Görüştüğüm bir erkek benimle yüzmeye gitmek istiyor. Gitmek istemiyorum. Ne yapsam ve neden yüzümeye gitmemizi teklif etti?

Merhaba öncelikle, neredeyse bir aydır tanıştığım bir erkek var. Şimdiye kadar dört kere buluşduk. Ciddi bir şey de yok aramızda. İkinci buluşmamız için kendi evine davet etmişti ve kız kardeşi ile beni tanıştırmak istiyordu, ama ben reddetmiştim. Aramızda hiç bir şey yok ken niye kardeşi ile tanışim? Çok erken bence. Hem bütün ailesi ile de tanışabilirdim resmen gitseydim ona. Neyse, şimdi beşinci buluşmamız için yüzmeye gitmemizi teklif etti. Pek gitmek istemiyorum. Ondan hoşlanıyorum yeterince. Ve o nasıl hissediyor benim için, onu da bilmiyorum. Gitmek istemediğimi söyleyecem ona yarın. Demin sordu, ama nasıl cevap vereceğimi bilemedim o an. Neyse yarın haber vereceğim ona, ama sizin düşünceniz nedir? Siz ne yapardınız veya sizce neden yüzmeye gitmeyi teklif etti? Almanya'da yaşıyorum ve burası yarın sıcak değil. Hem soğuk olacak, hemde yağmur yağacak.

Görüştüğüm bir erkek benimle yüzmeye gitmek istiyor. Gitmek istemiyorum. Ne yapsam ve neden yüzümeye gitmemizi teklif etti?