LÜTFEN SADECE SORULAN ŞEYE YORUM YAPIN
Ben evli biriyle oldum üstelik benim ilk’im oldu bu kısmı yargılayacaklar yorum yapmasın dediğim gibi çünkü anlatacaklarım zaten baya garip.
bu adam sanki bu çok normalmiş gibi bana davranıyor yani beni garipsiyor güya. Neymiş 400-500 kadınla olmuşmuş kimse böyle değilmiş kadınlar karısıyla olmasını sorun etmiyormuş hatta sıkışınca gayet karısını ne kadar sevdiğinden falan bahsedebiliyor.
ya bakın bu adam çocuğu doğduktan iki gün sonra bana yürümüş adam. Karısınon valiziyle benim yanıma gelmiş adam. Evinde huzur olan karısını seven adamın dışarda işi ne?
ve bu adam bu kadını sevgililerken de aldatıyordu başkalarıyla. Kadın da koca yaz sevgilisinin yanına gelmiyordu mesela ve adam senelerce instada karı kız stalkladı kadın kör mü cahil mi?
işin garibi kadının ailesi de zengin adam öyle olmasa evlenmezdi zaten, yani kadın muhtaç ya da cahil biri de değil. Bu nasıl iş ya
sanki ben garipmişim gibi davranıyor adam, ben garipsem o neden korkuyor gizliyor ne de kadın duyar diye korkup bana saydırıyor? Yahu bana bir kişi de desin ki bir kadın bunu normal karşılar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadında belki yapıyor geniş insanlar bundan sanane sen yasadigini yasamissin takiliyorsan takıl yoksa git başka birini bul
Ben kadından bahsetmiyorum. Öyle rahatlarsa bana da söyleyecek ki benim de kafam rahat olsun. Bu adam evliliği normalmiş böyle yaşaması da normalmiş garip olan benmişim gibi davranıyor bana. Sorduğum şey de adamın bunu normalleştirin diğer kadımların da sorun etmediğini iddia etmesi. Yeryüzünde hangi kadın bunu normal karşılar bana söyleyin? Hiçbir kadın karşılığı olmadan bunu normal görmez göremez hiçbir kadın karşılığı olmadan evli çocuklu adamla olmaz. Ve bu adam karşılık verecek biri değil her anlamda cimri bir herif
Ama sende şu an böyle bir erkeği bırakmıyorsun
Kardeşim ben bkaret verdim daha önce bir ilişki tecrübem de olmadı bir zahmet beni baz alma ok, hoşlandım sevdim ki oldum dimi keyfimden değil. Kadınları en az benim kadar tanıyorsundur sen de şimdi söyle bana karşılığı olmadan evli çocuklu bir adamla hiç olur? İstediği kadar açık ilişki cart curt yaşıyor olsun adam. Hangi kadının işine gelir? 50 yaşında s*k arayan teyzelerin falan ancak
Ben ilişki yasamadigim için böyle rahatım belki de ama bunu yapan bir erkek evli olsa bile belli ki doymamış bir erkek ve asla güvende vermez ben olsa arkadaş bile olmam
Kardeş neyi anlamıyorsun aq ben ne soruyorum sen ne diyorsun hala ya of tamam sen arkadaş olma ok.
Benim sorduğum şey: BU ADAM KADINLARLA RAHAT RAHAT OLUYORUM SORUN ÇIKARMIYORLAR KAFASINDA AMA HANGİ KADIN BUNU SORUN ETMEZ Kİ DİYORUM? Hangi kadın karşılığı olmadan evli çocuklu bir erkekle olur ya saçmalık yalan söylemiyor mu bu erkek diyorum?
Ne yalan söylüyor ne doğru diyor bu her kadın için farklı ama o kişinin dediği şekilde kadınlarda var evli erkekler daha çok ilgi çekiyor diyen bir kadın kesimi var yaşları 20 kusurlerde özellikle tecrübeli erkek iyi seks deneyimi yaşatır diyen bakirelerle dolu onlar için evli erkek hazine bazı kadınlarda karakterine göre hayır ya sevsem de o erkeği ben evli erkekle yapmam diyor
Yav he s*KS tecrübesinden evli erkek isterler he hangi dünyada yaşıyorsun sen onlar evli erkek para yedirir diye baktığı için evli erkek tercih ediyorlar sks ya da sevgi için değil. Sks için evli erkeği tercih edecek kadın 50 yaş ve üzeridir 😂
Hiç sanmıyorum ki çevremde öyle kızlar var
Seks konusunda tecrübesiz erkek de 18-24 yaş arasındadır ayrıca 😂 o yaşlardaki kadın da hem tecrübeli hem bekar gırla erkek bulur sks için. Gidip 37 yaşındaki evli çocuklu erkekle olmaz karşılığı olmadan, hiç sanmıyorum
FB olanlar var yani hem olgun hem bana değer veriyor hem iyi seks yapıyoruz diye gidiyorlar sayısı çok fazla olmasa da var yani
İşte değer vermek kelimesi ne anlama geliyor sence? O değer görme kelimesinin altında kadınlar için çok şey var.
Değer= zaman ve para harcamak, ilgi göstermek vs. Bunları yapmayan bir adamdan bahsediyoruz biz
Kadınlığımı hissediyorum diyorlar daha çok o anlamda değer vermeyi kullaniyorlar
Kanka he sorma giriş çıkışla kadınlık hissediyor kadınlar aynen sen kaç yaşındasın ya nu tam boş ergen kafası biraz gerçek hayatla yüzleş ve kadınları tanı önce
Kadınları tanıyorum zaten ondan dedim ha bunu diyen böyle yaşayan kadınlar ergen zaten
anlattığın insan tiplerinden bize normal yorum yapmamzıı isiityorsun
Yorum yapmanı istediğim kısım adamın sanki normalmiş gibi kızların bunu hiç sorun etmiyormuş gibi davranmasının sebebi? Hiçbir kadın bu şekilde bir ilişkiyi normal göremez görüyorsa kendi çıkarı vardır ve bu adam her anlamda cimri bir adam.
böyle tiplerden uzak durmanı söyleyen olmadı mı?
Kimseden akıl alacak değilim. Önce sorulan neymiş onu anlayın ona yorum yapın hala kendi kendisine edebiyat yapıyor ben ne soruyorum bu ne diyor. DİYORUM Kİ ADAM DİĞER KADINLAR SORUN ETMİYOR DERKEN YALAN SÖYLEMİYOR MU SİZCE DE DİYE SORUYORUM.
tehlikelisin
Ne diyo bu ya kfsfgggh
Tatlim yalan söylüyor adam işte
Sonunda sorduğum şeyi anlayıp ona cevap veren biri teşekkür ederim canım ☺️ yani karşılığı olmadan evli çocuklu bir adamla kim olur Allah aşkına? İsterse açık ilişki cart curt yaşıyor olsun adam. Hangi kadının işine gelir? 50 yaşında s*k arayan teyzelerin falan ancak