Bu erkek yalan söylemiyor mu sizce?

LÜTFEN SADECE SORULAN ŞEYE YORUM YAPIN

Ben evli biriyle oldum üstelik benim ilk’im oldu bu kısmı yargılayacaklar yorum yapmasın dediğim gibi çünkü anlatacaklarım zaten baya garip.

bu adam sanki bu çok normalmiş gibi bana davranıyor yani beni garipsiyor güya. Neymiş 400-500 kadınla olmuşmuş kimse böyle değilmiş kadınlar karısıyla olmasını sorun etmiyormuş hatta sıkışınca gayet karısını ne kadar sevdiğinden falan bahsedebiliyor.

ya bakın bu adam çocuğu doğduktan iki gün sonra bana yürümüş adam. Karısınon valiziyle benim yanıma gelmiş adam. Evinde huzur olan karısını seven adamın dışarda işi ne?

ve bu adam bu kadını sevgililerken de aldatıyordu başkalarıyla. Kadın da koca yaz sevgilisinin yanına gelmiyordu mesela ve adam senelerce instada karı kız stalkladı kadın kör mü cahil mi?

işin garibi kadının ailesi de zengin adam öyle olmasa evlenmezdi zaten, yani kadın muhtaç ya da cahil biri de değil. Bu nasıl iş ya

sanki ben garipmişim gibi davranıyor adam, ben garipsem o neden korkuyor gizliyor ne de kadın duyar diye korkup bana saydırıyor? Yahu bana bir kişi de desin ki bir kadın bunu normal karşılar?

Bu erkek yalan söylemiyor mu sizce?