AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Tek değilsin bacım
Bacım bacım hem kullansın hem de terketmeye çalışsın sonra arasın tekrar arasın ve tekrar Allaha revani bu? Bu yaptığı yetmezmiş gibi bir de ona ben ulaşmaya çalıştığımda yaniii mesaj attığımda cevap vermesin işine geldiği gibi davransın heppp ohhhh ne ala Mualla. Bir de yetmezmiş gibi aynı şehirlerde oturuyoruz. Ben de meslek edinip ailemden burdan ayrılmak istemiyorum. İnan onunla aynı şehirde aynı havayı solumak o kadar acı ki
Güzelim böyle insanları ne olursa olsun hayatında tutma seni psikolojik olarak yıpratmaktan başka hiçbir şeye yaramaz bunlar sil gitsin
Amin inşallah. Allah sana da şifa versin🙏Çekmeyen anlamıyor bu acıyı kolay kolay. İyi ki varsın sen de güzel insan🙏Sorumu yanıtladıgın için de sana begeni gelsin benden saol.
Teşekkür ederim ama emin ol hiçkimse ailende içinde olmak üzere senden değerli önemli değil Allah korusun başına bir şey gelse herkes bir yere kadar yanında olur dik dur hep güçlü ol
Dikim zaten, bana yakışan da bu teşekkür ederim yine de çok teşekkür ediyorum sen de dik dur güçlü ol inşallah her zaman. Teşekkürler yorumun için tekrar. İyi günler dilerim. Dik durursun ama yanında hep birileri olmaya ihtiyaç olur ya hep birisi bu sosyal medya olsun ya da çevreden biri ve kafam karişıkken bana doğru yolu gösterdiğin için saol inşallah kafamız karisikken doğru insanlarla karşılaşma ümidiyle.
Ve tüm yorumların için teşekkür ederim. Kendime layık olanı yapacağım ben. İyi günler😊
benim de ihtiyacım var mesaj atar mısınız lütfen
@-_-NS-_- burdan anlatır mısın sorumun altına yazınca dikkatimi çekti simdii
buradan mesajlaşma tarzında olmuyor. maalesef halka açık bir ortamda ifade edemiyorum
@-_-NS-_- skype var mı ya da ins Peki burdan ben de mesaj atamıyorum dinlemek isterim seni.
@-_-NS-_- derdin neyse geçmiş olsun. İyi günler dilerim
kusura bakma ev üstüme üstüme geldi dışarı çıkmıştım
Abi sen niyeyse bana hiç inandırıcı gelmedin
:( neden öyle söyledin
Yok ben yanılmam sen doğru değilsin knk
doğru derken? yani neyime inanmamış olabilirsin ki onu merak ettim açıkçası. inanılmayacak ne söyledim
orada burada takılıyorum demiyorsunda ev üstüme üstüme geldi diyorsun klasik erkek
Neyse knk sen doğrusun iyi geceler
hahaha parka gidip geldim. 30 dakikada aynen orada burada takıldım. iyi geceler knk böyle devam
Aşk meselesi hariç ankat
Yardımcı olabileceksem tabi
1 litre beyaz şarap al
Ben kendim mükemmelim, şarabı napim
Senin o Allah'ına kurban
Ben boyum kısa diye ağlıyorum 165,5 boyla
Güzel insan, hiç hiç böyle durumlara takılma derim, çünkü sen iyi olursan elbet Birgül iyi insan çıkar kendi akrabalarımdan biliyorum
Ama benim hayal oyuncu olmak tipim iyi herkeste beğeniyo bende seviyorum
Hedefim büyük ama bilmiyorum
İlla oyuncu olmak istiyorsan buna kimse bir şey diyemez tabii ki ama ne olmak istediğine karar ver derim iyice mesela doktor olsan ordan oyuncu da olabilirsin gibi gibi yani demek istediğim o ki meslek konusunda yanlış kararlar verme demiyorum ki oyuncu olamazsın yapamazsın edemezsin ama her şeyin bir zamanı var. Hayırlısını dile ve diyorum ve kenara çekiliyorum.
Amin
Aşçılık yazdım çıkarsa tercihte çıkar büyük ihtimal aşçı olucam
bademx34 ömür kısa o yüzden her zaman büyük hedeflerin olsun ki yaşadığına değsin.
Konuşmak istersen buyur.
Buyurun dinliyorum sizi
Ne oldu ki canim
tum dunya o halde
Yalnız değilsin inan 😔😏
fena dertleselim o zaman ne dersin
Hayır.
Sizin neyiniz var
Yalnızlık.
Bende öyleyim
Benide yazabilirsiniz ayni duruma yakinim
İstersen