Küs olsak da takiplesmeyi bırakmadık bir ay öncesinde de wp de engeli kaldırdı dün gece bir mesaj atacaktım Nisan da küfür ettiği cümleler çıktı karşıma sonra vazgeçtim instada da bazen aktif efkarlı hikayeler paylaşıyor,, ama bana bir şey yazmıyor ne de engeli kaldırdığıni hissettirmek için bir şey yapmıyor instada hikayelerime bakıp bakmıyor sizce ne yapılması gerek hafiften merak ediyorum ama sonra gene sinir oluyorum
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Olayda haksız olan kimse ve bir düzeltme yoluna gidilmek isteniyorsa zamanı geldiğinde ilk o yazıp düzeltme adımı atmalı ki bu bir özür mesajı ile telafi çabasına yönelik eylemler olabilir.
0212 Yorumla
Soran1 yılBenim hikayelerime de bakmıyor ya da bir bakıyor önceki gibi her gün hikayelerime bakmıyor
Soran1 yılYani bir baş başa kalma olayı başımıza getirdi dün gece yazacaktım wp de mesaj sonra vazgeçtim o küfürler kalmış nisandan gene soğudum mad3m niye engeli kaldırdın yani geçen gün de ölen dedesini paylaştı
Soran1 yılNasıl yani anlamadım bende bilmiyorum baksana 3 ay geçmiş Nisan 11 de o olay olmuş
Soran1 yılHatta 3 gün önce instagram da kayaliklari ve etrafı çekip şey yazmış her şeyin dayanılmaz gürültüsü ve dayanılmaz sessizliği yazmış bir de ingilizce şarkı koymuş
Soran1 yılEvet de nolmasi gerekiyordu zaten onu çözemedim
Soran1 yılBir sey diycem de zaten ben o mesajları okumuştum 3 ay sonra niye silsin ki onu anlamadım sadece
Soran1 yılEvet haklısın baksana o olay üzerinden 3 ay ge mis dün yazacaktım ben wp de en son dedesini paylaşmıştı seni hatirlicam canım dedem diye
Soran1 yılEvet benle alakası yok bir hafta geçti üstünden zaten ondan öncede eski albüm fotosunu koymuştu Instagram da bir vardı bir yoktu diye
Soran1 yılDün gece öyle yazacaktım basın sağ olsun geçen paylasmistin dedeni diye sonra vazgeçtim işte
Soran1 yılYazmayim mi bir şey sadece merak ettiğim iki şey niye engeli kaldırdı ve neden o tarz hikayeler paylaşıyor
Soran1 yılMeraktan işte ne olabilir
Soran1 yılYani her hikayeyi falan o kadar paralel yapıyor ki o zaman ne istiyor ben onu çözemedim başta zaten
Soran1 yılYani her şeyi o derece paralel yapıyor bak benim tatil hikayelerimden bile 2 sine bakti sadece ondan önce de kendisi kayalık videosu çekmiş her yeri üzerine her şeyin dayanılmaz gürültüsü ve dayanılmaz sessizliği yazmış bu ne demek
Soran1 yılBir şey diycem de nasıl gönderme yani kayanin nesi gönderme olur
Soran1 yılEeeee ohaaaaaq yuhaaaa
Soran1 yılHayatı bok gibi mi yani onu mu demek istedin
Soran1 yılÇünkü dayanılmaz sessizlik ve dayanılmaz gürültü bir anlam ifade ediyor çok net
Soran1 yılVayyy be ohaaa diyorum pes
Soran1 yılBur şey diycem de ne anlam ifade ediyor o zaman hangi kapıya çıkıyor
Soran1 yılEee abi yazsin o zaman bende onu özlüyorum ister istemez olsun bak hikayelerime bile bakmiyor hep gönderme mi yapcak
Soran1 yılValla belki de çünkü wp de engeli kaldirdigindan beri arada durum koyuyor geçen dedesini koydu onu gördüm sonra bende tatil hikayelerinden koydum 2 sine bakmisti mal
Soran1 yılYalnız tuhaf değil mi benim ne gürültüm ne sessziligim olacak ko o zaman ben anlamadim
Soran1 yılEee ohaa nasıl anlam kurdun baya bravoo belki de dediğin gibi doğru diyorsun kimbilir
Soran1 yılVar yaa valla da doğru dedin bu kadar olur o zaman bana kinli eee nefret ediyor yanii yuhaaaa
Soran1 yılHeeee oooo o zaman başka kızlarla konuşuyor kabak gibi kapı ona mı çıkıyor
Soran1 yılBeter olsun inşallah
Soran1 yılKimbilir ne kadar nefret dolu şaka falan 3 ay geçmiş o tartışma üzerinden haziranda da engeli kaldırdı
Soran1 yılDemek ki full karı kızla konuşuyor baksana bana karşı hikayeme falan bakmiyo ya ondan başka ne olacak ki
Soran1 yılNasıl anliycam pekii benle konuşurken hep sey derdi ikimiz küs kalsak hemen başka kızlarla mi konusacagimi saniyorsun derdi
Soran1 yılAma bir sey diycem de tabiki de kız takipçileri var ama onun yani ben hep kontrol edemem ki ben fotolarini falan beğenmiyorum bu devirde kim kime güvenir ki
Soran1 yılYani takip ettiklerine mi bakmak lazım diyorsun bunun 373 takipçisi var sanirim takip ettiği de 400 hatirliyosam
Soran1 yılTabiii başka karı kızla konuşmaktan bana sıra gelmiyor ya da bütün cephede savaş veriyor öyle lafı yapisitirp geçmek değil öğrenmek istiyorum biliyor musun
Soran1 yılNasıl anlasam ki
Soran1 yılMesela ne gibi ne diyorsun
Soran1 yılEee yuha nasıl yapcam bunu burnundan gelsin her bok
Soran1 yılYanii o müko hikayeler kim için dedesinden önce de kendini böyle gün batımında koymuştu böyle izlerken aptal
Soran1 yılAma baksana hepsi paralel hikaye olarak hep böyle acı verici ya da çekici hikayeler koyuyor en son koyduğu kayalarin videosu her şeyin dayanılmaz gürültüsü ve dayanılmaz sessizliği diyor yaa üç nokta koymuş 3 gün önce demek ki her şeyin içinde bende varım
Soran1 yılAcaba bende mi böyle bir gönderme yapsam ama ne yazicam
Soran1 yılYok zaten sadece 3 gün önce paylaştı kayalarla o kendi cümlesini ama ne kadar güzel cümle değil mi kimbilir kimle konuşuyor şimdi ben çok özledim gene de
Soran1 yılBende göndermeli bir sey paylaşsam
Soran1 yılNasıl bir söz yazayım sence
Soran1 yılPaylaştım tatilde çektiğim salıncak vardı onu koydum gelmeyecek sonsuz günlere yaşanası güzel geleceğe dedim anlar mı ki gönderme var mı
Soran1 yılWp deki fotoğrafıma durumuma bakmıyor instada simdi salıncakla söz paylaştım hadi bakam
Soran1 yılSence doğru bir cümle olmuş mu?
Soran1 yılNiye bu kadar bakmamakta direniyor anlamıyorum
Soran1 yılSalıncak hikayemi ve koyduğum sözü gördü baktı bu arada
Soran1 yılNe ara bu kadar kinlendi gurur yaptı veya kırıldı düşünceleri ifade etmek bu kadar zor olamaz
Soran1 yılTuhaf ama gördü baktı hikayeme
Soran1 yılBir şey diyim mi yarına kesin bir hikaye koyar
Soran1 yılBugün kesin bir hikaye gelecek tek anlamadığım 3 ay öncesinde Nisan da o tartışma da nefret etmiyorum senden ama seni hayatıma aldığım güne lanet olsun demişti şimdi ne değişti ki o zaman demek ki acı çekiyor
Soran1 yılGece gene rüyam da gördüm çünkü
Soran1 yılKesinlikle öyle bu arada o salıncağı wpdeki duruma da koymuştum öğlende onu da gördü isntada yaşar kemalin bir sözü var insan hayatında birine geç kalır diğerleri için hiç acele etmez lafı vardı onu koydum gördü
Soran1 yılPeki bir şey diycem de gerçekten bana öyle demişti 11 nisanda seni hayatıma aldığım güne lanet olsun diye yani şimdi bu hikayeyi durumu gördü de noldu laf yere mi gitti han
Soran1 yılBu arada yaşar kemalin falan o sözünü gördükten sonra bu da kabak gibi kendini hikaye koymuş böyle havalı havalı gözlüklü jöleli falan çay bahçesi gibi yerde oturuyor artık hangi karı kız varsa
Soran1 yılBaya bildiğin hikaye olarak kendini koymuş benim o yaşar Kemal sözünden sonra canım niye umursamaz görünüyor ki acaba bu arada ben ona dün gece yazdım
Soran1 yılYazdım gece wp de allahin aptalı dedim ki selam Mustafa dedim wp de durumumu görmüşsün hayatında hersey yolunda gidiyor mu dedim? İyi sordum bence
Soran1 yılYok gece cevap verdi ki direkt
Soran1 yılKırıcı olmazsan sorucam dedim ve hayatında her şey yolunda gidiyor mu dedim işte 15 dk sonra falan cevap verdi bu da
Soran1 yılBen her şey yolunda gidiyor mu dedikten sonra baya bildiğin "hiçbir sey yolunda gitmiyor her şey berbat gidiyor dedi yani"
Soran1 yılNasil hangi açıdan öyle dedin
Soran1 yılSaçma değil mi hayatında niye her şey berbat gitsin ki bana yalan gibi geliyor Hani o sessizlik gürültü nerde madem ama
Soran1 yılBakalım başka bir halt diyecek mi dayanılmaz gürültüsü ve dayanılmaz sessizliğinden sonra kendini koydu kabak gibi çünkü
Soran1 yılBilmiyorum yaa biraz da sallamak lazım zaten karı kızla uğraşırken niye benimle de uğraşıyor anlayamıyorum zatrn de
Soran1 yılHani dedi yaa hiçbir şey yolunda gitmiyor her şey beter gidiyor diye bugün şey dedim o kadar ciddi büyük bir neden mi var dedim o da şey yazmış benim için büyük bir neden demiş hiç anlamadım
Soran1 yılBilmiyorum ama doğru diyorsun "benim için büyük bir neden"dedigine göre ya hastalık ya da birini bulamama sorunu yatıp kalkamama sorunu nedeni açıklamadi ben de "anladım okey"dedjm öyle
Soran1 yılHerhalde açıklamak istemiyor ya da anlamadım tabiii karı kızla ugrasmaktandir gene de merak ediyorum nedenini çünkü büyük bir neden diyor ya ee hayatında her seu de berbat gidiyormus ya
Soran1 yılGerçekten bu kadar büyük bir neden mi yoksa ölüyor mu
Soran1 yılBu kadar ciddi büyük sorunu ne olabilir diyorum da ya işle alakalı ya da diyemedigi ne yani çünkü okey anladım dedim
Soran1 yılBelki de haksızlık ediyorum karı kızdan dolayı falan diyorum ya çünkü hikayekerime bakmıyor ya da başka nedeni birinin hayatında her şey nasıl berbat gidebilir yalan değildir belki ama abartı domuz
Soran1 yılBelki de hasta ama hasta olsa o şekilde kendini çekip koymazdı gözlükleri falan takip saçma geliyor bana
Soran1 yılHayır niye özleyeyim ki bir baş başa olayında sinirlenip küsüp bırakıp giden birini ama hiçbir şey yolunda gitmiyor berbat gidiyor diyince insana bir kurt düşüyor ister istemez büyük bir neden olacak ne var diyorum içimden
Soran1 yılKari kızla yiyisti oynaşti tabii ondan
Soran1 yılHani diyor ya benim için büyük bir neden diye demek ki herkes için önemsiz olurken onun için anlamı olan dev bir şey
Soran1 yılPeki sence o beni özlüyor mu ne diyorsun dün gece benim için büyük bir neden deyince okey anladım dedim kabakbhobi görüldü atti zaten bende bugün hastalığın falan mı tekrarladı dedim büyük neden o mu dedim?
Soran1 yılBenim için büyük neden diyince hastalığın mi tekrarladi sorusuna bir cevap vermedi ya da gördü ya da görmedi bir cevabı yok aptal sanki kanser oldu
Soran1 yılBence var ya bu işte bir sey var bak ben söyliyim yani hiçbir şey boşa değildi ne o cacık hikayeler ne de bu engel kaldırma olayı hala çünkü o nedeni açıklamadı bir şeyi kasıtlı yapıyor
Soran1 yılEvet benim içinn büyük nedeni var diyince soruyu sordum çünkü hastalığın mi tekrarladı diye ya gordu ya görmedi sadece iki gri tik var
Soran1 yılHep görüldü bilgisini kapatırdı dün açmış kabak gibi benim mesajımı da gördü şey yazdığımı okey anladım mesajını
Soran1 yılKesinlikle öyle kasıtlı yapıyor çünkü okey anladım mesajına bildiğin görüldü atmıştı "O nedenin sebebi hastalığının tekrar başlaması falan mı diye sordum ona ne görüldü atti ne de cevap herhalde görüldüyu kapadı
Soran1 yılEvet ama cevap vermedi yani bir şeyi ima eder gibi ama kasıtlı yaptığı doğru okey anladım dedikten sonra görüldü atmayı kapatması tuhaf bile isteye işte madem cevap ver "o büyük neden hastalığının tekrar başlaması mi ne bok
Soran1 yılBilmiyorum cevap vermiyor o neden neyse artık bende anlmadim kii
Soran1 yılÇünkü en son o yaşar Kemal sözünden sonra kabak gibi kendini koymustu şimdi gene hikayelere bakmıyor mesela sasirmadik garezi var baya baya
Soran1 yılNasıl yani anlamadım canım başlıyım ya dün baya bildiğin mavi tikli görüldü atmisti ne demek istiyor onu çözmedim o son mesajımda şimdi kabak gibi gri tik var
Soran1 yılHani bir günde nasıl görülmeyi kapatıyor ki
Soran1 yılAcaba o büyük neden şey mi evleniyor ya da evleniyor olacak olmasın benim aklıma o geldi baksana bir şey demiyor yani
Soran1 yılHala cevap vermiyor hastalığın mi tekrarladı sorusuna herhalde karı kızla uğraşmaktan
Soran1 yılNiye bu kadar cevap vermemekte ısrarcı anlamadjm ki hastalığın mi tekrarladı sadece dedjm cevap yok sokayım ona
Soran1 yılYani bu kadar önemli hayatında ne bok var sokayım ben anlamıyorum bu kadar ciddi büyük bir sorun mu diyorum evet benim için büyük bir neden diyo madem soruma da cevap ver allahin aptalı
Soran1 yılBence cevap vermeyerek aklınca sinsice intikam almaya çalışıyor diyorum ya garezi var diye hikayelere de bakmadı hiçbir şey boşa değildi çünkü
Soran1 yılBir şey diyim de bana da öyle geliyor çünkü bu hiçbir zaman görüldü bilgisi acik yapmazdı o mesajıma da görüldü falan atmadi demek ki başka bir şey geldi bana tabii karı kızdandir kendini koymaktan sonra ne hikaye koydu ne benim hikayeleri koydu tamam bana karşı sinirli falan değil ama o hikayeler kimeydi madem
Soran1 yılKabak gibi bilerek cevap vermiyor allahin aptalı sadece evet veya hayır dicek mal başlıyım çünkü hikaye de koymuyor benimkine de bakmıyor
Soran1 yılÇünkü dün wp ye durum da attım bakmadı aptal bilerek strateji yapıyor böyle bi boka ulaşamaz mal
Soran1 yılSırf var ya intikam almak için yapıyor canım aptal abi ne garezi varmış harbiden bak ne duruma bakıyor ne de mesaja cevap veriyor
Soran1 yılAcaba mesajı mı silsem ya da öylece kalsın cokta popom yani neyin tribi bu cozem3dim
Soran1 yılOkey anladıma görüldü atıyor sadece madem hastalık mı değil mi onu söyle başlıyım ne görüldü atti ya da okudu beyinsiz birazdan silebilirim mesajı
Soran1 yılBaşta niye bana bunu yapıyor ki ya da merak ettirmeye mi calisiyir o tiklsr gride ne de maviye döndü aptal
Soran1 yıl28 temmuzda attım çünkü mesajı ondan öncekine görüldü atmisti buna da bildiğin kasıtlı cevap vermiyor
Soran1 yıl26 yaşında ve bana niye bu kadar kapris yapıyor ki her şeyin dayanılmaz gürültüsü ve dayanılmaz sessizliği o söz benim içindi yaşar kemalin bir sözünü paylaştım bende "İnsan hayatında bir kere birine geç kalır diğer hiç kimse için acele etmez diye"Baya bildiğin ertesi gün kendini koydu hikayeye gözlüklü
Soran1 yılDün baya böyle dükkanın camindan etrafı çekip Ait olduğumuz yer yazmış gene güneşi falan çekip benle aynı anda koydu benimkileri açmadı
Soran1 yılNasıl bir gönderme ki şarkıyla mi yani ama hiç hikayelerime bakmadı
Soran1 yılNe biliyim abi bende ona şaşırdım bunu da ilk yaptı
- 1 yıl
Sebebini söylemem gerekirse "Ait olduğumuz yer" diye bir cümle kullanarak böyle bir paylaşım yapması sana potansiyel bir "Beni bulmak istiyorsan yerim belli ama o zamana kadar seni umursamıyorum." göndermesi yapması olabilir ki aslında tam tersi seni umursuyor olmakla birlikte ilk adımı atmak yerine hala dikkatini çekmeye çalışıyor diye yorumladım.
Soran1 yılYok artık gerçekten mi acaba çekecek bir şey bulamadı da ondan mi ki
Soran1 yılBaya bildiğin cem karaca aybkaranlik şarkısını paylaşmış bir de anlamsız şekilde
Soran1 yılAma gözlerim mavi değil ki şarkı sözlerinde öyle bir cümle geçiyor ya ondan
Soran1 yılGerçekten ruh hali nasıl anlamıyorum niye dirençli bu kadar wp durumlarına da bakmıyor dedim ya hani neden diye bu kadar ciddi büyük bir neden diye kabak gibi evet benim için büyük neden diyince cimsellik mi kast etti acaba
Soran1 yılHani benim yaşar Kemal sözünü gördükten sonra kendisini koymuştu sonrada böyle hem dükkanı çekmiş sokağı falan üzerine ait olduğumuz yer yazmış bir de dükkan adını konumunu koymuş sen düşün nispsr yapar gibi ama benim bilecige gittiğimi nerden biliyorsu o zaman
Soran1 yılHani ben şey demiştim ya hastalığın mi tekrarladı diye bugün cevap verdi ise girmem gerek bir an önce demiş ondan önce de bir şey yazmış açıp görüldü bile atmadım karı kızla oynasmaktamdir
Soran1 yılBenim için büyük bir neden demişti ya hani hastalığın falan mı tekrarladı demiştim 28 temmuzda bugün de hastalık falan değil ya d3mis ben daha iş bulamadım demiş önce iş bulmam gerek demiş
Soran1 yılBu arada çok da doğru yere parmak attın dün bizim aramızda sohbet de geçti tabi karı kızla konuşmaktan anca sıra gelmiştir bana r3smen iki medeni insan gibi sohbet ettik
Soran1 yılO büyük sebep hala iş bulup ise girememesiymis ve dün başka bir konudan daha mesajlastik böyle konuştuk falan hep aynı emojiyi 😊bunu koydu sonra bende 👉böyle yaptım bugün bir mesaj attım hala bakmıyor ne de bir şey yazdı ne alakaysa
Soran1 yılNeyi onu anlamadım bugün de derslere iyi çalışıyor musun düzenli falan dedim ne baktı ne cevap verdi bilmiyorum
Soran1 yılMesajlastigimizda Rica ederim, teşekkür ederim 😊bu emojileri koymuştu artık niye keyfi varsa yani dün bir mesaj daha attım okumadı ya da bilerek yapıyor
Soran1 yılHayatındaki en önemli neden İş bulamama nedeniymis ya şimdi gene bir sohbet ediyoruz mesajlasiroyoez ama resmen sıcak soğuk yapıyor kpssye başvurmuş ama hiç çalışmamış cart curt bir mesaj atıyorum mesela direkt sabah cevap veriyor görüp niye bunu yapıyor anlamadım aptal
Soran1 yılNasil yani hiç anlamadım
Soran1 yılBaksana sırf bilerek yapıyor o kadar özlese de ya da kendine itiraf edemiyor sabah kimin aklına gelir sabah 8.17 de kalkıp cevap vermek
Soran1 yılSabah 8.17 de yazdi resmen sonra kayboluyor bilerek işte teşekkür ederim Rica ederim 😊bu emojiyi falan koymuyor
Soran1 yılİş bulma muhabbetinden sonra tekrar böyle çok az bir şekilde konuşuyoruz ama ya böyle geç cevap veriyor ya da nötr işte hepsi bilerek ama ne hissediyor bilemem bana karşı özellikle o hikaye paylaşımları falan boşa xegildj ya
Soran1 yılBugün resmen kabak gibi tıraş olmuş ve kendini koymuş arkasından da kafe tarzı açık alanı paylaşmış yaklaşık 2 saat önce falan masaları falan çekip "Çok yakında 😉"demiş ama neden kasti ne çok saçma değil mi
Soran1 yılYani şöyle bugün sabah şey dedim hatta "Çok yakında"yazisiyla kafeyi çekmişsin yeni bir mekan mı açtınız sizin mi dedim sonra direkt cevap verdi "hayır bizim değil bir abinin dedi"
Soran1 yılResmen büyük bir strateji yapmış konular biraz daha de4inlesiyoe ben böyle iyiyim dedi konuştuğum bir kız da yok dedi eğer bir gün biriyle olursam cinsel ihtiyacimi karsilamk için olurum hepsi bu dedi ve bugün kavga ettik
Soran1 yılBaya bildiğin hayatımda biri yok bir kızla da konuştuğum yok eğer bir gün biriyle olursam cinsel ihtiyacımı karsilamk için olurum hepsi bu dedi kısaca başka bir soru daha sordum Ben böyle düşündükten sonra neden hala benimle konusuyorsun cidden anlamıyorum seni dedi hikayelere gene eskisi gibi bakıyor.. Hani unutamıyor bildiğin Asansörde yasadiklarimizi unutamıyor musun yoksa ya da benimle yenisini mi yaşamak istiyorsun dedi bana niye bunu yapıyor kesinlikle strateji
Soran1 yılDün gene bir hikaye atti Kendi yalnızlığimla mutluyum diye dün gece 2 de sıla şarkısı koymuş ve evin camindan çevreyi çekip koymuş ve yazmış ki:Belki de giden kimseyi istemiyorumdur sadece giden eski halimi gelsin istiyorumdur demiş bu kime itafen harbiden de
Soran1 yıl"Eğer bir gün biriyle olursam cinsel ihtiyacımı karşılamak için olurum hepsi bu"dedi ve hayatımda konuştuğum bi kız da yok dedi madem bunları diyorsa sırf milleti izkiyor aptal saptal kafayı dinliyor
Soran1 yılBana dedi ki:"konuştuğum bir kız da yok böyle iyiyim yani dedi Eğer bir gün biriyle olursam sadece cinsel ihtiyacımı karşılamak için olurum hepsi bu dedi öyle yani kabak gibi
Soran1 yılYa da kabak gibi strateji yapıyor ders vermeye çalışıyor sen çok değişmişsin deyince de Öfkeliyim sinirimi çıkarttırma diyor konuştuğum bir kız da yok ben böyle iyiyim diyor
Soran1 yılBaksana o kadar hikayeler o kadar sözlü karizmatik hikayelerin arkasından bu mu çıkacaktı yani her şeyin dayanılmaz gürültüsü ve dayanılmaz sessizliği altından hain plan mı yani şimdi tek tük konuşuyoruz benim atletli falan bir videomu gördü sonradan da benim isteklerimi karsilayabikeceksen konuş yoksa vaktimi alma dedi açık bir şekilde
Soran1 yılSırf bir çok yakında sözünü yazıp hikaye atmisti ne için özel insan için mi demiştim cümlede anlam arama hayatımda biri yok konuştuğum bi kız da yok ben böyle iyiyim demişti eğer bir gün biriyle olursam cinsel ihtiyacımı karşılamak için olurum hepsi bu dedi sadece bu kadar artık hangi kızlarla konusuyorsa gecenin 1 inde sana inanıyorum diye mesaj attı soru sorunca
Soran1 yılBende sabah sevindim diye mesaj attım tamam başka bir şey var mı dedi demek ki sırf bana yükseliyor o cacık libidosu neyi düşünüyorsa wp ye arkadaşımla fotoğraf atmıştım
Soran1 yılŞimdi artık hangi kızla konuşuyorsa hikaye de koymuyor en son 3 gün önce kendini koymuştu yakışıklı bir şekilde ondan önce de gece 2 de sıla şarkısını açmış çevreyi çekmiş üzerine belki de kimsenin gelmesini istemiyorsundur gelmesini istediğin tek şey eski kendindir demiş
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, anlıyorum seni! Bu durumlar bayağı karışık olabiliyor. 🙄 Hem sinirleniyorsun hem merak ediyorsun, kafan karışmış. Bence önce bir sakinleş ve ne istediğine karar ver. Eğer onu gerçekten görmek ve konuşmak istiyorsan, belki küçük bir adım atmakta çekinmemelisin. 😊 Ama her şeyden önce, senin için en iyi olanı düşün. Kendi mutluluğunu ve huzurunu unutmamak lazım! Eğer dm atmayı veya wp’de yazmayı düşünüyorsan, dürüst ol ve nasıl hissettiğini söyle. Eğlenceli ve hafif bir ton deneyebilirsin çünkü ilişkilerde net olmak en güzeli! 🌟 Öptüm, bol şans!