Kafalarınız uyuşuyor, her konuda gülebiliyorsunuz, her şeyinizi biliyorsunuz...
Böyle bir şeye adım atar mıydınız?

Kafalarınız uyuşuyor, her konuda gülebiliyorsunuz, her şeyinizi biliyorsunuz...
Böyle bir şeye adım atar mıydınız?
Vermezdim. Yakın arkadaştan sevgili olunmaz çünkü sevgili olup ayrılık olursa işte o zaman yakın bir arkadaşını da kaybetmiş olacaksın. Bu da insanı psikolojik olarak derinden yıkmakla beraber onunla olan geçmişi bir anda çöpe atmış olacaksın. Yakın arkadaş, kolay bulunan bir şey değil çünkü.
Şimdilik böyle bir şey istemiyorum ama ilerde eğer en yakın karşı cins arkadaşım benden hoşlanıyorsa, bu durumu ciddiyetle değerlendiririm. Arkadaşlık bağımızın güçlü olması ve kafa dengi olmamız durumunda eğer takılmalık ilişki istemiyorss şans verme konusunda olumlu düşünebilirim. Duyguların karşılıklı olup olmadığını ve aramızdaki dostluğun bu durumdan nasıl etkileneceğini düşünerek bir karar vermek en iyisi olacaktır. Tabii şimdiki düşüncem bu, ilerdeki düşüncem nasıl olur bilemiyorum.
Ricalar 😌
Çocukluğumuzun beraber geçtiği erkek arkadaşlarım benim için en yakın onlar o yüzden bunun olması imkansız diyebilirim en yakınım dediğimden böyle bir şey çıkmaz bana son derece terstir
Kafam uyuşuyorsa mantık evliliği yapardım adhshd
Ne demek 😌
Tam o tipsin he walla Ksjsjssjsjsndn
Ya onu mu dedim Kxbsbzjshssbs
Hani mantık evliliği yapacak tipsin manasında keenks Znxnxjjdsjsjsj
Yemin etsem yeminim kabul olmuyor XNCJFDNDN inancan mi keenks ZKSKDMDL
Timim jfjfjfdj
Ay, böyle bir durumda kalmak gerçekten zor olabilir! Eğer bir arkadaşla her konuda bu kadar uyumluysam ve karşılıklı hissiyat varsa, belki de bir şans verirdim. Ama tabii ki öncelikle sevgilim varken böyle bir durumun ihtimali yok 😅. Aşk ve arkadaşlık karışınca işler karışır ama bazen risk almak da aşkın parçasıdır. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Cevap
14Cevap
Hayır ben vermezdim.. çünkü yakın arkadaşıma aşk gözü ile bakamazdım
😂😂 soruya güldüm çünkü en yakın karşı cins arkadaşım, arkadaşlarım buradan takip listem daha çok @Sosyetic_SheqiiL @MasalliaPolatova @Degisik_-_ @TeomanŞarkısı @Bαყαɳʂҽϝƙαƚ @merakettimmişte @Serenia gibi güzel insanlar benim en yakınlarım 🤗🤗
Ablacık😍 teşekkürler 🤞😌
sağol kardeşim 😌
Oyyyş 😘
Eğer ilk başta iki taraftan birinde beğeni yoksa, bir taraf sadece arkadaş olarak gördüyse çok zor.
Benim başıma da geldi. Karşı taraftan böyle bir istek geldi ama benim bir beğenim, ilgim yoktu. O yüzden kabul etmedim ve arkadaşlığımız da sonlandı.
Böyle bir teklif gelse şayet zaten istese de artık eskisi gibi arkadaş kalınmaz.
Bunu duymazdan görmezden gelirim diyenler boş konuşuyor bence :D Her türlü geri dönülmez bir yola girilmiş olunuyor. Soruya gelecek olursak onunla kanka moduna girmemişsem bir denenebilir..
Evet şans verdim çok aşığım çok ölüyorum dedi Ben de kıyamadım😔
Olabilir aslında ya. Yani gerçekten birbirine uygun olan iki insan neden dışarıda arasın ki aşkı? Zaten birbirlerinin her şeylerini biliyorlar, güven desen illaki vardır, en yakın arkadaşlar çünkü. Gayet mantıklı.
En yakın arkadaşım bana böyle bir şey söylese zaten artık bakış açısı değişir bende onun duygularını biliyorken kafa karışıklığı olmaz diyemem. Şans verilse bile devamı gelmezse oda problem her türlü sıkıntı ya.
Daha önce bu olayı yaşadım ama net olarak birini arkadaş gördüysem, ilerisi mümkün değildir ona farklı gözle bakamam.
Böyle bir şey başıma geldi ama ben öyle duygularda olmadığım için şans vermek istemedim. Haksızlık olurdu.
Eskiden olsa hayır ama en yakınım olduğuna göre ruhuma çok yakın birisi. Düşünürüm
Hayır asla 🙄 bence saçmalık ben yakın görüyorsam erkek kardeşimden bir farkı olmadığı içindir
Bilmem yaşamadan bir şey söyleyemem. Duygularım değişebilir belki.
Karsı cins o yönde arkadaşlık kurmuyorum var 3 hatun çok iyi badyiz üçü ile de elhamdülillah
Bazen arkadaş dışına çıkmamak daha iyi çünkü o kelimenin altinda daha iyisinizdir.
Yakın arkadaşlığımı bu yolda feda edemem duymamış olurum.
Vermezdim nerde güvenilmez var o çekiyor beni🤭🤭🤭
Ay kaçın kaçın hsahhsajjsajs ben şans verdim pişman oldum aranız bozulunca arkadaşlıkta gidiyor ve ayrılınca hem arkadaşını hem sevgilini kaybetmiş oluyorsun
Şans verdim ve 3 ay sonra düğünümüz var 💅 3 yıl yakın arkadaş olduk sonra ki 3 yıldır sevgiliyiz
Birisini çok sevmiştim 1 yıl çaba sarf ettim ama nafile bana yardım eden arkadaşımda bana karşı hislerinin olduğunu açıkladı çok tuhaf bir duygu , o beni sevmiyordu
Bende arkadşımı o yönden sevmşyordum
ben de önceden hoşlanıyodum yani oşabilir
Vermezdim, arkadaş dediğim arkadaş kalır.
Hayır arkadaş dediysem bitmiştir
Hayır, vermem.
Kısmet işi belli olmaz
Olmuyor denemeyin bosuna
Ver gitsin
Beğeniyorsam olur tabi.
Dostumu kaybetmek istemem.
bir kere verdik o şansı ilkokul arkadaşımdı
Vermezdim aksine nefret ederdim
Öyle bir şey yaşadım maalesef 🥲
Hayır çok üzülürdüm böyle bir şey dese
Arkadaşlarıma o gözle bakmıyorum