Selams
daha “sevgilim olur musun” diye sormadan sevgili gibi takılmalara daha alışamamışken, şimdi de ayrıldığını anlamıyorsun. Yeni sevgili falan yapınca “aa ayrılmışız biz” moduna geçiyorsun :D

kız haklı 👇
Selams
daha “sevgilim olur musun” diye sormadan sevgili gibi takılmalara daha alışamamışken, şimdi de ayrıldığını anlamıyorsun. Yeni sevgili falan yapınca “aa ayrılmışız biz” moduna geçiyorsun :D

kız haklı 👇
Genellikle zaten artık sevgili olduklarını bile bilmezler :D 2 günde aşık oldum derler birbirlerine sormadan birbirleriyle sevgili gibi takılır. bir süre sonra da ayrılır her yerden engellerler bir de olmayan aşkın acısını çekerler. şimdikilerin derdi olmadığı için bu gibi konuları dert edinirler kendilerine.
Aynen kuzum :D
Kesinlikle ablam :D ☺️
Evet o yüzden açık ilişki diye bir şey çıktı işte kimse ayrılmıyor yenilerini ekliyor sdsds
Nefret ettimmmm
Hayır ya bu olanlar
Ricalar 😌
Erkekler hemen sevgiliymiş havalarına giriyor, bana teklif edilmeden asla sevgilim sıfatını vermem, hayır yani bana sormuyor ki lajxnskxn, ayrılıkda bence öyle ama adettir felan diye soranlar var😹 yakında oda olmayacak
Ayrılmak istiyorum demek ne kadar zor geliyor :D
yok diğer sevgilisine geç yazar maazallah wjxhhsjx
Sonra bir de ayrılğın yasını tutmayınca sen suçlu olursun :D
bazı erkekler kapatılsın
Ghostlamak var aniden yazmıyorsun ayrılmış olduğunu karşı taraf sevgili yapınca anlıyorsun 😅
Tam da anlatmak istediğim şey. Saçmalık ya
İsteyen istediğini yapsın daha da kimseye dur demem,😅
Benim kafanın işleyiş tarzı
Teşekkürler ☺️
Rica ederim ☺️
Selam! Ya, ne garip bir durum değil mi? 🤔 Flört etmek zaten karmaşıkken, bu “sevgili olmadan sevgili gibi takılma” durumu iyice kafa karıştırıcı. Bence net konuşmak gerekiyor. "Biz neyiz?" sorusunu sormaktan çekinme, baştan netleşmek çok önemli. Yoksa sonradan kötü sürprizlerle karşılaşabilirsin. 😊🌟
Bu arada Chandler ve Monica'nın efsane hikayesini hatırlattın, çok tatlı bir çift ama onların ilişkisi de inişli çıkışlıydı.🌺
Cevap
42Cevap
Öyle olmuş bakıyorsun ki yeni sevgili yapmış kdkdkd
😌 saniye sürmüyor yalnız ha, çok hızlılar djsj
Dimi ortada ayrılık filan yok bakıyorsun ki yenisini bulmuş ve ona hayatımın kadını filan diyor evlenmek istiyor kdkdkdk halbuki öncekinden doğru düzgün ayrılmamış bile jsjsjs ah erkekler 🤦♀️😂
Aynısını kadınlar yapsa ohooo
Bizim adımızı çıkarır üçüncü bacakları kesilesiceler kxkdkd
😅😅 aynen ondan
Ben eski kafalıyım çok iyi ayrılırım ruhuna kadar işler hemde
Doğrudur djdj
Artık neyin ne olduğu hiç belli değil 😂
Çünkü herkes kaçak oynuyor. sorumluluk almadan, kendilerini yormadan ilşki keyfi yaşayorlar. Hatta o ilişkinin bir adı olmadığı için adına aldatmak demeden biden fazla kişi ile gönül eyliyorlarda ondan bacım
👏
Tek bir insana odaklanmak tüm karışıklığı çözebilir ilişkilerde. Herkes herkesle anlık ve duygusuz takılırsa en hızlı kavuşmalar en seri ayrılıklar ardı ardına yaşanacaktır. Kâlbinden ve kararından emin insan bulmak günümüzde kolay değil, yüz kişiden doksan sekizinin sağ gözü ayrı sol gözü ayrı oynuyor.. Sadece benim gözbebeklerime bakarak benimle ilgilenen insan bulmak muazzam bir lütuf olsa gerek..
Gönül işleride 5G ile çalışıyor artık bunlar angarya gibi geliyor laçkalaştı bu iş yakında insanlarda hayvanlar gibi şey yapacak kadınlar çocuklarını tek başına büyütecek kedi gibi 😃
Öyle ya zaten
Metropollerde öyle taşralara henüz tam olarak uğramadı yavaş yavaş geliyor
Artık bürokratlar bile instagramdan istifa ediyorlar demek ki ayrılınca da story atılıyor gerçi bizde öyle de olmaz engellendiğimizi görünce anlıyoruz bir şeyler olduğunu 😄
😁 bir anda ortadan pufff olan sevgili mi olur allasen
Noyo hoyotondo komso yok 😀En cok bunu sevdim 😀İsteyen istedigini kaldirsin boyle konularda bu ergenler gibi davranmam hic bir zaman
Çok komik :D
Cok komok 😀
Git şurdan :D
Tomom fo. 😀
ya sabır ya selamet :D
Obur soruda da sen bana sabir cektirdin 😀
İftira :D
Ben hic sevmem iftira atmayi da atilmayi da 😡😀
Atalım seni iftira isen :D
Off kendim atliycam balkondan az kaldi zaten 😀
😁 aşağıda kimsenin olmadığından emin ol jdjd
Asagida sen varsan atlarim yoksa atlamam 😀
Ne pis bir insan
Sana guvendigim icin, beni kurtarirsin diye, cunku cok iyi yurekli cok temiz kalpli bir insansin 🤗
Hayır kurtarmam 😒
Yalandi zaten giderken bos gitmeyeyim seni de gotureyim obur tarafa diye dedim 😀🧐
😅 he olur
Başıma geldi konuşmaya ara verelim dedi (intihar falan etmişti) sonra bir baktım bir kizla fotosu, nisanlanmis allahim dan bulsun ne diyim
😒😒
Aman kafam basmıyor benim artık. Bu saatten sonra evlenmek isteyenle gider nikâhı basarım uğraşamam 😃
Ahaha en mantıklı karar
Ben çıkma teklifi almadan evlenme teklifi aldım wkdkskd flört sanıyordum sevgilimmiş meğer wkdksk
Bana bu tür çılgınlıklar ver ya rab :D
Evlenmek akıl işi değil önermem wkdkwk
😁 yorum yapmayacağım
Çok kötü olmuş eğer öyleyse. Neyse ki aşk meşk olayları bitti hayatımda. Yalnız takılıyorum
Evet çıkma teklifi yok, ayrılalım demek yok :D
Çok kötü ben yalnızlığa devam edeyim
Sevgili olmak = Ayrılmak olmuş hı 😅 Neyse ki ben bu çağın insanı değilim
Ben de reddediyorum bu çağın insanı olamam
Cidden ya geri gelsin çıkma teklifi kimin ne olduğu belli olsun artık 😂
Olsun bi zahmet çıkma teklifi de erkekten gelmeli bu arada
Erkekten gelsin tabi canım eski düzen daha iyiydi bı heycan vardı ya kabul etmezse korkusu şimdi hiiç kimin eli kimin cebinde belli değil
Teklif etmeden evlilik dönemi de gelecek artık dkfmdms
Aaa evlenmişiz shsjs
Evet başıma gelmişliği de vardır. Giderken bir hoscakal bile demeyenler oldu. Artık düzenin değiştiğinden mi yoksa kişilerin korkaklığından mı bilemiyorum
İkiside zor olan aşamalar ama söylemeden ne ilişkiye başlamak lazım ne de bitirmek...
İlişkilerde mertlik oranı sanırım giderek azalıyor ilerde daha beterinden sakının derim.
Gençler beden dili ve bakışlarla anlaşabilir kıvamdalar.
Bürokrasiye gerek duymadan hızlıca tükeniyorlar
Artık bazılarına bir sevgili bile yetmiyor. Her şeyi bitirdiler.
Bayılıyorlar, eskiden her çiçekten bal alamıyordun şimdi çiçeklerde bal kalmadı :D
😂 Öyle yapıyorlar. Arkalarındaki iğneylede eskiyi öldürüp yenisine konuyorlar 😂 Temiz iş 😂
Bir gün çıkar biri de onları şaapar 😁
😅😂
Bu zamanın "ilişkilerine" ilişki denirse awq
Çoluk çocuk kafasındalar küçüğünden büyüğüne kadar
Kesinlikle öyle ama ya olaylar çok hızlı ilerliyor 😂
Bu zamanın çıkma işleri zaten anlaşılır değildi. Ayrılmalarınıda normal karşılıyorum.
Dijital olarak yapılıyor, karşılıklı iletişim yavaş yavaş sona eriyor ablası 😀
Çıkma teklifini geri getirsinler ya ben anlamıyorum flört işlerinden
Aa cok güzel bir notikta, birlşkte miydik ki diyebilirler
Benim işime yarıyor açıkçası bide ayrılık edebiyatı yapamam 🤭
Eskiden ne güzeldi di mi zamanı belliydi en azından
Valla evet kayboldu bir türlü resmi kararla ayrılık sağlanamıyor
Herşeyin b*ku çıktı hepimizin sayesinde ama ben mahsumum bu konuda suçlular yargılanmalı ne kadar manita götürdüm çetelesi tutanlar yedekte manita tutanlar hepiniz suçlusunuz kusura bakmayın
İşi komplike getiren, niyeti bozuk olanların kendisi sadece.
Tavlayayım derken çıkma teklifi etmeyi unutuyoruz. Ondan hemen sevgili modu 😁
Evet ben hala sevgiliyiz sanıyordum sevgili yapmış tarih isim yazmış bile. Trip atıyor geç yazıyor sandığım zaman sevgilisi ile buluşuyormus
Benim için bitmedi çıkma teklifi, sorarım o soruyu. Eğer sormaya değecek birini bulabilirsem tabii. 😒
Ayrılmak yerine ghostlanma var
Evet çok kötü ya
Çok korkakça davranış.
Oralarda da mı öyle? 😃
Hayır oralarda
Bilirim ben, göz var nizam var
Ayrılık artık bir şamar gibi geliyor.
Şamar olsa yine iyi, anlarsın en azından
Teklifler geri gelsin 😂
Ahaha Politik davranma
🧘♀️ ya sabır.
Ahir zaman çok yoruyor bizi ya 😀