Yani en tehlikeli Çar. Kendisi de kazanmıyor haydan gelen huya gidiyordur. Sen yine temkinli ol. Hem öylesi sarar adama sen kendini bozma hiç döner kesin
Sen takılma bence bak peşinde pervane olur da o zaman sen istemeyeceksin. Eğer gelmezse de kim bilir ne huyları vardı sevmeyeceğin. Tanıdıkça istemeyecektin belki de
Ya öyle kötü biri degildi iyi şekilde ayrildik zaten ailem istemediği için ama cok sevmistim korkaklık yaptı ilişkimize sahip çıkmadı annemle babama karşı geldim onun icin benim yaptığımın 10da 1ini yapsaydı simdi cok mutlu olacaktık o yüzden aklimdan cikmiyo
Ben 6 senemi verdim sonra aldatıldım bende ki sabır çoğu erkek de yoktur 🙂 ben lafı guzar söyledim sevdiğim kişi için herşeyi yaparım 🙂 sevgi de emek istiyor emek istemek hakkınız.. pes etseydik bu topa girmezdim
Bravo çok iddalı :) zaten değer verenin değer gördüğünü ömrümde görmedim uğradığın haksızlıklarda yalnız değilsin.. ben de bir sabır taşıydım. Artık sabrederim diye ödüm kopuyo.
Maalesef öyle bende görmedim🙂 ben sevmeye. bile korkuyorum çok beklentisi olan birisi değilim sadece sevmek sevilmek di sen diye yazmammin sebebi bakalım ne çıkacak dedim iyi bişiler çıktı gibi mantıklı konuşan biri🙂
En doğal beklentimiz bunlar tabi. Ama sen diye cevap vermek bence çok yaratıcı dikkatimi çekti. Ne biliyim ben belki mağarada yaşamaktan bu hale geldim 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
aklımda kalan kimsem yok
Yok. İçimde öldürdüm de gözleri geliyor bazen gözlerime
Bu söz beni yerden yere vurdu
Aklında biri varken başka birinin yatağına girmek de karaktersizliktir. Kimseye bu haksızlığı yapmamali
Nokta
Aklımda kalan kimse olmadı olacağını da sanmıyorum insanlar anlam yüklemek için fazla güvenilmez
Tabi ki kalpten giden herkesin bir izi vardır o silinmez
İlla ki aklımızda kalan olmuştur ama hayatımızda hayır :)
Aklımda kimseyi tutmuyorum ya kalpte tutarım ya da hiç
hicbir seyi unutmadim sadece unuttum gibi yaptim
gençlik zamanında oldu dertmiş gibi ağladığım oldu kafama sıçayım.
Var ya Allah onun cezasını
Var, olmaz mı?
Aklımda içimde kalan olan tek şey mercedes🚬🥹
Evet, sen varsın
Öyle olmayi beceremiyorum
Var tabi.. zalımın kızı
Olmasın
Oldu bi kere
Olmayan var mi ki
Var var var olmasa iyiydi ama
Var birisi
Off olmazmı
Kimse kalamaz 😎😎
var gibi
pek kimse kalmıyor
evet galiba
Hayır yok
Yok teyze
Başka anlamda var
Ohoo
warrrrrrr..
Var olmazmı
Hayır yok
Hala aklımda
Diyelim var ne değişecek
Olmaz mi olmaz miii
Ah ah yanıyoruz
Kafamın içinde kira vermeden yasiyo onunla yatıp onunla kalkiyorum sıyırmak üzereyim
Ya sabır gerçekten
Nasi kurtulcaz bilmiom ya
Akışa bıraktım artık
Terapiye gitcem bende parasını da ondan isticem😅
Vermez asla pintidir tahminim Allah kurtarmış
Yok ayol oyle değildi b. k gibi para var veriversin bi zahmet onun yüzünden gidiyorum
Para varsa hiç hayır bekleme haramdan kazanır vicdanı yoktur onun
Baba parasi
Yani en tehlikeli Çar. Kendisi de kazanmıyor haydan gelen huya gidiyordur. Sen yine temkinli ol. Hem öylesi sarar adama sen kendini bozma hiç döner kesin
Dönsün hoşt hoşt diye kovalicam
En mantıklısı 😅
Y.. şak ya valla psikolojimi bozdu iyicene
Sen takılma bence bak peşinde pervane olur da o zaman sen istemeyeceksin. Eğer gelmezse de kim bilir ne huyları vardı sevmeyeceğin. Tanıdıkça istemeyecektin belki de
Ya öyle kötü biri degildi iyi şekilde ayrildik zaten ailem istemediği için ama cok sevmistim korkaklık yaptı ilişkimize sahip çıkmadı annemle babama karşı geldim onun icin benim yaptığımın 10da 1ini yapsaydı simdi cok mutlu olacaktık o yüzden aklimdan cikmiyo
Aileler falan iş baya ilerlemiş:( benim maalesef o kadar tecrübem olmadı. Çok üzüldüm. Umarım aklı başına gelir ve barışırsınız🙏🏻
Ah ahh pek zannetmiyorum ya ama iyi dileklerin için teşekkür ederimm
Yok.
bende bilmiyorum
Aklımdaki yanımda
Valla mı ya
Evet
Maşallah diyim o zaman
Teşekkür ederim
Yok.
Yok.
olmaz olur mu
Hayır
Benim yok güncellemedeki yazıya itiraz ediyorum fjdkkd
Senn.
Sen de biliyorsun yanlıştı gitmeyecektin..
Hataydi affet geldim kapına son bı şans istemeye
O kapı sana kapandı bir kere sana söylemiştim
Aşk gurur tanımıyor bütün kapıların kapalı olsa yine gelirim
Sen önce yaşını doğru yaz hayatın yalan olmuş
Sensizlik herşeyi yaptırdi bana bazı geceler adımı unuttum
Evlenirken aklın neredeydi
Ben sana dedim gitme el olursun diye
Hepsi hataydı artık akıllandim
Yapay zekaya yazdırdığın mesajları atma bana. Sensiz çok mutluyum çok şükür
O değil de senle olan adam yandı valla
Ay neden :(
Cevaplar sert 😃
Adamı affetmezsin sen
Ben kırıyorum ya ağır geliyormuş laflarım. Rahmetli öyle derdi :)
Burcun ne acaba bu arada basın sağ olsun bende 1.2 cümlede anladım bunu
Ay benim başım sağ sağ o derdine yansın :) ben aslan burcuyum seninki ne peki?
Aslanlar öyle zor ki hele yükselenin başak veya boğa ise benim oğlak 🙂 sakın anlayışlı sabırlı bir burcum
Ay burcum Başak. Burçlardan da anlıyorsunn. Yükselen aslanım. Zor değil ya emek isteriz. Sen erken pes ettin ama
Oğlak tanımıyorum hiç. Anlayışlı sabırlı nasıl olur ki bi erkek hayal edemedim sjdk
Ben 6 senemi verdim sonra aldatıldım bende ki sabır çoğu erkek de yoktur 🙂 ben lafı guzar söyledim sevdiğim kişi için herşeyi yaparım 🙂 sevgi de emek istiyor emek istemek hakkınız.. pes etseydik bu topa girmezdim
Bravo çok iddalı :) zaten değer verenin değer gördüğünü ömrümde görmedim uğradığın haksızlıklarda yalnız değilsin.. ben de bir sabır taşıydım. Artık sabrederim diye ödüm kopuyo.
Peki bu soruya sen diye cevap vermek aklına nerden geldi?
Maalesef öyle bende görmedim🙂 ben sevmeye. bile korkuyorum çok beklentisi olan birisi değilim sadece sevmek sevilmek di sen diye yazmammin sebebi bakalım ne çıkacak dedim iyi bişiler çıktı gibi mantıklı konuşan biri🙂
En doğal beklentimiz bunlar tabi. Ama sen diye cevap vermek bence çok yaratıcı dikkatimi çekti. Ne biliyim ben belki mağarada yaşamaktan bu hale geldim 😂
Neden kendini bu kadar kapattın
Belkı de sensindir kim bilir 🙂
Zaten pandemi beni iyice sindirmişti sonra birden yalnız kaldım aslında hep yalnızdım belki de. Bıktım ya da bilmiyorum. Ben benim de sen kimsin 😂
Ruh eşini arayan birisiyim desem 🙂
İddialı mi olur
Umarım bulursun ya zor iş.
Ben de kim ne yaşıyo merak ediyodum öyle.
Gizliden çıksam konuşurmuyuz
Var maalesef