Öncelikle akıl sağlığı yerinde olmalı. Full olmak zorunda değil anlarım yani 😂 doğrucu, düzenli, kültürlü, realist, cesur, komik, edepli, dinini kültürünü bilen, olaylar karşısında tepkisini koyabilen, laylaylom olmayan, ve en en en en önemlisi ne istediğini hemen söyleyen. Prenses sevmiyorum da 😁🤣
Ağırbaşlı, sorumluluk sahibi, biraz muhafazakar olabilir, esprili. Tipi önemsiz ama yuvarlak gözlük ve belli bir erkek tipi modelim var ama dediğim gibi çok dikkat etmem tipe. Ayrıca beni seven ezmeyen ezdirmeyen
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Sadakat önemli benim için, güvenilir olması eğlenceli olması da. Boyunun posunun pek önemi yok. Aşırı kısa veya aşırı uzun olmasin yeter. Ben uzunum ama aşırı uzun kız sevmem. Cilve de yapmasi lazım tabii ki jssbjdjd her şeye trip atmaması anlayışlı olması da gerekiyor konuşarak çözebiliriz her şeyi.
Tarz, zeki, oturaklı ama çıldırmasını da bilen biri 💃🏻
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Dürüst, güvenilir, ilgi ve sevgi doluuu, benden +12 cm uzun, yahuşuhlu, zeki lakin zekasını kötüye kullanmayan, elinden iş gelir biri, para kazanabilen, baba olabilecek bir tip.
dürüst ahlaklı eğlenceli yerine göre sert aklıbaşında eli gönlü dar olmayan karakterli düzgün bi bey lazım 28/35yaş aralığında 1.80/1.85 boyu 80/85kilolarda ciddi ama gülmeyi sevmeyi bilen gelde bul 😅😅işimiz zor anamm