hazır bir hafta sonunu daha bitirmek üzereyiz de merak ettim :)
cuma günü İstanbul'a geldim. Dün arkadaşlarımla piknik yaptım.
Bugün de yine arkadaşlarımla Adalar'ı gezmeye gittik <3

hazır bir hafta sonunu daha bitirmek üzereyiz de merak ettim :)
cuma günü İstanbul'a geldim. Dün arkadaşlarımla piknik yaptım.
Bugün de yine arkadaşlarımla Adalar'ı gezmeye gittik <3

Dün kızlarla toplaşıp aylık kritik yaptık işte. Akşam 10'a kadar ne konuştuk ben de bilmiyorum.😅 bugün evdeydim.
Dün sabah geç uyandik kahvalti hazirladim balkonda uzun bi kahvalti yaptik. Atandigimiz ilce de cumartesi günü pazar kuruluyor esim gidip pazar alisverisi yapti. Ben bebelerle evde vakit gecirdim sonra esim gelid buradaki köyleri falan gezdik cevreyi öğrendik aracla dolastik biraz. Akşam misafirlige gittik yeni insanlarla tanıştim. Gece eve geldik 1 gibi. Yattik uyuduk. Bugün de gec kalktik sabah sefasi yaptiydik biraz. Neyse kahvalti falan. Sonra tabiki birinci vazifem olan temizlik islerine giristim. Cocuklar küçük ev cok asiri dagiliyor pisleniyor... aslinda denize gidecektik ama erken kalkmayinca vazgectik 1 bucuk saat yol gitmemiz gerekiyor uzak biraz deniz buraya. Temizlik bitmedi ama evde yemek yoktu. Esim cocukla markete gitti ben de yemek yapmaya koyuldum. Pisiyor bakalim simdi yaşlandım yahu eskiden ne cok iş yapardim yorulmazdım simdi yoruluyorum.
Cumartesi Mordoğan Ardıç nevkiine gittik. Denize girdik gezdik geldik.
Pazar sabahı kursa gittim eve geldim ailecek kahvaltı ettik. Biraz uyudum sonra çamaşır yıkadım, kuruyanları aldım katladım yeni yıkananları astım (2 makine yıkadım, 2 makine kuruyanları vardı katladım)
Yemek yaptım. Evde midye dolma ve fırında çipura... Salata...
Şimdi eşim çay kahve yaptı. Ben çay içiyorum.
Dün 2 3 saat kadar sporda vakit harcadım sonrasında salondan bir kaç kişi kahve içmeye gittik, bugünde temizlik yaptım sonrasında da pc açıp elimdeki işleri toparlamaya çalıştım. Şu an ara verdim birazdan yine çalışacağım.
Cevap
52Cevap
Benim sıkıcı geçiyor.
Partyledim, Okudum , içtim , film izledim , gece yarısı kalkıp dondurma yedim netflix takıldım, sosyal medya, online alışveriş, sonra bir daha içtim. Evde boxerla dolaştım , çiçekleri suladım, iş ingilizcesi çalıştım. Misafir ağırladım aile ziyareti, içtim
Yaa ne güzelll. Cumartesi pek bişey yapmadım. Dün güzel bir Avrupa yakası turu yaptık hem tarihi hem kültürel gerçekten güzel bir gezitdi. Pek arkadaşım yok keşke buradan gezip aktivite yapabileceğimiz arkadaşlıklar murabilsemm
Cumartesi alışveriş için dışardaydım mağaza gezdim yoruldum.
Pazar günü ailede sünnet düğünü vardı gündüzden akşam eğlencesine kadar oradaydım yine yoruldum.
Sen olamazsın zaten çünkü hava bulutlu şu an ve İstanbul’a her an yağmur yağabilir.. Fotoğraf Google görseller alıntısı gibi duruyor zaten.. Tek sorun sıcak havayı özledik.😂😂😂
Dün daha çok ev ile ilgilendim. Bugünse sabah arkadaşlarımla dışarda kahvaltıya gittim geldim o kadar. Hava baya sıcaktı az kalsın bayılacaktım.
Dün ders ve spordan sonra sevgilimle vakit geçirdim. Bugün de yine ders spor ve kişisel bakım yaparak geçirdim.
cumartesi temizlik işleri arasında, uyuklayarak geçti... pazar güzel bir kahvaltı sonrası köy havası ile geçti 😀
Cumartesi ve pazar sabah 5:30 kalkış akşam 22:30 bitiş cevizliğe toplam 350 ton su çektim pazar akşamı da ver elini kasaba... Gezmek tozmak gibi bir huyumuz maalesef olmuyor.. Hafta içi başka iş hafta sonu başka iş
Cumartesi köyümüzdeydik Sünde Cocuklarla sinemada
Hiç anlatmayayım içiniz kararmasın, oysa ne tatil planlarım vardı 😑
Tatile köye geldim, bağ bahçe işleriyle vakit geçiriyorum 👨🌾🧑🌾
Malum şartlar sağolsun cuma cumartesi pazar ek iş yapmaya başladım çalışıyorum çoğu zaman
Cumartesi sabahlar olmasın, pazar malak gibi yatış 🙄
Cumartesi arkadaşımlarla dışarı çıktım. Bugün evdeyim maçları takip ediyorım
Her günüm birbirinin aynısı olduğu için hafta sonu olduğunu bile şimdi öğrendim
Her zamanki gibi evdeydim farklı bir şey yapmadım
Cumartesi arkadaşımla dışarı çıktım. Bugün evdeyim.
Sıcaktan dolayı sabahtan beri çıkamadık. Birazdan ince ince bir akarım ortamlara
Hafta içi de hep evdeyim hafta sonu da hep evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum ömrümü evde sıkılarak bunalarak geçiriyorum
Evde takılıp denize gidip kitap okudum sporumu yaptım. Güzeldi.
Adalar cok kalabalikdeniz cok iyi degil kilyosu deneseydin iyi yuzebiliyorsan tabiki
Yüreğime bi hançer saplanmış gibi. Kalbimin ustunde bi sizi...
Dün Kızılcahamam Soğuksu milli parkındaydım, bugün evde tek başınayim.
şu anlatılacak ciddi konu okadar varki basit konuları anlatmaya fırsat olmuyor
Çıtırın instası?
Gs tayfanın ağlamasıyla
Çalıştık çalıştık ve daha çok çalıştık.
Berbat. Evden çıkmadım 2 gün boyunca
Resimlerden biri İzmir mi
Dinlenerek kitaplarımla
Ya evdeyim ya da arkadaşlarla dışarıdayım.
İş aramakla geçti
valla kendime denize gittim o kadar :D
C. tesi arabayla pazar avm.
BMW olsa seni gezdirmek isterdim
Bende BMW olsa kızlarsoruyor moderatörlerini gezdirip onlardan karşılığında Xper almak olurdu herhalde.😂😂😂
Dün evdeydim, bugün arkadaşlarımla buluştum
Hafta başım ve sonum yok boştu
Ailemle güzel bir gündü
Evde geçirdim, biraz rahatsızım.
Kapalı bir gündü ve internet olmadan geçirdim😅
Aşırı sıkıcıydı iş olmayınca ev bunaltiyor beni
Klasik avm yemek kahve alisveris
Geri dönüş yolculuğu ne zaman ve nereye
Bugün pazara gittim.
dün yorgundum bugun daha da yorgunum
Eşya hazırlayarak
çalışarak geçirdim