Diğer yorumları da okudum başka bi noktaya değinmek istiyorum. Bence bikini vs giyip kendini arkadaşlarıma göstermektedir istiyor. Arkadaşlarin arasında samimi olduğu yakın davrandigi var mı
Kızlar genelde bişeyler yaşamak için gittiğinde onu sürer. Tabi burada bişey yaşamak için değil ama kendi arkadaşlarina beğendirmek için yaptığını düşünebiliriz yaptıysa.
Eğer hos karşılarsa götür. Sende bir sonrakinde onun arkadas grubuyla gidip o hangi hareketleri yaptiysa senin arkadaslarinla samimi olduysa aynisini yap. Sonra ayril 😂
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sadece erkek arkadaşlarım ile (5 kişi) havuza gideceğiz, sevgilim de gelmek istiyor olmaz diyorum ısrar ediyor. Ne yapmalıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Diğer yorumları da okudum başka bi noktaya değinmek istiyorum. Bence bikini vs giyip kendini arkadaşlarıma göstermektedir istiyor. Arkadaşlarin arasında samimi olduğu yakın davrandigi var mı
Bi tanesini yanımda gördüğünde samimi davranıyor
Hiç onunla özel konuşuyor mu numaraları birbirinden var mı
Hayır
Yinede götürme. Şahsen çok rahatsız olurum sevgilim bikini vs giyecek diğerlerinin gözü kayacak gerek yok.
Vücudu da iyi. Daha dikkat çekici. Daha çok kıskanmaya sebep yani
Ve arkadaslarimdan bazıları da uzun boylu kaslı bu da daha riskli
Hiç ona şans verme gelmiyorsun bu kadar basit de. Israr etmene gerek yok öyle bir ortama sokmam seni de
Afedersin de dışarıdan görsen buna grup yapıyorlardir dersin
Düşününce aklima Lena Paul'un Blacked havuz sahnesi geldi
Dışarıdan çok kötü görüntü gerçekten
Baya kötü lavaboya falan gitsen sevgilin 4 erkekle aynı havuzda olacak vs problemli
Geldi
Durum nasıl bari rahatsız oluyor musun arkadaşlarına temas ediyor mu
Arkadaşlarin bakıyor mu vs
Çok temas oldu
Ne gibi temas peki hiç onlarla başbaşa bırakmadın umarım
Lavoboya gitmem gerekti
Tamamda ne oldu anlatmıyorsun ki
Çok degdiler. Bazılarının omuzlarına çıktı
Şaka mı yapıyorsun aq
Yapmıyorum
Ee kıza ne yapıyorsun demedin mi kız çıplakken arkadaşların niye omuzuna alıyor onlar bari dur deseydi
Oyun oynadılar
Anladım kral dinlemek isterdim de tamamıyla canını sıkmak istemiyorum yapacak bir şey yok
Ayağına kırmızı ojede sürdüyse geçmiş olsun ne diyeyim
O neden
Kızlar genelde bişeyler yaşamak için gittiğinde onu sürer. Tabi burada bişey yaşamak için değil ama kendi arkadaşlarina beğendirmek için yaptığını düşünebiliriz yaptıysa.
Giydiği bikini de çok ateşliydi gecelik gibi. Ben sade mayo giy bari demiştim
Grup yapalım deseydi kabuk ederdi
Deseydin
Düşünmek istemiyorum etmezdi umarım
boş ver cinsellik yaşıyorsan sık sık yaşa sonra tekmeyi vur bundan olmaz zaten sürekli yatağa at
güvenmediği için gelmek istiyor başka kızlara bakarsın diye bunun başka bi açıklaması olamaz işin içinde güvensizlik varsa bu ilişki fazla yürümez
5 erkeğin arasına girmesi sıkıntı ama
haklısın ikiniz olsanız eyvallah ama sen böyle düşünüyorsun o farklı düşünür
Ya zaten tek gidecek olsam tabiki onla gitmek isterim
konuyu kapatmaya çalış bi şekilde
Umarım başarırım. Hemcinslerini inat konusunda benden iyi bilirsinn
bilirim bilirim ben hemcinslerimin en beteriyim ama bu tür konularda anlayış göstermek lazım
Sonucu seninle paylaşacağım
hadi bismillah
İkna edemedim 🥲
ikna niye ediyon bırak o sana yalvarsın😨
Hayır gelme diye ikna edemedim
Geldi ve hoş şeyler olmadı
Güvenmiyor size
Neden
Havuz tam bir cinsellik yuvası. Ama sevgilinizin nasil bir üslup da olduğu önemli digerleri ile cabuk samimi olacaksa siz haklisiniz götürmeyin
Sevgilim çabuk samimi olan birisi. Orası hiç uygun olmaz hem de 5 erkeğin içinde
O zamn siz güvenmiyorsunuz? Ayrilmayı deneyin bu iliski sizi yorar
Çok keskin karar verdinn
Biraz acı çekersin ama ortamina sokamadığin kadınla olmaz hep sırtında bir ağırlık yapar. Ben biraktim kurtuldum çünkü
Diyelim ki çok güveniyorum o zaman bile kalabalık erkek ortamına sokmak istemem ki hem de havuza. Uygun olmaz bence
Kendini bilen kadın gelmek istemez zaten. Simdiki kizlar farkli tabi 😅
Demi yaa gelmek için ısrar ediyor bi de gerçekten değişik
Net olun sizde ben senin 5 kisilik arkadas grubunla havuza gelmek istesem ne düşünürsün diye
Eğer hos karşılarsa götür. Sende bir sonrakinde onun arkadas grubuyla gidip o hangi hareketleri yaptiysa senin arkadaslarinla samimi olduysa aynisini yap. Sonra ayril 😂
Fikrin çok iyi ama 😂 umarım buralara gelmez çünkü seviyorum gerçekten
Geldi ya
😂😂 noldu sonra ayrıldınız mı
Küsüz şu an
Çok samimi oldu arkadaşlarımla -_-
Peki seni sevdiğine emin misin?
Şüpheli
Ona güveniyor musun
Evet ama çabuk samimi olabilen biri
Havuzda sen olsan başka birinin kız arkadaşı sana çok yakın davransa ne hissedersin
Kötü hissederim
Sorun çıkar birde güzelse ve bikini giyerse işin kötü
Evet sıkıntı
Dediklerim sanırım doğru onun için gelmemesi gerektiğini anlat ona
Geldi
Ne oldu
Çok samimi oldu
Ama ben demiştim sana
Kabul etme
Gelirse iyi olmaz 5 erkeğin içinde
Geldi
Olan oldu artık