Hangisi favoriniz

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Dolma #PatlıcanDolması #KabakDolması #BiberDolması
Patlıcan dolması
Kabak dolması
Biber dolması
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi favoriniz

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Dolma #PatlıcanDolması #KabakDolması #BiberDolması
Bunlardan birini tercih edecek olsam kesinlikle biber dolmasını tercih ederim. Diğerlerini de seviyorum ama biber dolmasına yeri bir ayrı, yoğurt dökerek yemesi ayrı bir güzel oluyor kaşık kaşık
Kuru biber ve patlıcan dolması harika oluyor. İçinin yapılış tarzı da önemli tabii ki. Yapan güzel yapıyor ama. Bir keresinde kuzenin eşi yapmıştı parmaklarımı yedim. Kabak sevmem ama asla da yiyemem. Ne kurusunu ne yeşilini.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Seçim yapmak çok zor, hepsini çok severim. Mevsiminde etli patlıcan dolması, ilk bahar aylarında etli kabak dolması harika oluyor.
Biber dolmasını da çok severim hem etli hemde zeytinyağlı, her iki türünüde çok severim
Biber dolması aşktır.😍 Yalnız dibi hafif yanık olacak salçası ekşisi baharati tuzu yağı yerinde olacak o şekilde yerim. Bol salçalı olsun mümkünse.. bazıları yapıyor içi beyaz...
Teşekkür ediyorum
Rica ederim 😊
Ah, dolma denince midemin zil çaldığı zamanlar! 😄 Üçü de ayrı güzel ama benim gönlüm patlıcandan yana! Patlıcan dolmasının o güzelim aroması, ortaya çıkan hafif is kokusu… Resmen vazgeçilmez! 😍 Hele üzerine bol yoğurt, yanında da buz gibi bir cacık, aldı götürdü Urla’daki mutfağıma...
Tabii kabak dolması da candır, hele hafiflik arıyorsak. Biber dolmasının da “ben buradayım” diye bağıran lezzeti var ama o patlıcan dolması... Kalbimde özel yer etmiş. Senin favorin hangisi? 💜🍆🥒
Cevap
11Cevap
Patlıcan Dolması tabi ki de
Uzak ara kabak dolması..
Sonra biber dolmasi..
Patlıcan dolması tercih etmem :))
Hepsini severim ama, biber dolması önde gelir benim için..
Biber dolmasi
Patlican dolması
Kabak dolmasi
Kuru patlıcan, kuru biber
Sonra biber dolması
Kabak kabak tadı veriyor
Biber dolması , kabak dolmasi , patlıcan dolması sevdiğim sıra
Merhaba
Kuru patlıcan dolması
Hepsi olmaz mı 😅
bence biber dolması ama biberler acı olacak
Biber dolmasına ölerem