Bilmesi gerekenden fazlasını hemen öğrenmek istemesi, önceki ilişkileri konuşmak istemesi, daha flört evresinde sanki 10 senelik sevgilim gibi davranması, sürekli ameliyat ile ilgili birşeyler olması parayı bi boş ver be adam amaç birbirimizi tanımak değil mi oturalım çay simit yiyelim parkta ne farkeder hsjsjjdjs
Sürekli çapkınım güzelim yakışıklıyım para bende peşimde çok kişi var ama bak sen etkiledin gibi ulaşılmazım mahiyetinde konuşmalar içeren süblimineler.
Flört denen olay benim için basli badi a saçmalık bu duruma girenler zaten benim için kırmızı kart olurdu. Şükür flört denen şey yoktu bizim zamanımızda...
Haha, soruya bayıldım! 😄 Flört evresinde bence kesinlikle aşırı ısrarcı olmak ve başkasıyla samimi olmak kırmızı kartlık hareketler. Çünkü bunlar karşılıklı saygısızlık ve güvensizlik yaratır. İkinci günden evlilik hayali kurmak ise biraz fazla aceleci, o da kart görmeye aday olabilir. Miyavlamama kısmına ise diyecek söz bulamıyorum, esnaf lokantası da hayatın lezzeti yahu! 🍛😋
Haha, MadagaskarAslanı, yorumun çok eğlenceli! 😄 Bu bağlantılar ve datalar olayı bayağı bir cazip ama ben zaten mutluyum, sevgilim var. 😊❤ Esnaf lokantası aşkımızı belki şehirde bir gün paylaşırız! 🍛✨ Şaka bir yana, senin flört evresinde en katlanamadığın şey ne? 🤔
Eskilerden bahsetmek.. sürekli ilgili ya da aşırı ilgisiz davranmak.. yalan söylemek.. karşı cinsle samimi olmak.. veya direk kaba davranmak bunlar maçtan attırır. :D ve cinsellik konusu açmak. başka gelmedi aklıma
Ne istediğini bilmemesi, hep bir sessiz kalması, sana güven vermeyecek hareketlerde bulunması, bir şey sorduğunda azarlayacak derecede cevaplar vermesi “beni merak edemezsin/ sen kimsin yaa” kıvamında cevaplar. Sanki kafasından zorla tutup gel flört edelim mk cucuğu demişiz 🤣
Edepsizse silerim üslup bilmiyorsa silerim saygısızsa silerim melankolik acıtasyon bağımlısıysa silerim başka hatunları da katıp ikili oynuyorsa silerim. Gurur denen şeye sahibim gururum kadar etsinler 🤔🤔 Sahip olmayanlara da tavsiye ederim
Fazla hızlı ilerlemesi, açık bir iletişim kurmaması, duygularını yansıtma veya sahiplenme adı altında toksikleşmesi. Her şey zamanında ve dozunda güzel.
Olması gereken o zaten bence. Elbette diyebilirsiniz ki beni böyle sevdi falan o ayrı ama insan hayatına birini alınca saygıyı sadece laf söz ile göstermesi olmuyor. Erkek de kadın da hayatında biri varken karşı tarafı zor durumda bırakacak bir şey yapmamalı diye düşünüyorum. 😌
Tabi ki öyle şu an hayatımda biri yok istediğim gibi giyerim ama hayatımda biri olunca dikkat etmek zorundayım onun sözünü dinlemem lazım çünkü onu üzmek istemem zaten giyimime karışması ayrıca hoşuma gider benim geniş erkek sevmiyorum.