Egoist narsist birini kendinize aşık etme yolu var mıdır?

Çok basit öncelikle birkaç hareketinle sana saygı duymasını sağlarsın. Ondan sonra kendi egon altında ezer mesafe koymaya başlarsın oda sana tıpış tıpış gelir tabi egoist insanlar genelde maddi fiziki ve güzellik olarak belirli bir seviyenin üstündedir. Sen bunun altındaysan birşey yapman çok zor 😉
Saygı duymasinı nasil saglıyoruz peki
O benim! :D:DD
Hahaha, abartıyorlar beni ya.
Kendini seven, önce kendisinin geldiğini bilen birisiyim.
Kimseyi kendimden çok sevemem, bu saçmalık olur. Herkes gidicidir, ama ben kendimle kalırım hep.
ben egoistlerin aslında aşağılık kompleksinde olduğunu düşünüyorum bu yüzden normal bir insan gibi davrandığında ya da kaale almadığına diğerlerine hitaben daha çok dikkatini çekersin
Ona çok değer verdim kıymet verdim, bana pislik muamelesi yaptı, şu an yüzüme bakmıyor. Ben de peşinden koşmayı bıraktım. Bana aşık olmasını çok isterdim
Bende de aynı durum ama ne yapacağımı bilemiyorum...
Erkekler tek kur. Pilini tak kurma kolunu kur sonra bırak yürüsün. O yüzden bana nasıl biri olduğunu yaz. 1 hafta da sana aşık edeyim. Daha önce çok yaptım ;)
Tamam. Kendisi egoist, narsit. Bencil ve aşağılık kompleksi var. Dış görünüşe keainlikle önem veriyor. Çok dürüst oldugunu ima ediyor ama kendini bambaşka göstermek için sürekli yalan söylüyor. Ayrıca kızlarla flört etmeyi de seviyor
Ama sen hislerini yazıyorsun. Net olarak onu yaz. Tarafsız bak
Tamam onu yazdım işte. Çok yalnız hiç arkadaşı yok. Ona göre herkes kötü, sinsi. Beni çok kıskanırdı. Sürekli kaybedecekmiş gibi. Kiminle yakınlaşsam onu kötülerdi. Sürekli kendini övüyor ama aslında özgüveni sıfır. Kendini dışarıya bambaşka biri olarak gösteriyor.
O zmaan çözüm; muhtaç kız modu. Sessiz sakin ondan başka kimsesiz yokmuş gibi bağımlı. Masum bakışlı. Hele onun yanındayken başını kaldırıp hickimseye bakmak yok. Kıza bile bakmak yok. Salak bilmez de kaşı gözü oynuyor der.
Şu an aramız bayağıdır bozuk ama, konuşmuyoruz. Ayrıca benim karakterime aykırı öyle davranmak
ohooo aşk demek ne yazık ki taktik demek. sana uymayanlari yapmamaya direnirsen evliligi bile yurutemezsin. annene bak. baban için nelerden taviz veriyor.
Ben onun aylarca peşinden koştum, yaptığı hataları örttüm. Onu sürekli övdüm. O zamanlar benden iyisi yoktu. Bana çok yakındı zaten herkes bizi sevgili sanıyordu. Sonra ben zor bir olay yaşadım hiç umursamadı. Gerçekler o zaman ortaya çıktı zaten. Bu zor günleri ben kendi başıma atlattım. O hiç yanımda yoktu. Şimdi bunların farkında değil. En yfak bir şeye bozulsnişte niye çağırmadın, niye söylemedin arayıp hesap sormasıjı biliyor
Lütfen seninle mesajdan konuşlaım mı kaderin benim gibi aynısı resmen
Ya bana da
Merhabalar bu tarif edilen kişinin bir başka versiyonu karakterde birini seviyorum. Aradaki fark beni kıskandığından tam emin değilim. Bana diğerlerinden daha uysal davranıyor kırılgan olduğumu biliyor beni eleştirmedi çok sadece "akilli ol. Kimseyi düşünme ders çalış" falan demişti. Ondan hoşlandığımı anlamış yani biliyor ama arkadaşıyla sevgili olamazmis. Ben ne yapmalıyım lütfen yardim edin herkese karşı umursamaz görünüyor ama dışarıya yansıttığı kişiliğinden çok daha fazlasını içinde sakladığını hissediyorum kalbimde.
Verdiğiniz her taktiği uygulamaya hazırım sevgim için savaşmaya da hazırım. Dışarıdan umursamaz ve egoist biri ama içinde sakladıklarını ona yaklaştıkça görebiliyorum. Bana olan ilgisini ve sevgisini nasıl arttırabilirim.
Cevap
19Cevap
Tam aksine ben kadın hakimiyetini benimsemiş tamamen pasif erkeğim aidiyetimi sunacağım her dediğini yapacağım dominant sahibemi arıyorum. İki bayana bir buçuk yıl kadar kölelik deneyimim oldu. iki sahibem oldu ve oldukça egoist dominant ve narsistti. öyle bir bayanı arıyorum hala iki yıldır ama güvenemiyorum kimseye malesef
Neden Efendim?
Neden güldünüz merak ettim de
Hayır efendim ben çok mutlu oldum aşşağılıyıcı gülüşünüzü yüzüme karşı göremediğim için kendimi çok şansız hissediyorum aslında
Size kendimi kanıtlama şansım var mı efendim pasifliğimi kanıtlamak istiyorum sizden herhangi bir beklentim yok ayrıca güldüğünüz için alınmadım tam aksine sevindim
Erkek arkadaşınız olabilir ben zaten aktif olmuyorum, ve sahibem isterse cd oluyorum.. strapon deneyimim de oldu.. aktif olmadım ve olmayı düşünmüyorum zaten kalkmıyor tanga dantelli giyince önden kız gibi görünüyorum
gayet iyiyim neden böyle tepki veriyorsunuz ki buna köle sahibe ilişkisi deniyor. bu arada size mesaj atabilir miyim burdan devam edersem hesabımın silinmesinden korkuyorum eğer yanlış bir hareketim olursa engellersiniz
sizi rahatsız ettim özür dilerim Efendim isteğiniz üzere rahatsızlık vermeyeceğim
bu bir hastalık değil bir seçim ve ben kızlardan hoşlanıyorum gay değilim keşke anlaşılabilseydim..
Egosunu şişirmeye devam et. İltifatlar onu beğendiğine dair imalar , yeteneklisin zekisin komiksin dersen en azından yanında tutar seni başlangıç olarak. Ama mutlu olamazsın böyle biriyle.
Onu aylarca yaptım. Hakikaten o ara çok yakınlaştık. Ama bencilliğinden benim ona ihtitacım olduğu zaman o yoktu yanımda.
Ee bunu bile bile onu istemeye devam mı ediyosun
Dış görünüş olarak kendini begendirmeye çalış ama ondan uzak dur başkalariyla ilgilen neyi kaybettigini farketsin
Evet zamanında güzelliği ile meşhur bir kıza aşık olmuş. Kız bunu kullanıp aldatmış. Şimdi ben onu el üstünde tuttum ama kıymete geçmedi. Kendime bakıyorum bakımlıyım filan ama çok güzel değilim
Ego dolu da olsa bir eksiği vardır. Onu doldurmaya bakarsın. Bu da genelde doğal olur;farkında olmadan. Yoktan uğraşmak genelde hüsran olur
Onu aylarca yaptım ve çok yakınlaştık. Zamanla sürekli kendimden verdiğimi ve onun benim için hiçbirşey yapmadığını farkettim. Tükendim. O da unursamadı
Egolu insanlar genellikle kendine aşık olan insanlardır uğraşmaya değmez
Yani başka birine aşık olmazlar bu mümkün değil
kendini everest dağının tepesinde sanan insanlarin asik olabileceğini sanmıyorum
egoist insan en zayıf insandır aslında :)) biraz kafanızı kullanirsaniz anlarsınız:)
Bana fikir verin lütfen, şöyle şöyle yap diyin
Onu önemsemeyim takmayayım. Öyle yapıyorum yaklaşık 3 aydır. Sinirleniyor küsüyor. Arıyor fırça atıyor. Çünkü benden başka kendini arayan soran yoktu. Ben de aramayı kesince iyice yalnız kaldı. Ondan sinirlenip bağırıp çağırıp telefonu yüzüme kapatıyor
E ne peki
Egoist bir insanla işim olmaz bile. En nefret ettiğim insan tipi genellikle!
Sürekli pohpohla ben yapamazdım anlarsam egoist olduğunu o kisinin iyice açığını yüzüne vururum 😊
YouTube de Dokror Sara nın böyle bir konuya deyindiği videosu var istersen
egoistler ile işim yoktur maalesef. egoist ise kaybetmiştir. ..
amann.. ne ugrasacam ya egoist biriyle.. en sevmedigim ozellik birinde... zaten kafada kaybeder o...
bana egoist birisi aşık oldu :) ve 2 senede çok değişti. o bir tane...
Bn egoistim esim bnden egoisttir. bn bile bilmiyrm sanrm dogllik
valla bir yolu var ben bulduydum ama nasıl olduydu ya o iş
Lütfen o yoku bulmam lazım
Bir kız ve erkek birlikte vakit gecirdikleri zaman birbirlerine aşık olmucaklarına inamıyorum.
o tarz insanlar âşık olmaz sadece egosunu besler ilgiyle
Çok zor ama imkansız değil tabi..
Nasıl davranmam ne yapmam şazım. Çünkü her ne yaparsam benden daha da uzaklaşıyor
Takip at 😄
Fikirlerinizi bekliyorum
Açığınu bul, yüzüne vur
Öyle yapınca daha da uzaklaşıyor
Aşık etmeye uğraşmam kendiliğinden aşık olur 😝
Onu nasıl başarıyorsunuz ya , ben genelde reddediliyorum
O kendine aşıktır. Zorlama boşuna
her insan az ya da çok biraz egoisttir.
öyle biriyle arkadaş bile olma
Bulasmam bile bırak aşık etmeyi
Zaaflarindan faydalanirm
Onun zaafı yalnızlık, aşağılık kompleksi, özgüven eksikliği. Kendini aylarca övdüm durdum o zaman iyiydi. bir baktım ben sürekli onun için bir şeyler yapıyorum o beni hiç umursamıyor ve bıraktım
Cok pohpohladign icin mi egoist oldu :D
Hayır egoist oldugunu anlayınca çok pohpohladım beni sevsin diye. Bir ara çok yakındık gerçekten beni sevdiğini düşündüm. Ona duygularımı söyleyince beni terketti
Bos is ya kendini bir halt sananlarla olmaz
Edemezsin lanet bencildir onlar
Beni kendisine aşık eden çok zor etmişti 😒
Benden bahsediyorsun egoist narsist diyerek
Öyle insan seni sadece üzer
ne urğaşcam öyle biriyle malmıyım
Ateist olunca halledersin o işi
Onun egosunu yerle bir ederek
Bunu nasıl yapıcam. Aylarca peşinden koştum onu el üstünde tuttum. Bana pislik muamelesi yaptı ve terketti. Şimdi ben yüz vermiyorum gelio konuşuyo, istediği olmazsa bozuluyo
Ona pislik muamelesi yapıca daha da uzaklaşıyo onda çok büyük bir özgüven eksikliği var çünkü
Vardır tabii onun istediği gibi olursan
egosunu okşa kölesi ol
ondan daha egolu ol
Uzak olsun
Tabi canım beni parmakla gösterirler 😀😂
Hep sen sen de olur.
Uğraşmam..
yokk edemem
Egoist olarak
Yani onu ezerek, dışlayarak, umursamayarak. Ama öyle yapınca daha da sinirleniyor, agresifleşiyor
Hayır sadece tak ama takmıyor gibi davran
Uzak dururum
Cok zor ya
Edilmez
Egosuna oyna
etmem.
Hiç gerek yok bence
etmem
etmeem ugrasmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar