Bahsettiğim kiis eşim. 2 hafta sonra 6 sene olacak evleneli.
Ne bilim ya ne yapacağım adam kafasına göre davranış gösteriyor. Ne yapacağım? Fikri olan.
Bahsettiğim kiis eşim. 2 hafta sonra 6 sene olacak evleneli.
Ne bilim ya ne yapacağım adam kafasına göre davranış gösteriyor. Ne yapacağım? Fikri olan.
Cevap
2Cevap
Iki medeni gibi konusun
Ne bilim konuşma ile bir yere varilmiyor
Neden ki?
Bilmiyorum gerçekten ya ciddiye almıyor ya da rest çekiyor ben buyum ha da kapi orada madem gideceksin durduramıyorm doyo
Ozaman sende kendi keyfine bak kendi dvranisini yap
Ne alaka ne yapayım
Takmamayi ögrenmelisin başta
O kadar kafam dağınık ki
Anliyorum desem yalan söylemiş olurum. Ama mutsuz bir evlilik icinde olan sadece siz degilsiniz. Bende mutsuz bir evlilikte boguluyor yaşiyorum ama haayt bir sekilde itesekte istemesekte devam ediyor.
Sizin derdiniz nr
Benimkisi hemmuzun hem ulu ortada anlatmaya gerek yok. Yanliş anlmsyin...
Olsun gizlen yaz
Hiç gizlenmeye ihtiyacim olmadi. Ben boyleyim biraz garip biraz değişik biriyim.
tamam siz bilirsiniz
Tesekkurler... ama size son bir tavsiye. Hayat kendi hayatiniz evli. olabilirsiniz ama bir kişi icinde zindanlarda, kendinizi kotu hissedecek durumlarda olmamaniz icinde kendiniz kendinize yeter bunu sakın unutmayın
Nasıl yani
Çekip gdiehim mi
gidenekrin sonu belli erkekler dengesiz. Zarar verebilir. Hoş. Bu yapamqz onu darlqgip para ver dem3sem ya da ağır konuşmadan peşime düşmez
Imkanin varsa yapabiliyorsan artilarin eksilerinden azalmissa yapabilirsin. ya da onun davranislarini takmadan kendi hayatina bakacaksin takammayi ogreneceksin.
Ama çekip gidince mutlu olacak miyim muaamma
Ki çekip gitmeyi istemiyorum ben düzeltmek istiyorum
Bazen bazilari kendini. yirtinsanda, hayatini adasanda maalesef degismiyor...
Haklsn ama bak yikqrda yazdım bizim sorunları
Bencillik, ssdece kendini dusunme var. Insalah duzelrisiniz
Keşke
Ben oni cok soyleye soyleye inancimi bitirdim uzun suredir... umarim bana ugramayan bunşans size gelir kisa zamanda
İnşallah
Sizede dua edeceğim.
Saolun duayi kendinize edin
Ben artik onada çok ihtiyac duymuyorum
Niye böyle oldunuz çocuk vsr mı
Evlilikte durmamin tek sebepleri...
Kaç senelik
Kaç senelik derken evlilikse 16 sene oldu.
E baya olmuş. Aşk evliliği mi
Benim için evet oyleydi..
E peki özel konularda mi sorun var oda çalışıyor mu
Evet ozelde asil problem. Ev hanimi
Keske kocam bana şefkatli, sevgi ve saygı dolu olsaydı mert olsaydi da özel konumuz hiç olmasaydı bunu asla dert etmezdim. Bu artilar var nasıl olsa derdim
Ha aslına bakarsan bizdede özel diye bir şey yok belki olsaydı adamı rahatlıkla istediğim şekle sokardim
Ben hep bendne once ona adadim hayatimi ama iste hayatin darbeleri bazen insana bazen yaptiginhatalri gec gosteriyor... olmasaydi daha iyi olurdu ama oldugunucin artik ne gecmis duzelir neden ben duzeleri umuduyla hayatiminona bunsekilde teslim edemem...
Szii aldattı mk
Mi
Yapacak biri olmadi...
Yok ya o kadarda degil
Kadınlar değil. erkekler buna daha yakin
Bilemiyorum... yorum yapamiyorum
Boşverin ona sımsıkı sarılın yuvanıza sahip çıkın
Ben çocuklarim icin evliligime devam ediyorum. Gerisinede senelerimi harcad8m artik ona ugrasmays gerek duymuyorum.
Düşman gibi miisnjz evde
Yok dusman gibi didismek kavga gurultu etmek istemem zaten is hayatim gergin stresli birde evde olmasi beni tuketir... sadece iki evi kullanan kisiyiz.
Mesleğiniz nekk
Genelde bilgi paylaşmak istemem🙈
Ne yapacağım ki
Neyse tamam gereğinden fazla uzamış bu muhabbet belliki iyi geceler
Bisey yapacaginizdan degil sadece bazi ozel yasamimi paylasmamayi tercih ediyorum
Kusuruma bakmayin. Benimde çizgim var genel icin. Yanliş anlaşildiysam kusurma bakmayin.
Sizede iyi geceler
Estağfurullah 👏👍✋
Neden hu hale geldi evlikigin
Adamı anlamıyorum ki biz ev arkadaşı gibiyiz
Kavgalar tartışmalar
Ne
Yani oda bıktı blöflerden
Bi ara ağlıyordu gitme diye
Artık oda etki etmiyor
İsim. yok
Destek olunmaz
Amaç. ayrilik değil çözüm arıyorum
Evet var
1 tane 4
:(
Maalesef
Ya meselq kuaför masrafım olur par ayol der her ay ki var öğretmen o.
Aileme götür derim istemes babanlar burdaysa onlarla git der.
Gezelim. yiyelim içelim giyelim kafası hiç yok ne laizmsa özellikle indirim ve uygun fiyatlı seyelrj alır
Hedkue çiçek vs yoktur ev işine hep burnunu sokar
İşte ne bilim ailesine danışır her şeyi onalr ne dese doğru odhr ama asla demez onqlr öğretti diye
İşte sürekli altın alır saklar
Bilmiyorum bence cimri
38
28 bn
Evet
Öyle işte
:(
Hiçbir i
Nw bilim herşeyin hayırlısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle seni çok iyi anlıyorum, böyle durumlar gerçekten zor 😔. Duygularını ve düşüncelerini eşinle açıkça paylaşmak, hissettiklerini ve yaşadıklarını anlatmak önemli. Belki de farkında olmadığı bir şeyi ona göstermen gerekebilir. İletişim anahtar, sessiz kalmak sorunu daha da büyütebilir.
Senin için önemli olan şeyleri dile getirmekten çekinme. Belki de bir danışmanlık almak ikinize de iyi gelebilir. Kendini değersiz hissetmeyi hiç kimse hak etmez 💔. Sevgiler!