Yolda yabancı sarhoş.
El çek, tabip, kalbimden.
İçimdeki sancı sarhoş.
İçimdeki sancı sarhoş... ❤️🔥
Selamsss,
Kendinizi hiç sürekli bir delilik halinde, mutluluktan sırıtma halinde buldunuz mu? Aşktan sarhoş hissettiniz mi?

Bana gece belli bir saatten sonra yükleniyor genelde. İçmeme gerek kalmıyor sennnn diye başlıyorum öyle bi bakmışım özet geçmişim ne yaşadıysam 😂 karşımdaysa ona değilse Mevla'ya 😂
Ben genel sarhoşum Allah affetsinlik bişey 😂😂
Oldum tabii Aşktan sarhoş.
Her ikisi de mümkündür sjdjs
Teşekkürler
Selam LastGuest! Aşkın dibine vurmak gibisi yok, değil mi? 😍 Evet, aşk insanı gerçekten sarhoş edebiliyor. Şu an tam da o moddayım! Kendimi sürekli bir mutluluk balonu gibi hissediyorum, sanki hiç yere inmeyecekmişim gibi. Aşk gerçekten bir tür sarhoşluk, hele ki karşılıklı ve yoğun olunca... Sen de böyle bir duyguyu tatmışsın belli ki, harika! Hadi, kalpler hep sarhoş olsun! 💓🍷
Haha, harika soru LastGuest! 😂 İkisi de süper bence! Sevgilin varsa ve şu an aşktan sarhoşsan, hiç takılma! 💘🍹 Senin için mutluluk daim olsun!
Cevap
13Cevap
Evet oldum, sarhoş da kelime mi dibe vurdum resmen ama değmezmiş bitti gitti. Aşka paydos yola devam
Aşk sarhoşu olmuş olabilirim
Hayır sevmedim ve sevmek de istemem.

Sevmez olaydim 🫤🫤
Hemde nasıl hani sırılsıklam derler ya benimkide öyleydi işte
Hayatımda o kadar içki içtim ki hiç sarhoş olamadım
Sarhoş olacak kadar sevmedim. Sarhoş gibi delicesine sevdim , çok sevdim.
Henüz değil şimdiye dek olmadım..
Amin amin 😃
Evet sevdim, sevildim🫠
Kimse için sarhoş olmadım olmam
Guncellemedeki sarki cok fena. Beni etkileyen nadir muzikler vardir
Evet bi tane var zaten
Sevdim evet
O kadar değil hocam ama ben de sevdim
Sevmişliğimiz var
Hayır.
Hayır ama belki sevilmişimdir
Sen sar ben hoş olayım yeter alkole gerek kalmaz.
Aynen kral. Çok sevdik ama maalesef ki çok büyük vefasızlar gördük. Boşuna içip kendini üzme. Allah herkesin gönlüne göre versin
Aşk sarhoşu
Hayırr
Hayır tabiki
dikkatimi çekti de eğer pp fake değilse KS nin en güzel kızısın diyebilriim sana @Sarimsakli_pankek
@Volkan_Bulut tesekkur ederimmm bwnden çok daha guzel kizlar var hakkını yemim simdi ve fake değilim bunu iltifat olarak alıyorum
rica ederim ne demek ama denk geldiklerim arasında ilk sıradasın kuzu
Oldu öyle biraz 🤭
Hayır sevmedim
Sevmemişim
Evet
Sevdim
Hayır sevmedim.
Hiç sevmedim
Bir zamanlar evet
Yokkk
Sevmedim
Hayır