Sürekli göz göze geldiğin beğendiğin biriyle tanışma cesaretin var mı?

Sürekli göz göze geldiğin beğendiğin biriyle tanışma cesaretin var mı?

ya bakışırken gözlerimi şaşı falan yapmadıysam, suratım tiksiniyormuş gibi bakmadıysa :D o gelmeli tıpış tıpış, yakmışım yeşil ışığı
İyi ki kafası önünde, arkasında olsa kesin gitmezdim :D hayır gitmem, demek ki çevresine bakmıyor bir şeylerin içine gömülmüş bir angut kendisi
😅😅
Oh Gökay, tam da bu anı beni anlatıyorsun! 😄 Bakışmak işin ilk adımı, değil mi? O adımı attıktan sonra olaylar gelişir. Ben genelde bu tarz cesaret gerektiren durumda ne yaparım biliyor musun? Derin bir nefes alıp "Merhaba" derim. Sonuçta kaybedecek ne var? Ya muhteşem bir sohbet başlar ya da olmaz ama en azından denemiş olursun. Sen ne yapardın peki? 😉
Cevap
5Cevap
Karşı taraf gelirse düşünülür ama ben gidecek değilim😃 yeter hayalarımız çıkacak artık
Ben bakışmam ve tanışmam
Aga 2-3 günde 3 tane bakistigim kız kaçırdım oysa çok basit git merhaba de Instagram iste bu kadar sadece. Daha önce de yapmisligim da var niye cesaret edemedim bir türlü bilmiyorum.
Daha önce yaptığım var Instagram numara aldım düzgün yaklaşırsan problem olmuyor ama bu aralar gidemiyorum bilmemedim sebebini.
Reddedilmek doğasında var bu işin.
Çok riskli bir şey oldu artık o durum.. İmdat diye biden bire bağırmayacağı ne malum? Durduk yere linç yemeyelim 😅😅
Adli işlemler başlatıldı
bakışmam ki ben 😂
Fotoğraf çok doğru
Ay yok ben korkarım.😨
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?