Çok kötüyüm ya nasıl başa çıkıcam?

Arkadaşlar kız arkadaşımdan ayrıldım dün, kendi isteğimle ayrıldım, çok seviyorum ama sonumuz çok kötü olacaktı, ailesi memur istediği ve ben memur olmadığım için, ayrılmak zorundaydım birde hayatı o kadar zor ki yanında olmak için herşeyi yaptım ve bu durum sonucunda resmen tükendim etrafımdaki insanlar aileme nolmuş bu adama, güler yüzlü enerjik adam gitmiş ruhsuz gülmeyen adam gelmiş diyorlardı, çok çabaladım ama artık kendimi tüketmeye başladım, birde bu tükenmişlik ve belirsizlik ile kız arkadaşıma sürekli söylenmeye başlamıştım artık, o yüzden daha da ona zarar vermeden ayrılmak zorundaydım, ayrıldığım için resmen bittim, biteceğimi de biliyordum ama hayatımda ilk kez bir kıza seni seviyorum dedim, o kadar seviyordum ki kendimden önde tuttum onu, pişman değilim ayrıldığım için memur olmamam onun için çok büyük bir yüktü, zaten hayatı çok zor en büyük zorluğu benden yaşamasın istedim, ağlayasım geliyor, yemek yiyesim yok, hiç bir şey yapasım yok kafamı da meşgul edemiyorum, bu kadar severken ayrılmak yıkıyor beni tahmin ettiğimden daha da acı verici kendimi bu süreç için hazırladığımı düşünmüştüm ama çok kötüyüm ya sadece yazmak istedim içimi dökmek istedim

Çok kötüyüm ya nasıl başa çıkıcam?