyim...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılBöyle bir ilişkinin sonu olmaz...
00 Yorumla İlişkilerde yaş farkı bazen dikkat edilmesi gereken bir konu olabilir, ama esas olan her iki tarafın da birbirine duyduğu sevgi, saygı ve anlayıştır. Bu yaş farkı, birlikte geçirdiğiniz zamanı ve birbirinizden aldığınız yaşam derslerini etkilemiş olsa da, nihayetinde ilişkilerde önemli olan ortak değerler, uyum ve iletişimdir.
Eğer sevgilinizle güçlü bir bağ kuruyorsanız ve bu bağ zamanla derinleşiyorsa, ilişkinin sonunun ne olacağı, yalnızca bu bağın ne kadar sağlam ve sağlıklı olduğuna bağlıdır. Zamanla birbirinizin ihtiyaçlarını, beklentilerini ve hayat görüşlerini anlamaya devam etmeniz ilişkinizi daha güçlü kılacaktır. Tabii, yaş farkı nedeniyle bazen farklı bakış açıları veya yaşam hedefleri de ortaya çıkabilir, bunları açıkça konuşarak, çözüm odaklı yaklaşarak sağlıklı bir ilişki sürdürebilirsiniz.
Sonuçta, ilişkinin geleceği iki kişinin bu ilişkiye nasıl yatırım yapıp, nasıl bir ortak yaşam kurduklarına bağlıdır. Önemli olan, her iki tarafın da mutlu ve tatmin olduğu bir iletişim içinde olmanız. Eğer sorunlar ya da belirsizlikler varsa, bunları dürüstçe ve açıkça konuşmak, ilerlemenin anahtarıdır.10 Yorumla
1 yıliki tarafın da düşünce şeklini midemin kaldırmadığı denklemin taraflarından biri. zerre saygım yok böylelerine, bunu kimse bana ''baba figürü eksikliği'', ''korunma ihtiyacı'' gibi nazarımda b. k püsür olarak kabul edilen şeylerle açıklayamaz konu bu ve benzer versiyonları olduğunda.
hele hele de bu hatun kişinin yaşı 15-30 arasında ise, aptal derim ben kendisine kusura bakmasın. midesiz ve aptal.
adam ayrı küfürlerin muhatabı nazarımda, daha kallavilerinin.
evladım olsa yaş baş dinlemem kafasını duvara sürterim, bana aşkla sevda ile gelmesin. aptalın tekidir50 Yorumla
1 yılBu tamamen bir karaktersizlik aşk falan değil, Sugar daddy tarzı olmuş seninkisi. Aradaki yaş dağlar kadar fark yaratıyor ki sen onun kızı yaşındasın o da baban yaşında. Akıl işi değil, ne desem bilemiyorum çok mantıksız geliyor. İkinizde de bir çıkar arıyorum şu an. Adam en fazla 5 10 yıl yaşayacak, Fantezin mi var onu da bilmiyorum. şu an yazılacak o kadar çok şey var ki tarif edemem. Aranızda ne yaşandı da aşık oldun çökmüş bir adama? büyü mü yaptı ne yaptı, o yaştaki adama dul kadınlar bile varmazken senin ona aşık olman çok çelişki yaratıyor. Bir hocaya gitmeni tavsiye ederim, bu konuyu ailene kesinlikle bildirmelisin başka çaren yok.
319 Yorumla
Soran1 yılAileme neden bildireyim? Olgun bir erkekten hoşlanamaz mıyım? Adam beni bulutlarda yaşatıyor 2 senedir
- 1 yıl
Adam seni Para için kullanıyor sen aşk zannedip kendini avutuyorsun canım benim kendine güldürme karakterinden utan.
Soran1 yılKarakterimi bilmiyorsun beni tanımadan etmeden yargılaman senin karaktersizliğin asıl. Ne yaşadığımı ne olduğunu bilmeden klavyede yazmak iyi devam et
- 1 yıl
Ben Allah'a şükür para için kimseye kölelik yapmak istemem New York danbury civarında oturuyorum babamın şirketi var 7 dil biliyorum paran yoksa gururundan olma gel buraya hayatını yaşatayım sana para için 30 yaş büyük birisiyle olmana gerek yok bu arada sen kendin söyledin yorumlarda parası var diye ben o yüzden o yorumu yaptım
Soran1 yılÖncelikle bende bir şirkette dolar kuru ile çalışıyorum çok şükür param var. Ama bana bu adamın verdiği ilgi ve alakayı bulamadım kimsede ve bana iyi hissettiriyor. Evet maddi gücünün olması beni etkiliyor
Soran1 yılGüçlü erkekleri severim
- 1 yıl
o ilgiyi ben sana misliyle veririm kendine yazık etme dostum bırak peşini
- 1 yıl
Bu arada dolar ile çalışmak bir ayrıcalık değil, mecbur gibi birşeysin bu zamanda.
Soran1 yılHahahahh hemen geliyorum o kadar ilgi açıyım ki burada tanımadığım bir adamdan ki başta beni karaktersiz diye hakaretler de bulunan birinden ilgi şevkat için yanına gideceğim. Oldu canım sen iyilik meleği falansın heralde ne kadar iyi insanlar varmış ya :)
Soran1 yılHa herkes çalışıyor zaten dolar ile bir şirkette bu devirde millet asgari ücrete zor iş buluyor
- 1 yıl
Ben ironi yapıyorum tatlım, ona gitmektense buraya gel diye. Yoksa işim olmaz
- 1 yıl
Ahahah asgari ücret bile kişi başı gelire düşen dolar ile hesaplıyorlar bilmediğiniz çok şey var
Soran1 yılİşte insanlar bu devirde o maaşı bile bulamıyor. Sen bence gözünü aç
- 1 yıl
Sen gözünü açtın zengin kocaya gittin tabi neyse ben 2 haftaya İstanbul'a geçeceğim almam gereken çok malzeme var birde ayıptır söylemesi ülkemi özledim denk gelirsek görüşelim
Soran1 yılSen beni hâlâ saf sanıyorsun bence :) senin gibi a****mcıları çooookk gördük yürü hadi
- 1 yıl
Aksine şeytan olduğunu düşünüyorum. bu arada gerçekten yalvarsan bile seninle yan yana bile gelmem, para avcıları ile işim olmuyor. Utan kendinden, yaşlı birisinin değdiği ten ile işim olmaz. 😂😂😂😂
- 1 yıl
Sen dedene bir kere ver ölür gider paralarına konarsın 🙂
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe dediği çok açık bırak bulutlarda kalsın bu kız ne istediği çok belli ilgide değil bunun istediği
Soran1 yıl@lifespark neymiş
1 yılNasıl bir psikoloji yalnız lik içindesiniz bilemem bazen birbirimizj bulduk dediğiniz kisi sadece sizi oyalıyor olabilir, birisi eğer yaş farkı varsa bu kadar ya zengindir ya da cidden çok safsindir zaten yaşı büyük olan memnun ona dert yok seni bulmuş çünkü , sana bir sorum olacak mesela bu adam sana aşkım diyor demi veya seni kız akadasi olarak görüyor , şöyle düşün adam 30 yaşında misal sende yeni doğmuşsun minnacık elleri olan bebek daha herşeyden habersiz bu adam diyo ki sen benim sin sen benim olacak sin diyo karım yapcam diyo bu adam o yeni doğmuş bebege gerisini sen düşün
34 Yorumla- 1 yıl
Dimi haksız mıyım?
- 1 yıl
Aynen öyle
İkilemde olduğunu düşünüyorum, kızı 22 sen 23, bahsettigin Beyefendi ise 52 yaşında. Birinin yaşı sorun olmamalı bence fakat, ilişki ilerledikçe onun sana, senin ona ayak uyduramadığın durumlar olacak. Bu gibi durumlarda birbirinizin açığını kapatabilirsiniz. Hem ayrıca asıl soru "sen mutlu ediyor mu, sana huzur veriyor mu, dert ortağın yol arkadaşın olup bir köşeye çöktüğün zaman elinden tutuyor mu? İnsanları tanımadan ve onlarla vakit geçirmeden, yargı verme. İncele, dikkat et. Bazen kalp yanılır fakat akıl asla.
20 Yorumla
1 yılZihinsel engelli falan mısın abicim. 50 küsür erkekleri 40 yaş evlenip boşanmış kadınlar dahi istemiyor büyük diye. En güzel yıllarını böyle apt. alca şeylere neden harcıyorsun?
65 Yorumla- 1 yıl
Senin amacın paraymış aşağıda yazmıssın zaten. Alan memnun satan memnun. Takıl bakalım. Günü gelince para karşılığı en güzel yıllarını yitirdiğin gelirse aklına o zaman gelir aklın başına
Soran1 yılValla en güzel yıllarımı o bana yaşatıyor ne istersem alır götürür yapar eder prensesi gibi bakıyor bana asla üzmüyor yaşıtım bir erkek onun bana verdiklerini verebilir mi? Onun kadar ölçülü dingin olabilir mi hayır
- 1 yıl
Diyorum ki yaşın 30lara da gelecek. O yaştan sonra napacaksin? Adamı yoğun bakım köşelerinde mi bekleyeceksin yoksa artık ciddi ilişki arıyorum deyip 30larda sevgili/koca mi arayacaksin?
- 1 yıl
Peki bende bi soru soraym bayan 30 erkek 44 nasıl? Yas farkı
- 1 yıl
Bence fazla. 5 yıla kalmaz cinsel problemler ortaya çıktığında aldatmam diyorsan huzursuz olmam diyorsan sorun yok. Sorudaki kadar saçma değil
Ya kızım adamın 7 yıl ömrü kalmış sen 30 yasında o 60 yasında olacak eğer gelecek düşünüyorsan kafayı mı yedin lan gençliğini neden seni kullanan yaslı bi adama veriyorsun kendine gel
41 Yorumla
1 yılyani
ya anı yaşayacaksın
ya ayrılacaksın seçim senin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKızı senden bir yaş küçük kızını mı sorun ettin sen? Adamın yaşını sorun etmedin? Erkek mi kalmadı daha çok gençsin neden böyle bir şey yapıyorsun. Peki neden evlenemezsin adam evlimi ve bu siteden birimi? 3 çocuklu birimi bu kişi yoksa? İsminin baş harfi M mı? Nereden tanıştınız? Benimde hayatımda biri var ama yaşlarımız normal. Benim konuştuğum kişide buradan bir 52 yaşında adanalıyız.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAlttaki yorumları okudum çok seviyorsun sanırım belli. Sen bilirsin bence bu durumdan mutluysan devam et sonunu düşünme.
Evli biri mi ve bu siteden birimi isiminin baş harfi M mi? Benim konuştuğum kişide senin anlattığın gibi biri öyle herkesle sevgili olmaz. Biz 14 yıldır birlikteyiz onunla. Cevap verir misin?
Bence sen ona değil, onun sana verdiği şeylere bağlanıyorsun. Kötü bir aile yaşantın var muhtemelen de. Çünkü hepsi birbiriyle bağlantılı.
310 Yorumla- 1 yıl
Hadi kiz bu yuzden adamda biseyler buluyor diyelim de eger cinsellikte yoksa ortada adam kiz da ne buluyor
- 1 yıl
Tuhaf ya
Soran1 yılBabam baskıcı anlayışsız ve maddi durumu kötü biri. Bana kan kusturıyor belki ben baba figürü arıyorum? Ve babamın tersi bir adam arıyorum hep. Bana karışmayan rahat anlayışlı kibar ve güçlü
Soran1 yılAma ben olgun seviyorum
Soran1 yılSevgiliyiz 2 sene oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yıl20 yıla bağlantı kopar merak etme😀 kopmasa bile işin rengi çok farklı olacak mantıklı ve sağlıklık bir ilişki içinde olmadığın gerçeğiyle kısa sürede yüzleşmelisin!
11 Yorumla
Soran1 yılNe olacak sonu ben başka birini bulup evlenip gideceğim kesin
1 yılcanım bak bende aynısını yaşadım 10 yılım gitti elimde sıfır hwrsey yol yakınken vazgec yıllar sonra çok pişman olursun o heves bitiyo boşuna kürek çekmisim diyosun adam evliyken bide hep uzakdur faysa gelmez çok üzülürsün benim saçıma aklar düştü çok pişmanım şu an
21 Yorumla- 1 yıl
10 yıl mi? Üzücü Bi durum :(
1 yılÇok üzgünüm ama bu aşk değil. Hayatını mahvettiğinin farkında değilsin. O adamın bide senden küçük kızı varsa pes artık. Daha genç biri yokmu baban yaşında adam o
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAdam daha önce hiç evlenmemismi? Çoluk çocuğu yok mu? Flört.. heyecan olur. Ama evlilik dersen sorun olur. 10 sene sonra sen 33 yaşında iken o 62 yaşında olacak. Enerjiniz şimdi uysada ilerleyen yıllarda uymayacak.
02 Yorumla- 1 yıl
Kız 30 erkek 44 nasıl yas farkı?
- 1 yıl
Olur. Sorun olmaz.
1 yılOh ne güzel adam 52 sene boyunca tüm hevesini almış şimdi sana sarmış Aşkın yaşı yoktur derler ama seninkisi biraz fazla canım en iyisi vazgeç senin basın yanar hep kullanılan bir oyuncak olucaksin düzgün biri olsaydı kızı yaşında biriyle çıkmazdı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılgüzel bir durum önemli olan yaşı değil verdiği duygu ve zevktir. iyi hissettiriyorsa onun kızı bunun bilmemnesi diye düşünmeyip, mutluluğuna bakacaksın gittiği yere kadar.
12 Yorumla- 1 yıl
Yaşı çok önemli. Yaşın 43 görünüyor eğer doğruysa. Sen bayağı moruk olmuşsun. Gözün hala genç kızlarda. Yaş önemli önemli. O zaman 60 yaşında kadınlara baksanıza. Neden gençlere bakıyorsunuz. Kendinizden büyüklere bakın. Madem yaş önemli değil. Tabiki önemli. Genç kızların kendi taze diri bedenlerini sizin gibi spklardan koruması lazım. Davul bile dengi dengine. Sen yaşlısın. Senin dengin en az 40 yaş. Pedofili spk.
Sana büyü yapmıştır kesin. Gencecik çıtır yaşlı dedeye aşık olamaz. Başka bir açıklaması yok İyi bir hoca bul kendinde
13 Yorumla
Soran1 yılO ateist büyüyle işi olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Zengin mi yoksa babasız mı büyüdün. Bu kadar bağlanmanın başka açıklaması yok
22 Yorumla
Soran1 yılBabam dengesiz arıza ve sinirli biri bu adam sakin güçlü ve bana prenses gibi davranıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılAdamın kızıyla aynı yaşta gülesim geldi, kız kendi yaşıtına anne diyecek A:SD
10 Yorumla Baba figürü arıyorsun da sevgili olmak neyin kafası? Gerçekten saçma bir şekilde ilerliyorsun gidişat iyi şimdilik sonrası muamma. İstediğinle yaptığın tezat bir durum.
00 YorumlaZararın neresinden dönersen kârdır
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. adamın keyfi yerinde tabi mkkkk bulmuş çıtırı antropoz öncesi vuruyor dibine dibine şimdilik bak keyfine elbet ayrılırsnz yani ekonomik olarak seni mutlu ediyorsa devam et en azından para derdin olmaz
00 Yorumla
1 yılBağlanma sende bırak. Adam iyice yaşlanınca sen halen daha genç olucaksın. Bana pek aşk gibi gelmiyor. Ölünce malına çökmek için yapıyorlar genelde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
1 yılBu durumda arkadaşım var çok güzel zeki espri dersen tavan evlendi babası yaşında adamla. Adam da çok meşhur isim vermeyeyim şimdi bebeği oldu. Çok mutlu. İstese herkesi parmağında oynatırdı.
15 Yorumla- 1 yıl
Kız kaç yaşında
Erkek kaç yaşında - 1 yıl
@Çapkınkurtt 30 yaş farkları var.
- 1 yıl
Şimdi adam 50 kız 20 sorun olmaz seste ama adam 70 kız 40 olunca
Ya mastürbasyon dildoyla yetişecek ya aldatacak - 1 yıl
@Çapkınkurtt işgilrnmiyorum perde arkasıyla sen de ilgilenme.
- 1 yıl
Tamam 🙊🙉🙈
Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Sonunu düşünmüyorsan ve mutluysan gittiği yere kadar gideceksin. Nerde trak orada bırak misali.
011 Yorumla
Soran1 yılÖyle evet çok mutlu ediyor beni her istediğimi yapıyor istediğim yere götürüyor hediyeler alıyor bana prenses gibi bakıyor. Ama sonu olacak ve üzücü
Soran1 yılEvet haklısın ama dışarıda insanlar çok garip bakıyorlar el ele tutuşunca vs.
Soran1 yılKendi hayatımı çünkü 20 yaşında üniversitede okuyan bir çocuk onun bana yaşattığı hayatı yaşayamaz
Soran1 yılYaşatamaz.
Soran1 yılHaklısın teşekkür ediyorum
- 1 yıl
İşte burada dikkatli ol bu kaynak tükendiğinde onla olmaya devam etmek istermisin
Soran1 yıl@Game_Of_Sakarya54 ederim sevdim çünkü
Daha fazla bağlama kendini uzaklaşmaya calış sonu kötü biter
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılO adam kendi kızının yaşında birine baktığına göre kendi kızına nasıl bakıyordur hayal bile edemiyorum 🤢🤢
11 Yorumla- 1 yıl
Senin de tedavi alman lazım başka yol yok
Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Soruyu okuyunca gülesim geldi çünkü babamdan daha büyük adam ve seninle aynı yaştayız 😅😅😅
16 Yorumla
Soran1 yılHahahahahaha
Soran1 yılVurulmamış baktım :)
- 1 yıl
Soran1 yıl@KerpetenRamiz okudum
- 1 yıl
Iyi bakalım.
BAk ilk ben sana dedim bu durum yanlış diye sonra herkes bu durumun yanlış olduğunu sana söyledi yani haklı. olan burada benim biziz yani
Biz bisey biliyoruz ki söylüyoruz.
Ne saçmalıktır bu ya. İnsan babası yaşında ya da çocuğu yaşında birine nasıl o gözle bakabilir. Aklım almıyor.
12 Yorumla
1 yılBuraya sormak yerine bi psikoloğa gitmeni öneririm umarım en doğru kararı verirsin
13 Yorumla
Soran1 yılBabam cahil sinirli ve para hesabı yapan cahil bir adam hep gergin kısıtlayıcı bizi hep ezer. Bende dışarıda belki baba figürü arıyorum bilmiyorum hayatıma giren adam sakin güçlü zengin anlayışlı beni kısıtlamayan biri olsun istiyorum
- 1 yıl
İlişkiler hep bir alışveriş içerir. Sen o insana en güzel duygularını ve yıllarını veriyorsun ama kaç sene var önünüzde değer mi sence?
Bak sorunlar var sen de kabul ediyorsun kendin için önce bir psikoloğa git sonra ilişki üzerine daha makul kararlar vereceksin eminim - 1 yıl
Kaç yaşında istersin
1 yılallah aşkına nolur erkek bulamiyormusun kendinden 30 yas büyügünümü buldun bula bula dedem yasinda resmen
17 Yorumla- 1 yıl
İlişkiye giriyorlarmis yorumlara yazmış
Yaşlı adam zaten bunun gözünü boyuyor hediyeler yemekler kiyafetler falan
Sonra da seks yani kızı kullanacak kızla evlenem falan yok adamın derdi kizi kullanmak.
Bu sa*lak kızda işte inanıyor.
Mk adam gözünü boyuyor
Güzel bide zi*kiyor tamam işte - 1 yıl
@KerpetenRamiz he altını okumamisim jsjs ama dogru bisey degil
- 1 yıl
adamin kızıda varmış hele oha
- 1 yıl
Böyle bir şey zaten doğrulugun yanında geçemez AP ayrı Yanlış yani dufjf
- 1 yıl
Aynen 1 Yaş büyükmüş.
- 1 yıl
ne diyeyim vallah insanlar bazen gercek manada mal ola biliyor
- 1 yıl
Sorma yaa uzulecek sonunda ama iş işten geçmiş olacak
1 yılDetayı okumadım bile o kadar çöp bir soru ki. Git kəndini perdeye dola. 30 yaş nə.
22 Yorumla- 1 yıl
Bilemedin.
Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Birakacaksin ne olacağı yok 30 yaş bu birkaç seneye bastonla gezer adam yaninda
20 YorumlaBenimde bir sevgilim olmuştu bende 12 yaş buyuktu hocalarıma aynı yastaydi ve bende sorun etmiyordum yaşı ama bana davranışları sürekli cinsellikle ilgili olduğu için soğudum sana öyle davrajiyos abirak gitsin ama iyi davranıyorsa olur bnece
238 Yorumla- 1 yıl
İlişkiye giriyorlarmis yorumlara yazmış
Yaşlı adam zaten bunun gözünü boyuyor hediyeler yemekler kiyafetler falan
Sonra da seks yani kızı kullanacak kızla evlenem falan yok adamın derdi kizi kullanmak.
Bu sa*lak kızda işte inanıyor.
Mk adam gözünü boyuyor
Güzel bide zi*kiyor tamam işte - 1 yıl
Öyle zaten de kız bunun farkında değil aldıkları ve para gözünü boyamış hiç biseyin farkında değil
Hamile kalınca adam bunu orta da bırakınca herseyin farkında olacak.
Kendi bilir.
Siz kaç yasindaydiniz
Soran1 yıl@KerpetenRamiz neden hamile kalayım ve neden ortada bıraksın? Bu adam öyle her ota konan bir a****mcı değil sakin dingin bir hayatı var birbirimizden hoşlandık 2 senedir devam ediyor ne var bunda
Soran1 yılNe gibi şeyler
Soran1 yılYaşıyoruz
- 1 yıl
Soran1 yılOrtada yanlış bir şey yok karşılıklı olarak birbirimizden memnunuz ve iyi gidiyor
- 1 yıl
@yakutd Boş ver bu bizi anlmayacak.
5-6 ay sonra da buraya gelip başka bir soru soracak işte sevgilimden ayrıldım hamileyim beni ortada bıraktı Ne yapabilirim ona nasıl zarar verebilirim Nereye başvurabilirim vesaire diye farklı farklı sorular soracak
Bu hiç Bi zaman şaşmaz.
Heyse kardeşim sende bunu Açı Açı Açı yasayarak öğrenirsin - 1 yıl
Ney kötü oluyordur
- 1 yıl
İlerde kullanılıp yanliz kalınca kötü olacağına şimdi kötü olsun
Soran1 yılEvet alınıyor atıyor musun
Soran1 yılAtma sakın kaliç yaşındasın
- 1 yıl
Yakutd gizim ben seni uyanmadım mi dün gece hani söz vermiştin kimseye fotoğraf atmayacaktin😡😡😡😡
- 1 yıl
Engelle çabuk 😡😡😡
Soran1 yıl?
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılolmayacak dua gibi yapacak bir şey yok ama ilerisinde daha çok sorun çıkar 60 lardan sonra zaten o bir çok şeyden emekli olacak
00 Yorumla
1 yılArkadaşlar boşuna tepki koymuş sen ihtiyarı değil parayı seviyosun gerçi kirkoyla kaldırsın adamın şeyini ama olsun
00 YorumlaSana gönülden diyorum ki çok mutsuz olursun bana inan:)
04 Yorumla
Soran1 yıl2 senedir çok mutluyum
Soran1 yılÇocuk kim
1 yılBu gercek mi vay be bence evlenme ümidin yoksa direk ayrıl evlen demiyorum ama ilişkiye evlilik diye bakan erkekler daha cok ilgili oluyor
00 YorumlaBabanın veremedigini onda arıyor olabilirsin. Adam baya kismetli anlaşılan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Aramızda 10 yaş vardı diye ben sorun ettim Sen burada gelmiş diyorsun ki 30 yaş şaka mısın sen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yuh. Yok muydu bacım 75 yaşında biri? O sana olgun gelmemiştir. Çocuk gibidir o şimdi. 😄😄
Hey gidi para...10 YorumlaO kadar yaş farkı olan biriyle ne kadar bağlanıyorum desen de bağlar çabuk kopar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
1 yılBak senin gidişatın gidişat değil sonun biter ziyagil gibi olur
12 Yorumla- 1 yıl
@zürazhr Ben bu sözü yasak elma diye bir dizi var da orada duymuştum yıldız karakterine can veren Eda Ece den duymuştum
1 yılİleride pişman olacaksın. Bence yol yakınken ayrıl.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUmarım o adamın kafasını ezip paramparça ederler senin gözünün önünde 🙂
214 Yorumla
Soran1 yılNe kadar iğrenç ve kötü bir kalbiniz var inşallah aynısı sizin çocuğunuzun başına gelir.
Cevap sahibi1 yılBeddua okumayı kes adamına göre muamele yapıyoruz kızı yaşındaki birine bu şekilde bakıyorsa derim istediğimi sana mı sorucam
Cevap sahibi1 yılKalbim hakkında hiçbir şey bilmiyorsun yorum yapmayacaksın anladın mı beni o konuda
Cevap sahibi1 yılNe iğrenç zihniyetin var ne iğrenç insanlarsınız siz midem bulaniyor sizin gibiler yüzünden
Soran1 yılSen beni onu tanımıyorsun ve burada klavye delikanlılığı yapıyorsun açtırma ağzımı benim kızı yaşındaki kız ile olması onu bağlar seni değil yani sana b***k yemek bile düşmüyor burada :)
Cevap sahibi1 yılSiz sapık iğrenç sübyancı insanlarsınız hani diyorsun ya klavye delikanlısı diye 😂 İstanbul Halkalı ikitellideyim Atatürk mahallesi 4. sokak varsa bir problem bekliyorum hodri meydan
Cevap sahibi1 yılGörücez kim ciddi kim değil, kim klavye delikanlısı kim değil
Soran1 yılSen bir kadın ile nasıl konuşulması gerektiğini bilmeyen cahil bir insansın burada açıkadres versen kaç yazar? Senden mi korkacam ben ayrıca sübyancı demek 5-10 yaşındaki çocuklardan hoşlananlara denir ben 23 yaşındayım
Cevap sahibi1 yılSen de o da sapıksınız ve pis zihniyetli iğrenç insanlarsınız. Bir şey yasal olunca sapık olmayacağını mi sanıyorsun?
Sana niye bir şey yapmaktan bahsetmiyorum ben erkek arkadaşın olacak o sapıktan subyancidan bahsediyorum. Benim hakkımda da yorum yapmayacaksın keseceksin sesini hiçbir şey bilmiyorsun benim hakkımda. Yollayacaksan o sübyancıyı pisliği nerede olduğum belli, dört gözle bekliyorum.
Cevap sahibi1 yılSübyancı sapıklar iğrenç insanlarsınız
Soran1 yılTamam en namuslu sensin
Cevap sahibi1 yılSizin namusunuz benim umrumda değil ben size yapmayın mi diyorum beyinsiz seni. Ben sadece sen ve o moruk erkek arkadaşın gibi kanı bozuk sapık insanlara ağzının payını veriyorum. Bununla varsa bir problemin adres belli yolla o morugu da görelim noluyor
Soran1 yılAğzımızın payını vermek sana mı düştü? Sen kendine bak eminim ki benim gibi kızlara sadece aval aval bakıyorsun dışarıda kahve köşelerinde için eriyerek bakıp durursun avucunu yala sonrada su iç üstüne. Senin ayağına gelip de ne yapalım be biz senin gibi insanları kınayan güya Adamlar ile mi uğraşacağız? Had bildirmek sana mı kaldı. Sen kendine bak
Cevap sahibi1 yılBenim hakkımda hiçbir şey bilmeden yorum yapmayacaksın. Sen bir bebeğe beddua eden mahlukatsın burada kimi toplasak senden temiz kalplidir rahat ol zihniyetin batsın rezil insan
1 yılSon belli değil mi zaten sizin iliski yataktan öte gitmez
00 Yorumla
1 yılBu işin sonu iyi görünmüyor en yakın zamanda vazgeçmen dileğiyle..
00 Yorumlaboş ver keyfine bak. 3 günlük dünya. Her anı en güzel şekilde yaşamak lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bisey olmaz gayet normal kadinlar icin seni mutlu etsin sorun yok😄
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAynı sizin durumundayız 4 yıldır devam ediyoruz yaş farkı 20 ama sorun etmiyoruz.
Sonumuz şimdi nasıl ise sonrada hep böyle olacak.
Zaten yaş sadece rakamsal bir değerdir.09 Yorumla- 1 yıl
Kendinizi kandırıyorsunuz. 10 yıla kalmadan gözü gençlere kayacak.
Cevap sahibi1 yıl@Maviigunlerr Ama o da sizin gibi genç değil ki.
- 1 yıl
Nasıl yani
Cevap sahibi1 yıl@Maviigunlerr Benden 20 yaş küçük i 10 yıl sonra gençlere kaymaz.
- 1 yıl
Nasıl eminsiniz bu kadar?
- 1 yıl
Ben pişman olacağına eminim mesela.
Cevap sahibi1 yıl@Maviigunlerr 4-5 yıldır devam ediyor ama, neden emin olmıyayım
- 1 yıl
Omur boyu böyle devam edecek yani. Neyse mutluluklar dilerim. Umarım yanılırım.
Cevap sahibi1 yılBelki devam etmez ama şu ana kadar bir sorun yok. En az 10 yıl normal devam ederiz sonrası ona kalmış.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
1 yılValla sen bu konuyu soru haline getirip her gece soruyorsun :)
Bende daha sik birlikde yatin:)00 Yorumla
1 yılBunun sonu yok 2 senedir takiliyorsun takılmaya devam edeceksin bunun olmasını isteyen sensin bilerek gitmişsin ve olacaklara razı olmak zorundasın bu saatten sonra
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşka erkek mi kalmadı baba yaşındaki adamamı kaldın
171 Yorumla
Soran1 yılEvet beni anlayıp değer veren seven sadece kendi uçkurunu düşünen erkekler kaldı sokakta ama ben onları istemiyorum beni seven olgun aklı başında değer veren anlayışlı ve kibar yaşıtlarım gibi a******m peşinde koşmayan erkeğe kaldım
Cevap sahibi1 yılHiç belli olmaz onlar sapık her yerde sapık yaşla alakası yok ben çok tanıdım senin gibileri sonu hüsran
Soran1 yılValla benim yanımdaki adamı 2 senedir tanırım kendisi zaten sektörde adı bilinen bir CEO herkes sever sayar bende senin gibileri çok tanıdım kız çevrem de dolu ulaşamadıkları ciğere mundar kediler
Cevap sahibi1 yılHahaha çok komiksin adamın ne yaptığı CEO falanmış beni bağlamaz ben zihniyete bakarım karaktere bakarım benim hakkımda bişey bilmiyorsun boş yapma istersen
- 1 yıl
Sen kendini resmen telkin ediyorsun, başkası kötü bir yorum yapınca hemen mundara bağladın. Kimse onun yasattigi hayatı yaşayamaz dediğine göre sen de maddiyat için onunlasin. Dediğim gibi yaptıklarına kılıf teselli arıyorsun. Mundar derler kız çevrem çok bilmem ne delisi değil vs vs bunlarjn hepsi teselli Allah yardımcın olsun
Cevap sahibi1 yılİşte ben ona gerçekleri hayat tecrübe eden arkadaşlarım hakkında yorum yaptım oda benim hakkımda bir şey bilmeden boş konuştu işte
Cevap sahibi1 yılTabiki haklısın yoksa bizene
Soran1 yılSende benim hakkımda bir şey bilmiyorsun evet CEO olması beni de bağlamaz ama karakteri çok düzgün saygılı ve iyi bir insan
Soran1 yıl@Ebrulm neyse sizinle hiç uğraşamayacağım gerçekten laf sokmakla bile uğraşamam ama dediğim gibi kedi ulaşamadığına mundar derler
Cevap sahibi1 yılTamam tamam dediğin gibi olsun bi gün sonra ağlama gençliğim bu adam için gitti diye
Cevap sahibi1 yılTaktın sende mundar kedileri 😂😂😂
- 1 yıl
Bir sen ulaştın zaten kraliçe dimi :) bi sen buldun kart horozu onunla övünüyorsun :) valla zavallısın sen ovunecek neyi bulmuş yazma artık bana yaa senin gibi ucuz olup kalite naraları atanlardan gına geldi. Asıl mundar olan sensin. Adam seni kullanıyor sonra ayrılacak al işte mundar etti seni sonra sen kendini başkasına kakalayacaksin dimi senin sonun bu zavallı
Cevap sahibi1 yılBence de haklısın 😂😂😂
Cevap sahibi1 yılBencede banada daha yazma daha çok komik duruma düşürme kendini 😂😂
Soran1 yıl@Ebrulm valla ben kart horozumla gayet mutluyum 🙂 ama bence sende problem var biri seni kullanıp mı atmış ne yapmışsa artık başkasına kakalamışsın kendini herkesi öyle sanmam da normal tabi asıl sen yazma benim sorum bu sen gelip ukalaca yazıyorsun acaba senin sonun ne diyecektim sen zaten kendi sonunu yazmışsın ha bu dediklerini de benim iyiliğim için demediğini de gayet iyi biliyorum aptal değilim benzer olay yaşayıp mundar edilmişsin Buda belli neyse sana ergen bebelerle eğlenceler ben olgun ve bana prenses gibi bakan kart horoz senin tabirin sevgilim ile mutluyum 🙂
Soran1 yılBen bu adam ile gençliğimi hayatımı yaşıyorum zaten neden gençliğim gitti diye yanayım ki
- 1 yıl
Sen hakikaten hastasın yani söyleyecek bir şey bulamıyorsun başkasının yazdıklarını evirip çevirip karşıya uzatıyorsun. Ben senin gibi zavallı olmadım hiç bir zaman. Ne kullandım ne de kullanıldim. Ama ağzından mundar kelimesi düşmeyen sensin bu zaten en çok sana yakışırdı :) layıkıyla da yerine getiriyorsun aferin sana. Zaten ovunecek baska bir seyin kalmamis horozum da horozum. Bide oturmuş hala laf yapıyor. Seni alana yazık olacak kart horoz tarafından kullanılıp mundar edilmiş bir de gelin olacak :)) o değil ailene de üzüldüm bilseler onlar daha çok üzülür belki. senin işin yok mu sabah oluyor horozun seni bekler sen git onu memnun et burada bana laf vereceğine :) gereksiz
Cevap sahibi1 yılBence de şu an bu tozpembe hayat yaşıyor ama hayat onu bir gün gerçekleri gösterdiği zaman o zaman bir gün ağlayacak ve aklına biz gelecez haberi yok
Soran1 yıl@Ebrulm yahu asıl hasta olan sensin! Bu kadar laf yapıp başkasının hayatını yargılanacağına kendine bak cin perilerle kafayı sıyırmış 35 yaşlarında koca karının tekisin ha bence sen evde de kaldın kesin kimse bakmadı falan beni hiç ilgilendirmez orası ailem hep arkamda benim gizli saklı yaşamam bir şeyi annem her şeyi bilir destekler veya desteklemez ben karar veririm nasıl yaşayacağıma
Soran1 yıl@Ebrulm valla geçen yaz tekne kiralayıp Yunan adalarında ada ada gezdik bunu sen yapabiliyor musun?
- 1 yıl
Hahahahahahaha ben boşuna demedim zavallı diye kötü yorumlara bu kadar kapalisin ne diye yorum açıyorsun :)))) sen git horozunu memnun et mahalle dilberi hadi hadi canim yoksa seni bırakır bak çok iyi olman lazım yoksa o horozu başkaları kapar :))) yaşım 35 değil ki olsa da önemli değil :))))) mahalle karıları gibi ama sorsan ben iyiyim. Kızım şu ağzını horozuna harca. Ben en basta dedim sana :) ucuz olup kalite naraları atanlardan gına geldi dedim sen zaten yerlere serdin kendini. Mundar parçası seni ikile
- 1 yıl
Ya sen valla zavallısın sen zavalli olmasan gizlilikle paylasmazdin bunu gelmiş neyi soruyor konu ben ve benim hayatım değil sensin canım kendini ve kendi hayatını buraya döken sensin e gelir yorumlar da işine gelmiyorsa yazma vermezsen kaçar horozun bilesin :) dilber seni sen bana harcadığın vakti horozuna harca daha fazla mundar ol banane :) ama millete mundar olmuşsun falan deme önce kendine bak önce kendine batir o çuvaldızı. Horozun olmasa sen yunan adalarini goremeyecektin dimi çakma kraliçe seni :) valla yazık sana kimlerle övünüyor. Ben kazandım ben gittim deseydin farklı olurdu hadi canim herkes sen değil
Soran1 yıl@Ebrulm ben mi ucuzum 😂 adam eğitimli düzgün bir adam anlamadım seni neden bu kadar rahatsız etti? Sana bakmaz diye mi :) ben kötü yoruma asla kapalı değilim aşağıda bir çok kişi yazdı kötü şeyler ama senin üslubun çok kötü sensin Mundar parçası koca karı
Cevap sahibi1 yılOf be tamam yeter artık bir sus ya iyi ki Yunan adalara gitmişsin benim arkadaşıma iki tane villa almıştı oldu mu sonra paşa paşa geri aldı
- 1 yıl
Ya sen kendini bayağı ucurmussun adam demek ki genç seviyor çok böylesi :) bilinmeyen bir şey değil ki zavallı genç çıtır seviyor demek ki seni de kullanıyor iste cinsel olarak sonra nolcak mundar olup kalcan :) yani daha ne bekliyorsun ayrıca sen bana niye bu kadar taktın :) yazar geçerim yorum bu oku sende geç :) obs var kesin horozun uyanmadı mi senin
Soran1 yılPeki
Soran1 yıl@Ebrulm varsın kullansın ilişkiler zaten menfaat üzerine kurulu değil mi? Bana istediğimi alan ve yapan bir adam üstelik iş konusunda da önümü açtı varsın başkası ile sevgili olsun. Henüz üniversite den mezun olmadan Kanada şirketinde dolar ile kim para kazanıyor? Demek bende yetenekliyim ki adam da bana yardım ediyor varsın mundar olayım senin gibi ucuza kapatılmamış olurum hem fena mı :) alan veren memnun 😁 sanane
Soran1 yıl@Ebrulm asıl sen bana taktın böyle güçlü yakışıklı bir adamın sana bakmayacağını bildiğinden kıskanmış da olabilirsin normal ama etrafına iyi bakın milleti yargılayacağına belki sana da çıkar birileri hem sende kısıtlı kapasitede ki beynini daha faydalı şeylere kendine yorar başkasının sevgililerine de karışmazsın senin için diyorum bak daha iyi olur
- 1 yıl
Ehhh yeter bee ne arsız sin sen senin gibilerini metres olarak görüyorlar defol git nerde ne yaparsan yap başkasının parasıyla övünen yaşlı adamı yatağına alan basit bir zavallısın defol dışarıda bile garip bakıyorlar dedin benim yazdıklarım insanların düşünceleri ister kabul et ister etme beni ilgilendirmez defol
Soran1 yıl@Ebrulm sana yeter evet ben arsızım uğraşamaz benimle kimse laf dalaşına da giremezler tamam istediğini düşün ama burada sen benim soruma gelmiş yorum yapıyorsun sen uza hadi defol acaba gerçek hayatta da yüzüme bunları söyleyebilecek mi senin gibileri içten içe iç çeker özenir ama yapamazlar naparsın sizde böylesiniz haydi canım haydi
- 1 yıl
İnandığım Allaha yemin ederim sen hastasın gerçekten sen hastasın hala daha başkasının parasıyla yaptıklarıyla övünüyor sen delirmissin benim içim şişti hep aynı şeyleri söyleyip duruyorsun git başkasına dök içini ayrıca gizlilikten çık bakalım kimsin ona göre konuşalım yoksa yazma bana. Aslında bana yazık ki senin gibi ucuz basit bir kızla bu kadar konuştum sıkıldım senden bir gün o da sıkılacak zavallı olduğu konumu önünü göremeyen basit mundar pislik bir kızsın sen
Cevap sahibi1 yılGerçekten sus ya artık övüp durma yetti artık
Soran1 yıl@Ebrulm keşke yanımda olsaydın o zaman görürdün ne kadar arsızım
Soran1 yıl@Ebrulm ucube
- 1 yıl
Keşke gelsek yüz yüze biliyor musun keşke gelsek yazma paylaşma yorum da yapmayalım ucuz kadin seni valla laf dalaşına sen giremedin beyinsiz sende o beyin ne arar benim yazdıklarımı bana verdin aptal senin tek başarın kart horoz bu kadar yani arsızlık başka bir şey sendeki artık eşek suratına dönmüş ne utanma var ne kızarma defol git artık
Cevap sahibi1 yılYETERRRRRRR BEE SUS ARTIK 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Cevap sahibi1 yıl@Ebrulm sizde artık yazmayın değmez boşverin
Soran1 yılAsıl siz susun be sünepe kezabanlar
Soran1 yıl@Ebrulm asıl sen defol git senin tek bildiğin aptal canım demek heralde işte sen evde kalmış teyzesin adam akıllı ilişki yürütememişsin baksana insani iletişim 0 çok korkunç cidden
Soran1 yıl@Ebrulm koca karı seni
Cevap sahibi1 yılSenin anan kezban haddini bil s. ktir git defol daha yazma diyorum hala yazıyorsun beee kuş beyinlimisin nesin yaa
Soran1 yıl@Ebrulm asıl sen yazıp duruyorsun farkında mısın? Bence sana dokunmuş hayatı boyunca sevilmemiş değer görmemiş birisin sen belli oluyor yazdıklarından başkalarının dediklerini burada gelip tanımadığın bir insana söylüyorsun sen çok fena mundar edilip köşeye atılmış bir zavallısın ve burada başkasına satıyorsun bu lafları hikayeleri. Sana baya dokunmuş ama belli yani bu adam sana bakmaz tabi normal olarak kıskandınız.
Soran1 yılSiz yazmayın kısıtlı kapasite beyinliler sizi
Soran1 yıl@Ebrulm haydiiii defol soruma yazma
Cevap sahibi1 yılO kadar kızla konuştum da senin gibi kuş beyinli görmedim ya yaşlı adamı kıskanacak halimiz yok tamam mı yeter yazma artık yaaa!!!
Soran1 yılSiz yazmayın benim sorum bu susun uzayın hadi
Cevap sahibi1 yılS. ktir git
Soran1 yıl@Ebrulm sen uzatma sana size yallah
Soran1 yılSen s…. Git böcek
Cevap sahibi1 yıl* . na korum seni s. ktir git Kezban susss
Soran1 yılAnca böyle bel altı küfür kullan senin zekan ne ki anca kodumlu küfürler eder senşn zeka seviyene sahip insanlar :) böcek seni sen vasıfsız vasıfsız yazmaya devam et ben seni saymam bile böcek
Cevap sahibi1 yılEmin ol senden akıllıyım senin gibi kuş beyinli değilim senin gibi zengin avcısı yaşlı moruklarla işim yok şimdi git kendini kullandır hadi sus Kezban
Soran1 yılTamam ben en azından zenginlere kullandırayım sen git Amelelerle takıl böcek
Cevap sahibi1 yılKullandır kullandır sana da bu yakışır aramızdaki fark ben kendimi kullandırmıyorum tamam mı kezban
Cevap sahibi1 yılŞimdi sus Kezban yat zıbar
Soran1 yılPeki ablacım en namuslu en iyi sensin anladım :) ne güzel karışma bana
Cevap sahibi1 yılAynı yaştayız ama aynen öyle yat zıbar şimdi
Soran1 yılHadi sen yat zıbar sümük
Cevap sahibi1 yılSus artık sümüklüböceğim
Soran1 yılZıbar sürüngen
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok merak ettim nasıl tanıştınız nasıl sevgili oldunuz. Yani ben cesaret edemem o açıdan çok merak ettim.
14 Yorumla
Soran1 yılBen bir şirkette staj yapıyordum o da CEO su şirketin öyle tanıştık
Cevap sahibi1 yılPeki sana nasıl açıldı yani sevgili olma yoluna nasıl girdiniz
1 yılya çok zengin ya da sen çok canım. Sen yaşının baharında olurken onun kuş ötmeyecek ve senin gözün dışarıda olacak. kendinden en fazla 15 yaş biriyle birlikte olman gerek, o da en fazla
03 Yorumla
Soran1 yılHaklısın zor oluyor bazı şeyler ama ben karakterini sevdim
- 1 yıl
karakterini seviyorsun ama dış görünüşünü değil, bak ablacım sen belli ki bu amcaya hayranlık duyuyorsun ve bunu aşkla karıştırıyorsun, ileride yatakodası muhabbetlerinden kavgalarınız olacak, gezmeye gitmek isteyeceksin ama ben hastayım gelemem diyecek, haklı da
Soran1 yılEvet hayranlık duyuyorum yakışıklı ve zengin spor yapıyor konuşmayı bilen ve düzgün biri ama evet ilerde yatak odası zor
Bir Pskoloğa git kendi duygu durumun ve kararların için daha iyi olur
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayat senin canisi ne istiyorsan onu yap, o ne der bu ne der diyerek yaşama
10 Yorumla- Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Benden 30 yaş büyük sevgilime gittikçe bağlanıyorum, ne olacak sonumuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler