Aldatıldım affetmek istiyorum?

Selam benim iki yıllık bi ilişkim vardı arada ayrıl barış yapıyoduk ama hep birbirimizi bana göre çok seviyorduk benim bi sorunum vardı ilişki içerisindeyken yakın kız arkadaşından rahatsız oluyordun bi arkadaş grubuydular ama orada olan bi kızdan eskiden hoşlanıyordu o kızda ondan hoşlanıyormuş eskiden ben hep bu kızla görüşme dedim ama beni asla dinlemedi ben onu kız olarak bile görmüyorum falan dedi neyse bizim bi ara yine aramız kötüydü bi hafta konuşmadık sonra bi haber aldım ve sevgilimle o kızın biz bi hafta konuşmadığımız süreçte flörtleştiğini duydum inanamadım eski seviglimi aradım inanamadım o da işte bana ilgi vermiyordun mesajıma bakmıyordun vs dedi ve kızn ondan hoşlandığını onun bi karşılık vermediğini söyledi fakat daha sonrasında her şeyi itiraf etmek zorunda kaldı benim yokluğumda dediğine göre çok boşluğa düşmüş bu kızda ilgi gösterince karşılık vermiş kız ona açıldıpında kıza daha sonrasında seni seviyorum ama aramızda bir sürü engel var falan demiş ertesi günü yüz yüze görüşünce de arkadaş kalalım demiş ama kıza bi gün önce seni seviyorum demiş sordum niye deidm beni nası unuttun falan o da unutmadım snei hala çok seviyprum affet bilmem ne böyle konuştu kıza seni seviyorum dediğimde de sevdiğimi sanmıştım ama boşluktaydım işte o kzın yüzüne bakınca da seni gördüm ve anladım dedi çok ağladı affet diye gittim kızı aradım yanımda sevgilim varken kız anlattı işte seviglim de kıza seni sevmiyorum işte ben anlayamamışım falan dedi bilmiyorum ben çok seviyodum çok üzgünüm kaç gündür uyumuyorum ama affetmek istiyorum sizce ne yapmalıyım

Aldatıldım affetmek istiyorum?