Herkes buraya bakabilir mi yardıma ihtiyacım var?

Öncelikle hepinizin fikri benim için çok değerli özellikle gerçekten yazdıklarımın hepsini okuyup bana yardım etmeye çalışanların hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. Benim yaklaşık neredeyse üç yıldır çok aşık olduğum bir çocuk var. Çocukla aynı okuldayız ama farklı sınıflardayız ortak arkadaşlarımızda yok, zaten arkadaşlarına değer veren birisi ve ben o arkadaşlarının hepsiyle aram kötü o yüzden bana hiç yaklaşmıyor. Dediğim gibi hiç konuşmuyoruz benim şehir dışına taşınma ihtimalim de var ama kesin bir şey yok, çok yakın olduğu iki arkadaşı var biri kız biri erkek erkek olanla da aram çok iyi değil ama kızla tanışmıyoruz. Ben bu çocuğa daha öncesinde açılmıştım birde o yüzden kız benim varlığımdan haberdar olması yüksek ihtimal ama hiç yüz yüze gelmedik dediğim gibi kız başka okulda. Acaba diyorum kızla ben konuşmaya başlasam arkadaş olsam böyle ister istemez bu çocuğa da yaklaşabilirim ama kız söylerse bana benim ona yazdığımı çok dikkat de çekebilirim çocuğa ben yazsam konuşmaya çalışsam konuşmayı uzatmaz biliyorum o yüzden arkadaşlarından ilerlemek daha mantıklı geliyor ama emin de değilim. Bakın ben bu çocuğu gerçekten çok seviyorum ve onu bırakmak istemiyorum her şeyi yaparım bu yüzden her zaman bir yolu vardır derler ama önemli olan hangi yolun doğru olduğu. Siz ne düşünüyorsunuz sizce ne yapmalıyım lütfen daha mantıklı bir fikriniz varsa söyleyin çok ihtiyacım var. Çocuk arkadaşları yüzünden bana yanaşmıyor zaten bir ilgisi olduğu da bana karşı çok söylenemez ama arkadaşlarıyla öncesinde tartışma içerisine girerek galiba çok büyük hatta ettim, en azından bir şekilde etrafında olursam beni tanıma fırsatı da olucak çünkü benim hakkımda hiç bir şey bilmiyor hiç sandığı gibi biri olmadığımı ona gösterebilirim belki de. Sizce kızla konuşsam o kız arkadaşıyla çok mu dikkat çekerim?
Herkes buraya bakabilir mi yardıma ihtiyacım var?