Hepinize hayırlı geceler dilerim Nasılsınız umarım iyisinizdir Hayatınızda her şey hayırlısı ile istediğiniz gibi yolundadır Yarın hafta içinin ilk günü olan pazartesiye girişimizi sağlayacağız Ondan bu hafta sonu olan iki gün boyunca rahatça ve huzurlu bir şekilde dinlenmişsinizdir Üzerinizdeki yani vücudunuzdaki yorgunluğu ve bitkinliği sağ sağlim atmışsınızdır Hem yarın için işe gidenler adına allah sizin yar ve yardımcınız olsun Bu sıcak havalarda allah size dayanma gücü versin Hem diğer insanlara karşıda bu iş yerindeki patronlar ve sizin gibi çalışanlarda olabilir Ondan allah onlara karşı size sabır gücü versin Hem bu sıcak havalarda allah hepimize yaşadığımız şehire hayırlısı ile bereket adına yağmur yağdırır Bizde ve sokaktaki hayvanlarda rahat ve huzura kavuşmuş oluruz Kendinize çok dikkat edin Şimdiden uyuyacak olanlara iyi geceler dilerim Ve hepsine allah rahatlık versin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne güzel bir soru sormuşsun :) dünüm çalışarak geçti bugün de arkadaşlarımla vakit geçirdim
Senin adına çok sevindim Yani arkadaşların ile eğlenmen ve vakit geçirmen senin için güzel bir an olmuştur Hem iş bakımından da allah senin yar ve yardımcın olsun Yani allah sana bütün zor görevlere ve işlere karşı dayanma gücü versin Umarım vücudundaki yorgunluğu ve bitkinliği sağ sağlim atmışsındır
Guzel dileklerin icin teşekkür ederim bana iyi geldi vallahi değişiklik oldu :) hafta sonun senin için de guzel geçmiştir umarim
Rica ederim Hem benim bu iki gün boyunca rahat ve huzurlu bir şekilde geçti Ondan güzel sözlerin için asıl ben sana teşekkür ederim
Rica ederim 😊😊🌠🌠
O zaman sana şimdiden iyi geceler dilerim Allah rahatlık versin Hani belki birazdan uyursun diye dedim
Teşekkür ederim sana da iyi geceler diliyorum 🤗🤗🤗
Hafta içi de hafta sonu da hep evdeyim hiç evden dışarı çıkmıyorum
Yani evde durmakta iyi Sonuçta nerde bulunduğun değil Nerde nasıl vaktini değerlendirdiğin önemli Ondan evde durupta resim çizebilirsin Annenle ve kız kardeşinle vakit geçirebilirsin Hani birde evcil hayvanın varsa o zaman hiç sıkılmazsın
Ben her sene her gün gece gündüz sabah akşam hep evdeyim çok sıkılıyorum bunalıyorum gençliğimi hep evde geçirdim ömrüm eve kapalı geçiyor senelerce eve kapalı yaşamak beni fiziksel zihinsel duygusal sosyal psikolojik olarak olumsuz etkiledi motivasyonum çok düşük mutsuzum temiz havada yürüyüş bile yapamıyorum
Yani hayatın full kötü geçmiş olabilir Ama bu hep her gün için tekrarlanacak diye bir kuralda yok Şans belki birgün senin yüzünede güler Tamam kaderimizi kendimiz belirliyoruz ve çiziyoruz Ama bir adım atmak lazımki geriside gelebilsin Ondan inşallah diğer günlerin hayırlısı ile gönlüne göre güzel geçer Her daim mutluluk yüzünden hiç düşmesin Huzur dolu anlar ve bol bereketler seninle olsun
Amin teşekkür ederim haklısın inşaallah bundan sonra hayatımda güzel şeyler olur
Rica ederim
yatarak
Yani iki gününüde vücudunu dinlendirerek geçirmişsin bakıyorum Senin adına oda iyi bir şey Umarım vücudundaki yorgunluğu ve bitkinliği sağ sağlim üzerinden atabilmişsindir
1.5 gün diyelim çünkü cumartesi yarım gün çalışıyoruz. Ben hep yatıyorum ama nedense atamıyorum yorgunluğumu.
Aslında vücudundaki yorgunluğunu ve bitkinliğini atlatmak amaçlı hibiskus çayını içebilirsin Mesela vücudunda zararlı mikroplar var ise onların yok edilmesini sağlıyor Hem iş bakımından da allah senin yar ve yardımcın olsun Yani allah sana bütün zor görevlere ve işlere karşı dayanma gücü versin
hayatta senin gibi hayat arkadaşı lazım sanırım :) beraber yürüyeceğin destek görebileceğin iyi temennilerde bulunabileceğin...
Güzel sözlerin için sana teşekkür ederim İnşallah hayatında şans eseri de olsa hayırlısı ile seni doğru yola sürükleyen ve derdine derman olan bir arkadaş bulursun Yani gönlünden ne geçiyorsa hayırlısı ile duanın kabul olması dileğiyle