Kızlar, Ailem çok ırkçı biri sevgilim kürt ve nasıl aileme kabullendirebilirim?

Ailem çok ırkçı ve baskıcı bir aile fakat ben öyle ırkçı değilim şu an sevgilim var ve kürt muşlu ve yaklaşık 4 senedir birlikteyiz ailem ilişkimi bilmiyor ve oturmuş olduğum semtte kürt komşumuz var benim çok samimi olduğum geçenlerde şaka yaptı dedi inşallah kürtlere verirsin kızını dedi annemde bugün sitem ediyor ben kürtlere kalmadım gibi laflar etti kapıdan dinledim noldu dedim sonra bana diyo yanlış şeyler yapma ailem çok baskıcı ve ırkçı artık psikolojimi bozdular 24 yaşındayım ne yapmalıyım arkadaşım yok konuşup dertleşeceğim buraya yazmak istedim lütfen saygılı yorum yapın moralim bozuk 😭😭

Güncellemeler
1 yıl
Annem sevgilim olduğunu öğrendi onaylamadı engelle sil onu kafandan diyip duruyor sevgilime olanı anlattim ve sevgilimle hala birlikteyiz napicami bilmiyorum annem yer gök birleşse olmaz bu diyip duruyor 4 yıldır birlikteyiz sevgilimle sevgilim biraz düşünüp karar verelim bende kendimi toparlayayım sonra olmadı gelip götüreyim seni dedi bende ablama söyleyeyim evli ablam var sevgilimde dedi bu yaşta ablan laf yemesin dedi ablama anlatmama izin vermedi ama korkuyorum sevgilimi kaybetmek istemiyom
Kızlar, Ailem çok ırkçı biri sevgilim kürt ve nasıl aileme kabullendirebilirim?