Erkek arkadaşım mı fazla geniş?

Şimdi şöyle. Ben erkek arkadaşımın tek başına yakın bir kız arkadaşıyla buluşmasına tahammül edemiyorum. Yani bu ona güvenmediğimden değil, kız kankasına güvenmediğimden. Kız pick me bir kız ilgi bağımlısı yani sevmiyorum o kızı. Bugün erkek arkadaşım "sude" ve "enes" ile üçlü buluşacaklardı. Bende gidecektim ama aksilik çıktı gidemedim. Her neyse bu Enesinde
babası mı ne çağırmış onlarla otururken yanlarında 1-2 saat durup kalkmış. Benim sonradan haberim oldu.
Sevgilim ve sudede 1 saat ekstra baş başa oturup kalkmışlar. Buraya kadar okey tamam bir şey demedim. Ama sen gidip neden kızı evine kapının önüne kadar bırakıyorsun? Kızla aynı yerde otursak yine okey vericem ama yol üstü bile değil.
Aynı konu okuldan bir arkadaşım beni eve bıraktığında yaşandı ve o kadar büyük bir kavga ettikki.. şimdi ağzına ettim bugün ama "özür dilerim ama fazla tepki veriyorsun." Gibi şeyler söylüyor. Tepkimle beni suçluyor. Ben yapsam daha beterini yapardı bana. Benim tepkimi suçladığı için kavga büyüdü ve halen daha büyüyor anlamıyor. Fazla mı sıkıyorum diye düşünüyorumda aynı olayın beterini bana yaşattı.
Erkek arkadaşım mı fazla geniş?