Ukala egoist birini kendime aşık etmek?

Arkadaşlar bu kişi ukala egoist kendini beğenmiş biri ama nedense ona karşı bir şeyler hissediyorum. Olur muyuz emin değilim. Aynı iş yerinde işimiz bilgisayarlarla, bana bir şeyler anlatırken tek bana da değil herkese üstenci kibirli yaklaştı en başta. Ben ukala tavırlarına ve esprilerine hep gülerek espriyle laf soktum asla altta kalmadım. Sonra bir gün bana işi anlatırken bu kez çok insancıl yaklaştı ve özenle anlattı bir de moral verdi. İşte o gün çok etkilendim. Bence o da o gün benden etkilendi. O günden sonra ikimizde sessizleştik. Ben hoşlanmamak için kendimi çektim. Ama dün ben pc başında işimi yaparken bana bakışını yakaladım. Göz göze geldik. Gözlerini kaçırdı hemen. Diğer kişilere yardıma gitti. Geziyor böyle arada acaba denk mi geldi bakışı anlamadım ama yanımda arkamda kimse yok benim yerim belli yani. Birkaç kere de arkadaşıma sarılırken baktığını gördüm, iş yerine girince falan. Yani işin özü bu adamı ben kendime nasıl aşık edebilirim ki? Mümkün mü ne dersiniz kdjdcjcj Ne zorsun ahir zaman ne sevdiği belli ne sevmediği

Ukala egoist birini kendime aşık etmek?