+1 yılAleyküm selam! İnsanların aradığı şeyler kişisel tercihlere, beklentilere ve değerlere göre değişebilir. Ancak, genel olarak bir insanın aradığı özellikler şunlar olabilir:Dürüstlük: Bir insanın dürüst olması, güvenilir olmasını sağlar. İlişkilerde karşılıklı güven çok önemlidir. Empati: Empatik bir insan, başkalarının duygularını anlayabilir ve diğer insanlarla daha iyi bir bağ kurabilir. İyi dinleyici: İyi bir dinleyici olmak, başkalarının düşüncelerini ve hislerini anlamak için önemlidir. Saygı: Saygılı olmak, başkalarına değer verdiğimizi gösterir ve karşılıklı saygı, sağlıklı bir ilişkinin olmazsa olmazıdır. İletişim becerileri: İyi bir iletişim, insanların birbirleriyle daha iyi anlaşmalarını ve sorunlarını çözmelerini sağlar. Güvenilirlik: Güvenilir bir insan olmak, verilen sözleri tutmak ve yapılacakları zamanında yapmak anlamına gelir.
Bir insana kalbe düşmek için, o kişinin kendine özgü özellikleri ve değerleri ile ilgilenmeniz ve onları anlamanız gerekir. İyi bir iletişim kurmak ve karşılıklı anlayış, samimiyet ve saygı gibi temel değerlere önem vermek, sağlıklı bir ilişki oluşturmak için önemlidir.
Tekrar aşka inanmak için, önce önceki ilişkilerde yaşadığınız olumsuz deneyimlerden kurtulmanız ve kendinize zaman tanımanız önemlidir. Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak hobiler edinin, kendinize bakın ve kendinize değer verin. Ayrıca, açık fikirli olmak ve yeni insanlarla tanışmak için fırsatlar yaratmak da önemlidir.
08 Yorumla
Soran+1 yılAga neden iki dakika önce yazmadın ki seni seçerdim eic 🤦♂️
Soran+1 yılYa da vazgeçtim iyi ki seçmemişim, klasik tanımlar bunlar. Sen ne istersin diyorum tanımla geliyorsunuz ayıp tam bir barış cevabı olmuş yani
- +1 yıl
Senin beni seçmene ihtiyacım yok
- +1 yıl
Bir gün, uzak bir ülkede, kristal denizlerin kenarında, güneşin batışını izlerken, sizinle tamamen uyumlu bir ruhla karşılaşacağınızı hayal edin. Bu masalsı bir cevap olsa da, gerçekte önemli olan, hayatta karşılaştığımız insanlarla ilişkilerimizi sağlıklı ve mutlu bir şekilde yürütmek ve kendimize ve diğer insanlara iyi davranmaktır.
- +1 yıl
Çünkü sen daha çok masalsız kalmaya muhtaç sın
Soran+1 yılEyvallah
- +1 yıl
🌼
Soran+1 yıl🍃
En İyi Cevaplar
Aleyküm Selam (19 yaşındayım)
Öncelikle ilk şart cidi ilişki isteyen biri olsun isterim benim gibi (Benim şimdiye kadar hiç sevgilim ve ya konuştuğüm bir kadın olmadı (ben biraz geri kafalıyım öyle her gün bir sevgili olayı bana ters ilkim ve sonum olacak bir kadın olsun isterim) en Güzel benim sevgilim olsun demiyorum zaten bende yakışıklı değilim özgüvenim desen o zaten 0 beni sevsin yarı yolda bırakmasın yeter kafamız uyuşsun isterim tabi ilgi gösteririm onu hep mutlu etmeye çalışırım çok severim hem sevgilisi hem arkadaş olurm her zaman her durumda yanında olurum ben komik ve eğlenceli biriyim tabi her şey yerine göre değişir onunda öyle olmasını isterim başka ne yazayım bilemedim yani ilkim o olucağı için çok değer veririm 😊
24 Yorumla
Soran+1 yılİyi hoş güzel de bu geri kafalılık değil. Olması gereken bu zaten ve öz güveninizi kazanmanız da yine sizin elinizde
- +1 yıl
Geri kafalık dedğim şey orada yazdıklarım şimdiki (BAZI) kadnlar/erkekler her gün biriyle gezmeyi aldatmayı evlenmeden önce cinsel ilişki vs.. anlata bildim herhalde
Özgüven konusunu düzeltemyorum yakışıklı değilim ee kiloda var boyada kısa bir erkekde olmamas gereken kadar utangaçlık var yani durumum eksilerde
Soran+1 yılGelişmek zihindedir, giyimde kuşamda ya da kurulan zayıf bağlarda değildir. Dediğim gibi öz güven de yine sizin elinizde. Ben öz güvenin zekayla, bilgiyle doğru orantılı olduğunu düşünüyorum. Çünkü sadece fizikten ötürü duyulan öz güven alınan bir kiloya bakar. Tabii zayıflamak için çabalayın ama kendinizi yani zihninizi geliştirmeyi de ihmal etmeyin. Rabbim yardımcınız olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle bana benzemeli huyu karakteri kendi bak böyle insanla olur çünkü benden kimseye zarar gelmez evet hiç bir şey yaşamadım herhalde oda yaşamasa iyi olurdu daha uyum fizik de tabi herşeyi benzemeli Allah nasip ederse
12 Yorumla
Soran+1 yılTez vakitte nasip etsin rabbim, kalbi kalbine ruhu ruhuna 🍁
- +1 yıl
Amin
+1 yılAleyküm selam, biraz delidolu olması lazım sadık, güvenilir aynı kafada olmamız gerek sohbeti sarmalı, Allah'tan korkmalı yatakta da sapık olmasın lütfen 🤣
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Gerçekten anlayışlı biri.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılVe aleyküm selam..
Bana benim gibi biri gerek , mış gibi yapmayan söylediğini eylemleri ile destekleyen. Hissettire bilen her kurduğu cümleyi hissettire bilen. Bana dikkat eden benimle ilgili her detaya hakim, nelere kırılacagimi takilacagimi bilipte bundan uzak duran.
Onu kazanmak için değilde onunla birlikte her şeye meydan okuyabileceğim, Anlayışlı, empati yapabilen, güzel sevebilen , sevilmeyi bilen
Anlamsız tripler atmayan kendini güzel ifade eden her şeyi benden beklemeyip kendisi de adım atabilen, en yakın arkadaşım, dostum , sırdaşım olabilen. Ruhumla frekansa girebilen ruhsal doyumu yaşata bilen her ne olursa olsun ben buradayım diyebilen.. bununla ilgili sabaha kadar yazarım belki çok şey istiyorum ve bekliyorum ama ben kendi değerimi bir kadına nasıl davranmam gerektiğini nelere dikkat etmem gerektiğini biliyorum.
( Pirinç pilavı yapabilen en favori detayı unutmuşum)
42 Yorumla
Soran+1 yılHelal be üşenmeden yazmış olmanız ayrı takdir edilesi. Rabbim denginizi, diğer yarımınızı bulmanızı nasip etsin
- +1 yıl
Amin , seninde umarım (=
+1 yılVe aleyküm selam...
Bana öyle bir yoldaş lazım ki, ruhum daim sûkunet ve şükür içinde olmalı. Bana bu dünyada bir kalbimin olduğunu hatırlatmalı. Çok değil, güzel sevmeliyim kendisini. Ölçülü bir şekilde... O da ayni sekilde. Hayatına girdiğim ândan itibaren paha biçilmez bir emanet olarak görmeli beni. Gözü gibi bakmalı, incitmeden, dökmeden sevmeli beni. Aramıza soğukluk rüzgarlarının girme ihtimaline bile müsaade etmemeli. Sorunumuz her ne olursa olsun günün sonunda aynı yastığa baş koymamız gerektiğini bilen, kusurlarımı örten, eksiklerimi tamamlayan, hoş kelamlar ederek varlığına her gün daha da şükrettiren, çok iyi bir eş ve çok iyi bir baba olmalı... Zor değil, hayal de değil. Neden olmasın ki... İnanıyorum. İnanalım. 👻✨️
42 Yorumla
Soran+1 yılRabbim böylesi bir ruh, böylesi bir insan nasip etsin 🍁
- +1 yıl
Amiiin inşallah hepimize...👻🤍🤍
+1 yılÖncelikle bana karşı saygılı ve sadık olması gerekli, sadakat ve saygıya cok önem veren birisiyim yine benim gösterdigim deger ve ilgi kadar aynını oda bana gösterebilmeli.
Yani bir ilişki için sadece ben çabalamamalıyım ki zaten öyle bir ilişki yürümez. Birbirimize sevgi göstermeyi eksik etmememiz gerekli. Zor durumlarda birbirimizin yanında oldugumuz göstermemiz gerekli.
Ayrıca eglenceli ve neşeli bir mizaca sahibim. Benimle birlikte olan birisi kolay kolay sıkılmaz yani.😊 Yanimdaki kisininde öyle olması en azindan ayak uydurmasi benim için önemli.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yani dürüstlük çok pahalı sanırım insanlar bi türlü bu seçimi yapmıyor ya da yapamıyor çünkü dürüst olmak bazı şeylerden feragat etmek anlamına geldiği için Bu yüzden şahsıma bunu hayal etmek bile anlamsız güvendiğim bütün yanlarım paramparça
Sancıyor her yanım bu kadarını söylim sana.)
10 Yorumla
+1 yılAleyküm selam
Naif , anlayışlı, merhametli bir kalbe düşeyim. İçinde Allah korkusu olsun mesela Allah korkusu olan kalpten kötülük gelmez kolay kolay. Eksiklerimizi tamamlayalım ya da ben kararsız isem o da kararlı, ben inatçıysam o uysal olsun mesela... Öyle uzar gider liste işte. Aaa bir de ütü yapmayı bilse oh misss djdjdj
27 Yorumla
Soran+1 yılNxndndnf bence yazalım bi kağıda ciddili ne istiyorsak üşenmeden uzun uzun dökelim sonra Allah'ım nasip et desek kafi gibi
- +1 yıl
Yok yazardım daha da işte baktım kararsızım , tembelim , inatçıyım, sinirliyim... Ee öyle olunca tüm kötü huylarım döküldü ortaya dedim en iyisi beni tamamlasın deyip susayım djdjdjdjd
Soran+1 yılNxndnfmf bende kolaya kaçıp kendim gibisi diyorum genelde yoksa ne gönül susar, ne el bırakır yazmayı sanırım hepimizin dur durak bilmeden yazacağj tek konu jdjdnfn
- +1 yıl
Kesinlikleee djjdd Mesela ütü yaparken kendi kafamda bu konuyu düşünüyordum neler düşündüm neler sonra KSye girdim senin sorunu gördüm djddjd ama yazmaya gelince anca iki cümle gerisi yok
Soran+1 yılbnjbhvhbjhj bence oturup yazalım şöyle olsun böyle tipli bu kaşlı o bakışlı falan gibi ben yazmayı denedim de kağıt yetmedi sonunda bjnbhjnbh bu arada ciddiyim he bu konuda çünkü yazınca kafandaki profil de netleşiyo ve duaların tak diye hedefini buluyoree
- +1 yıl
Değişik bir bakış açısı djddjdj Şu aralar yoğunum ama boş bir zamanda yapayım bakalım ne çıkacak ortaya djdjdjd Uzaylı çıkmasından korkuyorum ya 😂
Soran+1 yılVardır vardıır ben küçükken uzaylılarla evlensem diye düşünürdüm xjdnnxnx 🤭
+1 yılbana ne istediğini bilen
kendisine saygısı olan kendisini seven birisi lazım
bahanelerle değil çözümlerle gelsin10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılVe Aleyküm selam. O kadar uzun şeyler yazmama gerek yok. Mevlamın biçtiği tarih gelince kendi yansımama sahip biri olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBu ne güzel yorumdur 🤌
- +1 yıl
🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl biri;
benim ona verdiğim değerin birazını bile olsa bana veren,
Benim ona gösterdiğim sevginin birazını bile olsa bana gösteren,
Yürümeye çalıştığım tozlu yolları çiçek bahçesine çeviren,
Onun soludugu havanın ciğerime dolduğunu hissettiren,
Karanlık kör kuyularda bir gülümsemesi ile yoluma ışık tutan,
Geceme gündüz engin denizlerde yakamoz olan,
Fırtınalı havalarda sıgınabilecegim bir liman olan,
Kısacası hayat kaynağım olsun isterim. 🖐🏻🙃10 Yorumla Bana deli dolu komik ve kafa dengi birisi lazım sevgili istemiyorum ama arkadaş olsa fena olmaz karşı cins arkadaş olması lazım ama 😂😂 sevgili istemiyorum ama evleneceğim kişininde ben gibi birisi olmasını çok isterdim 😊
10 YorumlaBenim gibi biri diyerek uzun uzun saymaktan kaçınıyorum. Çok şey mi istiyorum? Evet..
14 Yorumla
Soran+1 yılYaa sen bensin xndnnfnf
Soran+1 yılMesela demeye korkuyorum ama xjxjndnf
Sükuneti seven, sinirini kontrol eden, gülümseyen hayata pozitif bakan. Yalan konuşmayan, Allahtan korkan, dinine bağlı.
Esine hizmet etmeyi seven, temiz titiz ve bakımlı. Cinsellige düşkün ama bagimli degil. Paylaşmayı seven..11 YorumlaOna benzemeyi istemeliyim. Ona bakıp kendi eksiklerimi görmeliyim. Lakin onda kendimi de görmeliyim. Bir ben olmalı onun içinde ama benden çoookk daha ziyade olmalı. Evet🤭
41 Yorumla
Soran+1 yılYine canım çekti bi hayali 😍 İnşallah kendimizi geliştireceğimiz ve buna katkı sağlayan insablar tanırız 🍃
+1 yılInce bebeği gibi seven kendi kararlarını alabilen güçlü ama iyi kalbini herkese gösterebilen ama bunu saflık ile karıştırmayan birinin olmasını istiyorum
10 YorumlaÖnce saygılı
Edepli
Kültürlü ve akıllı
Olduğu gibi net
Birazda hamarat
Ölçülere girmiyorum 😊10 YorumlaKendime yetiyorum ama illa bir şey söylemem gerekirse, samimi, dürüst, değişmeyen tutarsız olmayan ilgili olan biri olurdu herhalde 😄
10 YorumlaHayvanları seven bebeklere asık oyun oynamayı ya da izlemeyi seven sohbeti güzel empati sahibi iyi kalpli adaylar aranır maaş kalpim..
10 Yorumla
+1 yılBeni anlayan, seven, her anımda yanımda olan. Doğru ve dürüst insana. Bunu yalnız sevgili değil arkadaş anlamında da isterim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılAkli calisan sigara alkol icmeyen kizli oetamlara girmeyen aksam evinde oturan muzik zevki iyi olan biraz boyu da uzun olsa iyi olur kokusu guzel
10 Yorumla
+1 yılBenim gibi olmalı zaten aradığım gibi bir insanım iman sahibi olsa hayat bakış açısı hep ileriye dönük kendini geliştirme ve çözüm odaklı net biri.
10 Yorumla
+1 yılGeçmişte gelip geçen ve olup bitenlere bakınca. istediğim, istemediğim herseyi yaşamışım o yüzden onceliklerim değişti diyebilirim.
10 Yorumla
+1 yılAleyküm selam
Bilgili görgülü ahlaklı biri bana çok şey katar20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Böyle birisi işte; Söze "Selamün Aleyküm" diye başlayan, "sana ne lazım" diye soran, kalbe düşmekten, aşktan bahseden yatağa atmaktan değil... 🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bulursunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖzet geçeyim. Merhametli, yanında kendimi özgür, güvende ve rahat hisssedebilecrğim biri olmalı. Net olmalı seviyorsa belli edebilmeli bunu ama nerdeeeee 🤷🏻♀️
09 Yorumla- +1 yıl
Hayret manas destanı yazmamış:D
- +1 yıl
Uyuyacağım ondan yazmadım yoksa bütün karakterleri kullanırdım burada 😃😃
- +1 yıl
Bilmem mi sen seversin ütopik sevgili kriterleri yazmayı :D
- +1 yıl
Hala ütopik diyo ya 😬 neyse şimdi uyuyacağım bunu başka bir zaman konuşalım pirinç pilavı
- +1 yıl
Iyi geceler aç susuz doyumsuz 🐱
- +1 yıl
İyi geceler 😌😌
Soran+1 yılUzun boyu da unutmuşsuun aslında bi şipim var ama 🤭
- +1 yıl
@masalsizkaldim bir ara bu 🐱 bir sevgili detayı yazmış görmen lazım yok yok içinde daha kısa kitaplar okudum :D
- +1 yıl
Şipine can kurban 😃😃 uzun boy olmazsq olmazımız 😌😌😌🤓
+1 yılBana bana benzeyen birisi lazım anlaşmamız lazım
10 YorumlaAleyküm selam. Ben nasılsam öyle biri olsun hatta benden daha iyi biri olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bana lazım olan biri yok ya soğudum herkesden, herşeyden...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeni anlayan, yerine göre kıskanan sadık dürüst biri
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılBana kendim yeterim.. : ) var olanlar da az çok iş görüyor..: )
10 Yorumla
+1 yılReachel macadems fiziğinde ve reachard fymen karakterinde biri dişi
10 Yorumla
+1 yılBeni cinsellikten hayattan arzulardan koparacak bir sevgiye
11 Yorumla- +1 yıl
Beni geliştirecek biri
- Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılAleyküm selam yalansız dolansiz biri yanıma uysun sevmeyi bilsin yeterli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi nedir onu hissettirebilecek birisi olmalı ama imkansız çünkü kimse kimseyi bir karşılık beklemeden sevmez
04 Yorumla
Soran+1 yılİmkansız diye bir şey yoktur, imkansız da bile bir imkan varken
- +1 yıl
Bu konuda aldığımız darbeler bizi yanlış şeyleri düşünmeye sevk edebiliyor umarim birgun bu fikrimi değiştirecek biri çıkar karşıma
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Amin 🙏🙏🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen ruhu manyak insan seviyorum çünkü normaller çok sıkıcı 🤣🤣
05 Yorumla
Soran+1 yıldimii eğlenmeye gelmişiz biz bnjbh
- +1 yıl
Aynen öyle çok klasik adamlar çok klasik muhabbetler ortamlar bana sıkıcı geliyor insan biraz deli dolu olsun istiyor
Soran+1 yılKesinlikle her insan kendini bulsa mütheşmel bir diyar olurmuş gibime geliyor benim
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın güzel bayan 🌺🌿🌺
Soran+1 yılBaktığın benim, gördüğün sensin 🍃
Empati kuran aileymişim gibi davranması kardeşi gibiymişim gbi benmle kavga edip sarılması sevmesi konuşması biraz da ilgi ve alakadar olması benm hoşuma gider
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni adam gibi seven güvenilir olan birçok konuda anlaşabileceğim birini isterim
10 YorumlaHiç kimse lazım değil bana
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılyanında sıkılmayacağım beni benden daha iyi anlayan biri lazım
10 Yorumla
+1 yılİmanlı biri lazım.
12 Yorumla
Soran+1 yılBehlülden beklenmedik sözler şaka bir yana harbi şaşırdım
- +1 yıl
Bu aralar kazanovalıktan çıkıyorum seçimden sonra kafayı bozdum.
Sevgi pıtırcığı bir güzellik. Kelebekler gibi. Hem güzel olacak hem sevgi olacak hem de kelebekler gibi uçacak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın koksun iliklerine kadar. Narin olsun herşeyimi alsın🙂🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTarif edemem, o kişiyi buldum ama güzel gitsede ciddiyet frekansına giremedi., her neyse..:((
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı olsun diyelim
+1 yılÇok şey değil aslında ama bilmem belkide çok şey lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılYüreğinde merhameti hiç eksilmemiş biri
30 Yorumla
+1 yılHiç aramıyorum ki ben böyle iyiyiz
24 Yorumla- +1 yıl
Depresyon noktayı koymuşsun yine..😂
- +1 yıl
@İzmirli2735 yaa 😂eğleniyoruz işte kendi çapımızda😂😂
- +1 yıl
Ben de geldim o çapın içine..😂
- +1 yıl
@İzmirli2735 hoş geldinn 🥳🥳
Biri lazım değil, zaten buldum ben.
20 Yorumlabeni anlasın o yeter peki senin düşncelerin nasıl
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim liste uzun baya ama tek kelimeye sığıyor, hayırlısı
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Anlayışlı ve güler yüzlü olması yeterli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılValla kimse lazım değil ya
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Anlayışlı olsun yeterli
10 Yorumlabebeği gibi seven, zeki, komik ve sadık
10 YorumlaMerhametli, ince düşünceli, saygılı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkimse lazım değil her kes yerinde kalsın
10 Yorumla
+1 yıl1.55-1.65 sevimli bisey
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güvenirir sadik herzaman yanimda olan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bana benim gibi biri lazim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyi niyetli düşünceli yerinde göre davranan
10 Yorumla
+1 yılBana kimse lazım değil ya ben halimden memnunum.
10 YorumlaAleyküm selam. Bana benim gibi biri lazım.
10 Yorumla
+1 yılSadakatle, saygılı, güvenilir
10 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler