İlişkiler başlar veya birtakım sebeplerle biterler. O bitişler genelde pekte kibarca bitişler olmaz:) Biten ilişkiler veya yaşadığın ilişkilere şöyle dönüp baktığında hep feragat eden sen mi oldun?

💫✨⭐

İlişkiler başlar veya birtakım sebeplerle biterler. O bitişler genelde pekte kibarca bitişler olmaz:) Biten ilişkiler veya yaşadığın ilişkilere şöyle dönüp baktığında hep feragat eden sen mi oldun?

💫✨⭐

Hayatım boyunca ikinci sevgilim oldu ikisinden de ben ayrıldım ve ondan hariç en az 7-8 kızla ufak çaplı bir mülâkat yaşadık hoşuma gitmedi kadın erkek fark etmez insanlar alttan almak değil altta bırakmak istiyorlar artık
Evet her zaman alttan alınmaz. Haklı olunan konuysa zaten hiç.
Evet öyle hocam
Her zaman değil, bende insanım ve gerilebiliyorum. Kimsenin egosunu, regl döneminin sancısını osunu busunu çekecek gücü bazen bulamayabiliyorum. Hep alttan aldım diyerek de yalan söyleyecek halim yok.
Evet hep alınmaz cepte karakter görür karşı cins.
Açıkçası gerilip moralim bozulduktan sonra karşı tarafın ne hissettiği ile ilgilenmiyorum, hayatıma giren herkese söylediğim bir şey var, benim dünyamda varsın ama unutma ki benim dünyamda en değerli şey benim, ben kendime iyi bakmazsam sana sağlıklı bir ilişki sunamam bunu kabul edenler ile birliktelik tercih ediyorum ama tabi ki bunu anlamayan direk o zaman bana değer vermiyorsun ya da vermeyeceksin diye saçma bir sonuca varanlarda oluyor.
Tabiki saçma en değerli kendimiziz her zaman ve şöyle bir durum var kendine sen ne kadar değer verirsen karşı cins ya da genel olarak herkeste o şekilde yaklaşıyor.
Aynen öyle ama kendime verdiğim değer başkalarının bana karşı olan tutumunu değiştirmeleri veya buna uygun davranmalarını beklediğimden değil, kendime olan saygımdan kaynaklanıyor küçük bir motto :) bu dünyaya bir daha gelmeyeceğim tek bir yaşamım tek bir bedenim var elimden geldiğince iyi kullanmaya ve değerlendirmeye çalışıyorum. Bazen başaramasam da.
Evet başkası için kendine insan değer biçemez😌
Kesinlikle, sohbet için teşekkür ederim.
Ricalar.✌🏻
Hep ben oldum desem yalan olur 😂 ama çoğunlukla ben olmuşumdur kesin 😂
Senin mizacından oluyor bence🤣😂
Mizacın hep gülmeye vurduğu için olayları nasıl olsa alttan alıp düzeltir kafasına girebilir karşındakiler😂bazen kötü bazen iyi.
Kulağını çekmis gibi yorum oldu benimkide ahaha🤣🤣
Rica ederim:))
Karşılıklı oldu benim, benim alttan aldıklarım ve alttan alındığım.
Tek taraflı sende olmaz zaten👌🏻
Rica ederim😊
Ah be Biscolatagirl, o alttan alma işini biraz fazla yaptım galiba 🙈 Ama ne yalan söyleyeyim, bazen fedakârlık yapmadan aşkın tadına varılmıyor, değil mi? 💖 Sevgi fedakârlık ister ama tek taraflı ise can sıkar. Neyse ki şimdi gönlümde biri var ve dengedeyiz. Bizimkisi gibi aşk dilerim sana da! 🌟✨
Cevap
21Cevap
Benim hiç ilişkim olmadı maalesef
Alttan ala ala tepeye cikattiklarimizi indirmek için de baya çaba sarf ediyoruz o yüzden yapıştırıp geçeceksin, sonra adin degistiye çıkıyor.
Evet✨👍🏻
Hiçbir zaman alttan alınan olmadım. Yeni nişanım atıldı ne küfürler duydum. Gerek sustum gerekse ona onun gibi konuştum. Ama her zaman susmamakla alttan almamakla suçlandım. Ben bir laf ettiğimde pire deve oluyordu. Ailesi bile sen susmadığın için etmiştir dedi düşüüünnn :)
🥲🥲
Valla alttan üstten hemen alan ben oldum çünkü hep hayatım zor insanlarla geçti
Alttan üstten kenan doğulu çakkıdı gibi oldu ya rengarenk🤣🤣Doğrudur ılımlı olduğun için mecbur hissettirmişler💜
https://youtu.be/1gc1MqsNrcY?si=EmKKM0LpYehVMyS4
Yani biraz öyle oldu diyelim ya da ben onlarla uğraşırken daha sabırlı ılımlı bir kişilik kazandım
Heee alttan üstten çakkıdı çakkıdı diye diye bu yasa geldik 😂😂
🤣🤣🤣👍🏻
Genelde alttan ben aliyorum ama sinirlendim mi de gemileri yakiyorum. Beni sinirlendirmesin kimse😂
Ahahah aynı bendensin. Mangalda kül bırakmayan cinsten🤣👌🏻
Ne yazıkki ama almıyorum artık fazla taviz insanı. Insanlık tan ediyor cunku
Evet canım🌸🦋
Alttam aldım ama bi halta yaramıo kadınlar sevilmeyi haketmio cogu
Genellememek gerek:)
Cogu yuzde 95 bunu deme sebebim bugun burada bi kadinin seven erkege yaptığı saçmalığı okudum o yüzden bu kaniya daha bi vardım
Öyle çok ya taktik strateji yapan seven adam ya da kadına saçma davranıyor bazısı.
evet bugun kadının anlattıklarını okuyunca o adama üzüldüm hic haketmeyen bir kadını deli gibi sevmiş değer vermiş o yuzden diyorum haketmio kadınlar sevilmeye coğu kişi o adamı cok ii anlıom aynısını yaşadım gecmişimde
Her zaman alttan alan biri değilim, kesin ve keskin çizgilerim var. Bunun da net olarak anlaşılmasını isterim. Bilerek farklı yoldan yaklaşıyorlarsa asla alttan almam.
Bir çoğunda evet ben oldum hatta sanırsam sadece bir kişi benden daha fazla fedakarlık yaptı o da en kötü dönemimde denk geldi. Doğru insan yanlış zamanda olabilir.
Eskiden öyleydi maalesef uyumlu olmak adına bı tek kıskançlıktan taviz vermedim o da karşı tarafın hak ettiği bir durumdu.. Bazen sınırları çizmek gerekiyor eş de olsa karşındaki..
Hiç almadım hiç almayın insanlar birbirine saygı duymalı yormamalı eziyet etmemeli iyi gelmeli.
Alttan aldığım konular suistimal edilmiyorsa alırım ama bire yere kadar, her şey karşılıklı. Hep bana hep bana olmaz.
Büyük çoğunlukla bendim. Kişiliğimden taviz vermeye başladığımı fark ettiğimde bu duruma engel oldum.
Herhangi bir ilişkim olmadı hakeden biriyle karşılaşırsam alttan alan da olurum. İcabında rest te çekilir, o duygulara bağlı..
Lanet olsun alttan alamıyorum, eğer haklıysam sonunun nereye gideceği önemli değil keçi inadına bindiriyorum
Bu aşırı inat bende de var çoğu zaman. Ama haklı inatlar diye pişman olmuyorum. Çünku o raddeye gelmeyene kadar çabalamışımdır.
Öyle.
Çoğunlukla evet ama karşımdaki de zaman zaman alttan almıştır
Hep verici taraf ben oldum, bunun sancı ve bedellerini yine ben ödedim..
Üzücü..
Birini alttan almayı başarırsam muhtemelen evlenirim alttan almakta acayip zorlanıyorum
Aynen hep bendim. Ne kadar kendimden feragat etmem gerektiyse ettim. Ama şimdi etmiyorum.
Anlamaya ve anlaşmaya çalışırım
Karşı tarafta kqrsilik yoksa biter
Yaratılışın doğası gereği her iki insandan biri mutlaka baskın olur. O yüzden genelde hep biri alttan alır
Doğru👍🏻👌🏻
Deşme yaramı çoğu kez evet:(
Oyy ya🥲🥲🌸
😢😢
Evet genelde öyle oldu
Kimseyi alttan alamam
Bende tarzım değil😂
Çünkü zaten gerek yok 😄🌸
Evet tek geldik gideceğiz hayattan boş iş🌸💜🦋
Aynen şekerim 😄
😎🥳🥳
Evet benim halada benim
Bazen ben oldum bazen de karşı taraf.
İlişkim olmadı
Hayır, hep ben değildim.
Fazla alttan alma oldukça değer azalır bence.
Tabiki olsaydı Altan alırdım ama yok 😜
Maalesef evet.
İlişki ne? 🖤
Kategorisine bakıp anlamak bence zor olmamalıydı:))
Aşktaki ilişkiler
Hayır alttan alınan oldum
karşılıklı oldu
Büyük ihtimal.
Hayır,
Değildim
Evet
Hayır alttan almam
Evet 😕
Hiç alttan almadım.
Yapici olmayi deneriz olmazsa yapacak bişey yok
Evet öyle gerekliydi