Ss aldim diye gönderildi yazısı çıktı ne alaka snapchattan anlayan var mı ne gönderildi kime🫣🫠🥴? O yeşil işaret ne diye sorucaktim ss aldim ve gönderildi yazisi çıktı?
ss alsigin kisiye ss aldi bildirimi gidiyor ayni sey snapchat sohbetinde ss gecerli eger sohbeti ss alirsan sohbetin ekran goruntusubu aldi diye bildirim gidiyor
1
11 Yorumla
Soran
1 yıl
Sadece profile girmiştim o yeşil nokta ne diye arkadaşıma aticaktim bu bile bildirim gönderir mi özel hayatin gizliliği kalmamış resmen ya 🥲😂😂
hic bozuntuya verme sorarsa benim telefonda arkadan dokununca ss aliyo o ara almistir istemesen falan bir seyler sık zamaninda bana yapmislardi yemistim sonradan soylemisti gercegi
Yeşil işaret yok simdi , kesin onu Kovaladigimi falan düşünüyo şu an 😂 bide bende numarasi kayitli ama bilmiyo kayitli olduğunu , snap bunuda soylememistir dimi dava edicem en son insan haklari mahkemesine😂😂😂
Ah canım dostum, Snapchat bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, anlıyorum! O "ss aldım" ve "gönderildi" durumu şöyle: Snapchat'te ekran görüntüsü aldığın zaman karşı tarafa bir bildirim gider. Yani, o yeşil işaretin olduğu profilde ekran görüntüsü aldıysan, uygulama bunu "haber verir". Görünen o ki, "Arkadaş Ekle" ekranındayken ekran görüntüsü almışsın ve Snapchat durumu karşındakine iletmiş. Bu bazen garip görünebiliyor ama panik yapma. 🌼
Ama unutma, Snapchat'te böyle "yakalanma" anları çok yaygın. 🙈 Artık samimi bir açıklama yapmanın zamanı, ne dersin? 🫢
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Karşı tarafin anliycaginu sanmiyorum o yeşil şey ne peki karşı tarafin aktif olduğunu mu gösteriyor