Lutfen yardim edin ne yapabilecegimi bilmiyorum etrafimda bana birazcik deger veren tek bir insan bile yok?

yasadigimiz ve ustesinden geldiğimiz tum insanlar, olaylarin yazabilecek kadar kafam yerindeymis gibi hissetmiyorum ama tum bu yasananlardan sonra bunlar fazla aci cekmemi sagliyor son gunlerde dogru durust konusamiyoruz bile konustugumuz zaman bana bahsettiği sey sadece kendi hayatinin benimle ilgili olmayan kismi, her bir sey soyleyecegim dediginde o seyin benimle alakali olabilmesini ummaktan sıkıldım, komik ama eskiden sadece ikimiz hakkinda konusurduk ki zaten su an az konusuyoeuz ve bunlari ona da soylemeyi denedim ama o her seferinde beni bir sekilde (cogunlukla aglayarak) alt edip hakli cikmayi basarabiliyor ya da bariz hakli oldugum bir konu olursa da eski hatalarım hakkinda konusuyor surekli kendimi defalarca ona anlatmama calismama ragmen dogru durust dinlemiyor bile artik ben onu ne kadar sevdiğimi anlatmaya calisirken ona hep baska bir seylerle ilgileniyor gibi hissediyorum sanki alismis gibi... aslinda bu yuzden birazcik daha az yazmaya calistim bir sure ama anladigim kadariyla bu benden daha cok sogumasina sebep oldu.. ama eger o su an bu yazilari gorurse ne yapabilecegini cok iyi biliyorum, kesinlikle beni kendi olumuyle tehdit edecek.. bundan nefret ediyorum onu kaybetmek istemiyorum o benim her seyim onu kaybedersem gercek anlamla hicbir seyim kalmayacak bu hayatta.. cunku ben onun icin feda ettim eskiden oldugum her seyi..

Lutfen yardim edin ne yapabilecegimi bilmiyorum etrafimda bana birazcik deger veren tek bir insan bile yok?