Anneci erkekten olur mu?

Öncelikle merhabalar, soru başlığında net girmedim ana aşırı anneci erkek tiplemesinden bahsetmek istiyorum inanın kafam da çok karışık düşünmekten yoruldum. Öncelikle 10 aydır süren bir ilişkim var çoğu zaman kavga edip toparlıyoruz ciddi gidiyor zaten o benim annemle tanıştı ben onun annesiyle ama sıkıntı şu ki aşırı anneci. Yani 1 ay askere gitti mesela normalde her gün annesini arar sorar gün içinde 3 4 kere falan konuşurlar buna lafım yok tabiki askere gittiği dönem bana dedi ki annemi ara eksikliğimi hissetmesin bende tamam dedim her gün aramıyordum açıkçası ama elimden geldğince iki günde bir aramaya çalışıyordum ve aramadığım zamanlar kavga ediyorduk 5 dakikanı bile ayıramadın mı diye tartışma yaratıyordu ve askerde olduğu için alttan almaya çalıştım o zamanlar da. şu an bile ara ara yapıyor niye aramıyorsun falan diye en son patladım bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirdim ve benim annem yalnız kadındır aranmak ister o zaman benim üzerimi de çiz falan filan dedi neyse de bu da bir şekil halloldu ama bende birikti arkadaşlar çok uzatmak istemedim daha var bana gerçekten değer veriyor ve seviyor bunun farkındayım ama bu konuya bakınca ileride mutlu olamayacakmışız gibi geliyor. şu an düşünme aşamasındayım iyi yönleri var ama kötü yönleri de var üstümde baskı kurmaya çalışıyor. Son örnek babasının çocukluğundan gelen bir rahatsızlığı varmış hastaneye gitmişlerdi geçmiş olsun dedim bana dedi ki öyle deme babamın bir şeyi yok bu cümlenin üstüne neye uğradığımı şaşırdım ama ilişkinin başındaydık o zamanlar hassas bir konu herhalde onun için dedim geçiştirdim ama artık patlak vermeye başladı ne yapacağımı bilmiyorum lütfen fikirlerinizi belirtin

Güncellemeler
9 ay
Bazıları bilip bilmeden annesine değer vermesine falan laf ediyorum sanıyor öyle bir şey yok arkadaşlar versin tabiki ona lafım yok üstünde kurmaya çalıştığı baskıdan bahsediyorum
Anneci erkekten olur mu?