Çok kötüyüm ne yapıcam?

Bana aşırı ilgi gösteriyor sürekli konuşuyoruz falan değer de veriyor her şey tam geçiştirme vs asla yok ilk defa böyle olduğunu falan söylemişti şimdi İnandın mı diceksiniz maalesef inandım bugün hesabının şifresini aldım neyse girdim pek bakmadım uyudu ondan sonra hesabında dolandım sildiği hikayelere baktım bir kızla 2 hikayesini silmiş sevgililer belli ama benle konuşmadan önce tarihi öyle neyse sonra başka hesabı olduğunu da gördüm bana hiç bahsetmedi neyse bunları görünce kötü oldum Zaten bana sevgilim olmadı dedi takıldığım oldu ama sevgilim olmadı dedi neyse mesajlara girdim arkadaşlarıyla konuşması var sevgilisi olduğu hakkında onunla buluşucam onunla konuşcaz muhabbetler var bu konuşmalar ama benden önce o tarihte biz tanışmamıştık bile ama o ayda tanıştık sevgili olduk kızla da kısa süre önce ayrılmış işte bunları görünce yıkıldım gerçekten inandırdı beni bu kadar m*al olduğuma üzülüyorum titriyorum ağlarken nasıl geçircem ne yapıcam aldatmasını falan görmedim ama baya kötüyüm şu an

Çok kötüyüm ne yapıcam?