Anneci erkek mi?

Sevgilimin annesi komşularına benim resmimi göstermek için wp profilime girmiş fotoğrafımı görünce göstermekten vaz geçmiş sonra erkek arkadaşıma bayağı şeyler söylemiş hepsini anlatmasa da uygun bulmamış tırnaklarımda beyaz oje vardı ve çok uzun değildi straplez bir üst giymiştim ama sadece omzum ve boynum gözüküyor kilolu değilim ya da büyük memelerim yok o yüzden absürt ya da aşırı rahatsız edici görüntü yok memem gözükmüyor bile bu yüzden biz kavga ettik neyse hallettik konuyu kapattık derken dün yine açtı konuyu sevgilim, annesi sanırım profilime tekrar girip bakmış olacak ki hani konuştun mu oğlum hâlâ aynı profili kaldırmamıs gibi şeyler söylemiş erkek arkadaşım da onun için değil benim için kaldırır mısın ben ona sonra gidip benim için kaldırdı bir daha bu kıza hiçbir şeyine karismayacaksin diyeceğim dedi ama ben kaldirmadim kaldırmayı da düşünmüyorum annesini ilgilendirmez ki? Daha evli bile değilken bunları yapması ve beklenti içerisine girmesi ne bileyim.. annesiyle geçen kış tanıştık 4 yıldır da sevgiliyiz... Yarın buluşup konusacagiz, annesiyle arasına mesafe koymasını söyleyeceğim sizce mantıklı mı yoksa ne diyebilirim bu konu için şu an aramız bozuk bana iyi davranıyor ama soğuk yapıyor bana senin sadece sevgine inanıyorum dedi verdiğin değeri gördüm bana iyi davranma falan dedi çok üzgünüm ne yapacağım hiç bilmiyorum..
Anneci erkek mi?