Kız arkadaşımın benden habersiz yaptığı şeye karşı nasıl bir tepki ortaya koyabilirim?

Kız arkadaşımı çok seviyorum fakat toksik bi ilişkimiz vardı bi çok iyiydik bi çok kötüydük. Son zamanlarda çok konuşamıyorduk bile ayrılmak üzereydik fakat tamamen kopmamıştık. Canım sıkkındı onunla önceden oynadığımız bir oyun vardı, kafa dağıtmak için o oyunu yükledim ve oynamadan önce kız arkadaşımın profiline bakmak istedim, profiline baktıktan sonra oyun içinde başka erkeklere kaslı, çıplak profilli erkeklere baktığını gördüm ve haberim bile yoktu oyunu yüklediğinden, gece 4 gibiydi aşırı derecede şaşırdım kaldım ve ağlamaya başladım. Nasıl başka erkekleri stalklar veya profillerine bakar diye düşündüm ve bunlar da bayağı çıplak, kaslı, yakışıklı çocuklar. Zaten kızla ayrılmak üzereydik tamamen kopmamıştık ama, ben bu olayı yaşayınca kıza yolu verdim ve tamamen bitirdim. Yanlışım varsa buyrun fikrinizi merak ediyorum.

Kız arkadaşımın benden habersiz yaptığı şeye karşı nasıl bir tepki ortaya koyabilirim?