Aldatıldım, Affetmeli Miyim?

Uzun mesafe ilişkisine girdik ve 2 hafta boyunca hiçbir şekilde müsait olamadım hep aramalarını erteledim, konuştuğumuzda sadece kendim hakkında konuştum... Kendisini berbat ve tek hissetmiş ki biliyorum bu bir bahane olamaz, ben de aynısını hissetmiştim ama böyle bir şey yapmadım. Süreç içerisinde birisiyle fiziksel anlamda beraber olduğunu itiraf etti bana. Tanımadığı, sadece o an bunun doğru olduğunu düşündüğü birisiyle. İlk defa böyle bir şey yaşandı ve gerçekten pişman hatta çok özür diledi kabul etmedim. Bir aydır konuşmuyoruz fakat sürekli bana özür dilediği şeyler yolluyor. Yakınlarımızdan haberini alıyorum gerçekten hem o hem ben perişan haldeyiz. Hemen affetmem mümkün değil biliyorum. Başınıza gelene kadar affetmem diyorsunuz, kendime değer veren bir kadınım lütfen bunu unutmayın. Buradan nasıl bir insan olduğunu da anlamanız mümkün değil, inanın ki gerçekten dünyanın en iyi insanı. Benim için yurtdışında okuduğu çok köklü üniversiteyi bırakıp benim üniversiteme yerleşmişti zamanında... Fikirlerinizi istiyorum, lütfen.
Aldatıldım, Affetmeli Miyim?