Ekran görüntüsü ona gösterdim korktumu?

Bundan 9 ay önce müdürümle beraber oldum kendisi o dönem nişanlıydı görüntülü konuşuyorduk ve otelde bir kez beraber olduk görüntülü konuşurken ekran görüntüsü almıştım o bunu bilmiyordu herneyse ne yaptıysam dönmedi evlencem uzatmayalım hatayı dedi işten cıkmak istedim cıkma işte başarılısın dedi ama aşk anlamında ben cok acılar çektim bağırdı çağırdı haraket etti 3 ay öncede evlendi evlendikten sonra iş anlamındada bana cok yükleniyo sürekli bağırıyo çağrıuor pskolojşm bozuldu dün odasına konuşmaya çağırdım işten ayrılmak istiyorum dedim hemen tamam dedi sizde bunu istiyorsunuz dedim ben öyle biriey istesem cıkartırtım herşeyi yanlış anlıyosun iş bambaşba bir boyut ded sonra resimleri gösterdim ben cok fedakarlık yaptım bu resimlere rağmen seni 1 yıldır ifşalamadım mutlu mesut evlendin dedim bana almadığını söylemiştin ben korkmam git göster falan dedi sonra bende özledim dedim görüşelim bu haftasonu başta yok mok dedi cok ısrar ettim tamam Ağustos ayında bir gün görüşelim dedi eşim şehir dışına gidince ama o resimlerden sonra güvenim gitti dedi ne düşünüyorsunuz korktumu sizce

Ekran görüntüsü ona gösterdim korktumu?